Şimdi Ara

TJ65-015tk Garanti, Mahkeme, İade süreci (kazanıldı!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
12.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorn

    o da benim en çok korktuğum şeylerden, ikide bir çantayı yoklarım yerinde mi, askılar kapalı mı, omuzumdan kayıyor mu benim çantanın da aslılarından birisi yırtılmıştı ama Allah'tan boştu, sadece yerden kaldırırken aniden çekince koptu.

    aslında laptop taşımayan çantayı da mahkemeye vermek lazım ama sanırım onun ispatı imkansıza yakın olur

    yarın servise veririm diye düşünüyorum ne kadar perşembeye lazım olsa da söylücem bakalım ne cevap vercekler çok merak ettim ayrıca kontrol etmeye göre birşey yok ki bilgisayar ve kabloları vardı sadece bu yanında verilen bir çanta




  • yanında verilen? Kutudan mı çıktı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorn

    yanında verilen? Kutudan mı çıktı?

    yok ya 9 lirayamı ne verdiler yanında kampanyalı işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Tolga


    quote:

    Orijinalden alıntı: scorn

    yanında verilen? Kutudan mı çıktı?

    yok ya 9 lirayamı ne verdiler yanında kampanyalı işte


    "Bize kutudan çıkmadı, kazık mı yedik nedir" yazmıştım olmamış. Bi yazı bile yazamıyorum :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 5 Ocak 2011; 23:36:58 >
  • bugün teslim ettim bakalım hayırlısı
  • evet servis tıkır tıkır işlemekte bilgisayarım hala servis yolunda (4ünden beri)
  • her zamanki gibi...
  • burda yazılanları okudum. bende şikayet ettim tuketici haklarına demekki boyle olacak. ben en iyisi dısarda yaptırıp satayım. bir daha ne koyuncunun ürününü alırım nede packard bell.
    Buda benim şikayetim;
    "aman sakın packardbell almayın. koyuncunun teknik servisindekilerde hiç bir şeyden anlamıyorlar. ben aldıgımdan beri ekran kartı problemi yaşadım. ilk servise gönderdiğimde anakart değişti deyip geldi. 1 ay geçmedi makina kapandı açılmadı tekrar servise yolladım. yine anakart değişti diye teknik servis raporu geldi. geldiği gibi bi baktım makina aşırı ısınıyor, teknik servisteki eleman işlemci fanını takmayı unutmuş. bide test edildi yazmışlar. müşteri hizmetlerinden seçil hanımla görüşüp geri yolladım fan ayarı yapıldı falan yazıp geri yolladıklarında makinayı şarja bi taktım. pil arızalı değiştirilmesi gerek yazıyordu ve makinayla oyun oynarken makina tıkanıp kalıyor kitleniyordu. bu şikayeti hemen ilettim seçil hanıma ve 4. sefer servise yolladıgımdada bana, orjinal adaptor kullanılmamış, üzerine su dokulmus bu yuzden anakart arızalanmış, klawye calışmıyor, adaptor arızalanmıs diyip 1700 lira tamir parası cıkartıp daha 1 sene bile geçmeyen laptopu garanti dışı saydılar. adaptör orjinal ve hiç bir şekilde su dokulmemişti. ben sizi mahkemeye vericeğim diye soylediğimdede gidin istediğiniz yere şikayet edin diyerek bide aleti bana geri yolladılar. bende tüketici haklarına gidip 4 teknik servis raporunu gösterip olayları anlattım. şikayet ettim ve ordaki yetkiliye en son yok su dokulmus dediğimde onalr artık olayı kavramış baktılar iade edicekler anakartın üstüne sırıngayla su bile sıkıyorlar, nelerle karsılastık biz diyede bi cevapla karsılastım. burdan bir sonuc cıkmazsa savcılıgada gidip hakkımı arayacağım. insanı aptal yerine koyuyorlar."




  • Buradaki yorumlardan sonra PB 282TK kullanıcısı olarak gözüm iyice korktu.Kullandığım laptobun birgün gelipte arızalanarak servise gitmesi kabusunu yaşamak istemiyorum.Ancak bu yaklaşım tarzlarıyla kendileri kaybeder.
  • asigning hocam valla sizin durum daha da feciymiş, ben sadece cızırtı için gittim dünya uğraştım diyordum da fan unutmalar, su döktün demeler.. 1700 lira ne demek ya laptop kaç para tamiri o kadar tutcak??

