Şimdi Ara

Tivibu arayüzü yenilendi! Platforma yeni özellikler eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tivibu arayüzü yenilendi! Platforma yeni özellikler eklendi
    Türk Telekom, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Tivibu'nun yeni arayüzünü tanıttı. ZTE ile iş birliği yapan Tivibu, modern görünüme ve yeni özelliklere kavuştu.



    Yaklaşık 3 milyon aboneye sahip olduğu duyurulan Tivibu’nun arayüzü baştan aşağı yenilendi. Kullanıcılar, izlemek istedikleri içeriklere daha kolay bir şekilde erişebilecek.



    Tivibu arayüzü yenilendi! Platforma yeni özellikler eklendi
    Dijital platformlarda görmeye alıştığımız “Profil” özelliği Tivibu’ya geliyor. Kullanıcılar evin her ferdi için yeni profil oluşturabiliyor. “Benim Kanalım” adı verilen özellik sayesinde, seçilen profilin izleme alışkanlığına özel öneriler Benim Kanalım sekmesi altında listeleniyor. Yapay zekadan faydalanan bu özellik sayesinde sevdiğiniz içeriklere ulaşmanız kolaylaşacak.



    Ayrıca Bkz.Steam güncellendi! Arayüzde büyük değişiklikler var



    Tivibu arayüzü yenilendi! Platforma yeni özellikler eklendi
    Profillere "ebeveyn denetimi" ve "çocuk profilleri" özelliği eklenmiş. Profillerin hangi yaş kitlesine uygun içerikleri izleyebileceğini belirleyebiliyorsunuz. Çocuk profili ise kullanımı kolaylaştırılmış arayüzü ve çocuklara özel içerik önerileriyle öne çıkıyor.



    Canlı yayınlar 7 güne kadar geri alınabilecek



    Canlı yayınları 24 saate kadar geri alma özelliği 7 güne çıkarıldı. Türkiye’de ilk defa canlı yayınlar 7 güne kadar geri alınabilecek. Çevrimdışı izleme özelliği sayesinde TivibuGO mobil uygulaması ve akıllı TV uygulamalarını kullanarak izlemek istediğiniz dizi, film ve TV yayınlarını indirerek çevrimdışı olarak seyredebileceksiniz. Seç izle kategorisindeki içeriklere IMDB puanı bilgisi eklendi. İçeriklerin IMDB puanını görerek tercih yapabilir veya “IMDB puanı yüksek filmler” kategorisinde yüksek puanlı içeriklere erişebilirsiniz.



    Tivibu arayüzü yenilendi! Platforma yeni özellikler eklendi
    Tivibu’nun yeni arayüzü yakın zamanda Tivibu IPTV cihazlarında, akıllı TV’lerde ve mobil uygulamada kullanıma sunulacak. Televizyonun Smart TV mağazasından veya App Store ve Google Play Store’dan Tivibu uygulamasını indirerek yeni özellikleri kullanabileceksiniz. Android TV ve Apple TV cihazlarında da Tivibu’nun yeni arayüzü kullanıma sunulacak.



    Tivibu ayrıca yeni arayüzün yanı sıra yeni TV kanalı Tivilife’ı da duyurdu. Yaşam kanalı kategorisinde yayın yapacak Tivilife’ta gezi, yemek, belgesel ve hobi içerikli yayınlar olacak.









  • Tivibu arayüzü çok hantal çalışıyordu diye hatırlıyorum. Yavaşlığından dolayı tv+ almıştım. Arayüz hızlanmadıysa nanay... :/

  • Uydu cihazlarınada bir el atsalar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akşam bir heves lansmanı izledim tam bir fiyasko ne değişmiş gösterdikleri menü vs 6 7 aydır aynı zaten haaaa değişecek diyor sırayla ne değişecekmiş bakalım profil ekleme dışında görsellik aynı hantallık aynı

  • Profil oluşturma ve çocuk profili zaten vardı.

    Arayüz aşırı hantaldı bi o düzelmiş. Geri sarma özelliği veya durdur başlat düzgün çalışmıyordu güncellemeden sonra ona bakmadım şuanda belki düzeltmişlerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 15 Haziran 2023; 14:30:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tivibu cihazına bile gerek yok. Akıllı televizyona app olarak kuruyorsunuz canavar gibi çalışıyor. Ne uydu alıcılarına, ne de iptv cihazlarına hiç gerek kalmıyor. Kablo mablo hiçbir şeye gerek yok. Geri sarma özellikleri falan hepsi var. Tivibu candır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 15 Haziran 2023; 15:5:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten yok muydu bu

  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Eğer çamur gibi görüntüye razıysanız app üzerinden izleyin tabii. iptv cihazıyla görüntü kalitesi olması gerektiği seviyeye çıkıyor. Onun dışında cidden kötü. Mobil cihazlarda veya küçük ekranlarda izlemek için yeterli tabii app.

  • Kanal numaraları değişmiş, tabii böyle olunca favori kanal sıralaması da tamamen değişmiş. Favori kanalların sıralamasını da kendi içlerinde düzenleme getirilmemiş, en çok onu bekliyordum. Bunun gibi bir çok gerekli düzeltme yapılmamış. Neden beceremiyor bu işi TT anlamıyorum. Müşteriyi memnun etmek çok mu zor? Yabancı kanallardan birisinde (NHK World) program ile yayın akışı arasında 4 saatlik bir fark olduğunu ve düzeltilmesini istediğimi defalarca söyledim ama o da düzelmemiş. Gördüğüm kadarıyla sadece bu kanalda var sıkıntı. Belli ki saat dilimleriyle ilgili bir problem ama zahmet edip düzeltmemişler.

  • MilesTeg M kullanıcısına yanıt

    Modem tvden uzak. Mecbur app kullanıyorum, görüntü de hiç fena değil. 50 inç tvde kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MilesTeg M kullanıcısına yanıt
    humax cihazı kullanıyordum 7 sene sonra sinyal alamamay başladı, defalarca arıza kaydından sonra en gelip arıza tespiti yapıp vestel cihaz verdiler. humax her yönü ile özellikle görüntü kalitesi yönünden vestelden çok üstün bir cihaz. tekrar arıza kaydı şikayet filan dedikleri yapacak bir şey yok şu an sadece vestel cihaz var, güncelleme gelirse düzelirmiş. verilen hizmette bu kadar. 3 milyondan fazla abone var deli gibi para kazaniyorlar bari kaliteli cihaz verin.

  • Xioami stick de uygulama indirelemiyor. Ona da bir el atsalar

  • Dosya transfer uygulamaları ile tivibu veya diğer istediğiniz uygulamaların apk larını mi sticke gönderip kurabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K içerik gelmesi lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yıl kullandım. Kanal geçişleri çok yavaş. Bir kanaldan bir kanala geçiş 5-6 saniye sürüyor.
    Tivibu Go alıp sabit bir kanalı izlemek en mantıklısı. Zapping de yavaşlığı kafayı yedirir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.