    hakkınızı kesinlikle arayın ve bu durumu imza'da vs paylaşın. pb ucuza ürün satıyor da arkasında durmayan bi ithalatçı ile de nereye kadar gidebilir ki? pb'e mesaj atıyorum şu anda, koyuncu ile yaşanan her sıkıntıyı mail ile gönderelim. ya başka aracı firma bulsunlar ya da pazar paylarını kaybederler. (bu arada pb ne kadar müşteri dostu bilmiyorum, koyuncuya zerre güvenmesem de pb yetkililerinin cızırtı ile ilgili sorun raporu vermedikleri gibi birşeyler söylemişlerdi)
  • ve sonuç;
    Davacının davasının kabulüne..
  • Hepsini okudum konunun. Neredeyse 1 yıllık bir süreç ama mutlu son. Verecekleri para ile çok daha iyi bir laptop alırsınız hocam artık. Bu da bize iyi bir ders olsun, Packard Bell'den uzak durmak gerekiyor anlaşılan. Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 11 Şubat 2011; 13:57:53 >
  • teşekkürler, hala şoktayım da
    karşı taraf gelmedi bile, hakim şöyle bir bilirkişi raporuna tekrar baktı ve kabule karar verdi. artık ayrıntılı sonuç mu ayrıntılı karar mı ne varmış, orda bilirkişi ücreti, tabi ki bilgisayarın bedeli ve faizi, diğer mahkeme masrafları hesaplancak ve tam miktar belli olunca da paramı alıcam

    artık PB denildiği zaman kaçarım, arkama bile bakmam.. tabi buna dolaylı yoldan acer da dahil, koyuncu elektronik de az uğraştırmadı beni. acer alırsam da öyle bir model olacak ki şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmamış olacak, garantiymiş servismiş uğraştırmayacak




  • Geçmiş olsun şimdiden. Önceden de yazdığım gibi P.bell den ben oldukça memnundum. Ancak işim koyuncuya düşene kadar maalesef. Adamlar bu zihniyetle ancak mandra işletir netekim. Ben artık adamların arkasında olduğu hiçbir markaya bulaşmamaya çalışıyorum.
  • laptop tavsiyesi alınır :D
    inşallah 1, 1.5 ay civarı para elimde olurmuş. sandy ler yenilensin öyle birşey mi baksam napsam :) kaç para gelir o da belli değil gerçi..
  • Valla teknik servislerle regüler bir kullanıcıdan daha fazla uğraşmışımdır sanırım kişisel kanaatim malzeme kalitesi ve teknik servis manasında laptopta 1 numaralı tercihim asus olur. (Masaüstü bileşenlerinde de asus dışına çıkmıyorum işin açıkçası.) Kız arkadaşımın beyaz takıntısı yüzünden toshiba aldık i5 460, ati 1gb 5650 ek. kartı vs olarak. İyi güzel ama daha ucuza benzer performansta asus rahat rahat alınıyordu ikna edemedim ancak :) Eski bir p.bell kullanıcısı olarak Asus derim. Koyuncu dan da uzak kalmış olursun böylecek. :)
  • unutmadan bilgisayarım yaklaşık 2 haftadır alınmayı bekliyor memleketteyim hala alamadım
  • benim 1 haftadır bilgisayarım yok etrafta laptop arıyorum

    exper nr13e herşeyi ile neredeyse tam aradığım bir laptop sanki, bulabilirsem alcam bilgisayaaaaaaar
  • hala karar yazılmamış, bir hafta sonra tekrar bakmaya gidicem. bitsin artık be...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -spawn-
    Valla dostum Türkiye'de işler bu şekilde yürüyor. Herkes malı satana kadar diller döküyor. Sattıktan sonra kimse dönüp yüzüne bakmıyor. Umarım hoparlörlerini felan değiştirirler ama açıkçası seni uğraştıracaklardır. Sana tavsiyem yılmaman. Benim Samsung NC10 serviste. 43. iş günü bugün. Yarın koyuncudan paramı istediğime dair bir dilekçeyi tüketici haklarına vereceğim.

    Koyuncuda hemen sana parani iade eder hahahahaha. Bu destech bilisim benim notebooku garanti disi saydi tuketici haklarina sikayet ettim hakem heyeti beni hakli vuldu yazisi gelmsiti. Aradim yaziyla beraber yollayin dedi secil hanim ertesi gunu baska biri aradi kabul etmiyoruz mahkemeye verin dedi. Hicte umurlarinda degil bende makinayi parca parca satiyom mahkemeyle ugrasamam kesin ben hakliyim su dokulmus guya garanti disi saydilar 4. Seferde laptop tamir yerinde anakarti sokturdum hicbir sivi izine rastlanmadiki dokulmediginide biliyorum kim dokcek benden baska.




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.