Şimdi Ara

Tip ve para düşündüğünüz kadar önemli değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugüne kadar dışardan beni görüp beğenip yürüyen kızlar bile 2 buluşma sonra benden sıkılıp ghostlamaya başladılar

    Kızlar tipe vs bakmıyor tek istedikleri ağzınızın laf yapması
    Tip kas vs hiç umurlarında değil

    Bu yaşıma geldim birçok gecelik ilişkim oldu ama hiç sevgilim olmadı

    Mental olarak incelliğim devam ediyor bundan kurtuluş yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Hocam önemli iş yerimdekiler full kız ve muhabbetleri duyuyorum özellikle para ve ev çok önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Tanrının yalnız adamıyım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vücudun cılız ve tipin mülayim ise o iki buluşmayı da yapmadan ghost yapar.

    vücudun cılız tipin kötü ama ağzın laf yapıyorsa kız seninle 2 buluşma değil 200 buluşma da yapmak ister ama vermez. verenler olur onlar da çirkin olanlar. güzel kız senle takılır, senin mutluluk saçan atmosferinden faydalanır, o kadar. istisnalar kaideyi bozmaz, istatistiksel olarak benim dediğim olay çoğunluktur.

    "tipim iyi, kız tipim için geliyo ama buluşunca kız kaçıyor çünkü muhabbetim eksik" diyen kişilerde şu iki sorundan biri vardır:

    1- tipleri zannettikkeri gibi iyi olmayabilir. adam 180 boyunda ama cılızdır, online profil fotoğrafında yüzü iyi görünüyordur ama buluşunca vücut olarak kıza güven vermemiştir.

    2- erkeğin vücudu yapılı ise yani cılız değilse, bu tarz erkekler de sürekli ben espri yapmalıyım sürekli kızı güldürneliyim kafasında oluyorlar ve buluşma esnasında sessizlik olunca geriliyorlar. busefer kız kaçıyor. halbuki erkek kendi konuşmak konusunda değil kızı konuşturmak konusunda uzman olmalı.

    ha bide ilk buluşmadan kızın omzuna girip direk sevgili gibi davranacak kadar ilerlemek gerekiyor yani vücut temasını hemen kurmak gerekiyor. bunu yapınca birçok kız kaçar ama bunu yapmazsan kız kaçmasa bile sana vermez. bunu yapınca kaçan kızların da hatrı sayılır bi kısmı ilerde geri dönüyor deneyimle sabit.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Kaliteli bir yorum

  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Online dating boş iş kullanmıyorum
    yakışıklı olduğumu düşünmüyorum ama reelde görüp yürüyen tanışmak isteyen kızlar oldu
    Bunlarla ilk buluşmada ve buluşmanın sonunda yatağa gitmede problem yok
    İş bundan sonra mesajlaşmaya flört etmeye duygusal bağlantı kurmaya geldiğinde patlıyorum
    2 bilemedim 3-4 buluşma sonunda kız benden sıkılıyor ilgisini kaybediyor
    Normal erkek arkadaşım bile yok kız arkadaşım nasıl olsun ki zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 10 Kasım 2023; 7:58:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt

    Kanka emin ol tipin olmasa buluşmazlardı bile kadınlar çok seçici kendinle gurur duymalısın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tip ve para düşündüğünüz kadar önemli değil
  • bu kadar şeyle uğraşacağıma edepli adaplı kocasına saygı duyan ortalama bir kız bulurum evlenirim daha iyi. hayat müşterek böyle kedi fare oynamaca olayını sonsuza kadar yapamazsınız zaten bir yaştan sonra bunların saçmalığını da anlıyorsunuz hiç değilse bir kez güzel olanı değil ama duygularınıza değer vereni zor gününüzde yanınızda olan kişiye değer vermeyi deneyin. aklı vicdanı olan, manevi kavramları yaşatan birisini. yoksa çok güzel olmuş zaten 2023 yılında kızların çoğu fabrikadan kusursuz ürün gibi çıkmaya başlamış ama benim gözümde metalaşmış bir şey bu bunun değeri elbette var ama gidin açın 2000-2006 arası fotoğraflara bir bakın hiçbir kızın bugünkü gibi şeytani, fıtratını yitirmiş halinin olmadığını göreceksiniz ve o kızlar size daha az güzelmiş gibi gelecek. ama olması gereken de budur. bazen inanılmaz matematiksel hesaplamalar yaparsınız bir kişiyi elde etmek için ama yolu koyulduğunuz itikat bozuksa yaptığınız hesap harika da olsa ancak gözünüzü boyar. sosyal medya da tam bu işe yarıyor zaten. dijitalin verdiği yanılsama ve zan insanlar üzerinde sosyal mühendislik yapmaya ve onları değiştirmeye, kontrol etmeye hizmet ediyor.





  • yaşa konuma göre değişiyor lisede universitede tip ve ağzın laf yapması öne çıkarken üniversite bittikten sonra karizma ve para öne çıkar hiçbir kız fakir bir erkekle evlenmek istemez

    Üniversiteden sonra erkekliğinizi para belirler yani :)

  • yav he he deyin. bir ürün alırken ambalajına desesine rengine bakıyorsunuz değil mi işte o kadar basit. bir albeniniz olmadan zaten bir kız sizle aşfa fişne düşünmez. ağızın laf yapması 2.planda kalıyor. yakışıklı karizmatik birisi var diyelim ama kızlarla konuşamıyor. 1 2 3 4. kızdan sonra az çok öğrenir birşeyler ve daha rahat olur. ama tipi olmayan adam isterse bir yerini yırtsın sempatik olarak kalır.


    cem yılmazdan daha komiksizin ağzınız daha iyi laf yapıyor diyelim ama tip ciguliden halliceyse kim napsın sizi.


    ha birde boy mevzusuna takılmayın o kadar. uzun boylu isteyen kızlar 180 190 olsun ama sırık gibi olsun demiyor henry cavil gibi boylu poslu adam arıyorlar.

  • Hem erkekler hem kadınlar görünüşünü beğenmediği erkeklerin fikirlerini dahi merak etmezler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    aynen öyle.

    şöyle söyliyim, işle ilgili bi etkinliğe atıldığımda insanlarla tanışmak gene bi nebze mümkün oluyo çünkü orda senin hangi şirkette hangi pozisyonda çalıştığın da önemli oluyo. böylece tip %100 etken olmuyo.

    ama, benim gibi 165 boy 60 kg biri olarak iş dışı (normal yaşamda) herhangi bi etkinliğe katılınca insanlar seni direkt olarak görmezden geliyorlar. mesela 200 kişi katılımcı olan bi etkinliğe gittim, herkeste aynı forma var yani herkes o etkinlikten belli. İlk sabah herkes tanışıyor arkadaş grubu yapıyor. 10 kişiye selam versem 5 tanesi selamımı alıp başka yöne döner, 4 tanesi selamımı almaz yüzüme bakmaz ben yokmuşum gibi davranır, 1 tanesi selamımı alıp yüzüme bakar.

    şimdi "iyi giyin" yalanı neden yalandır ona da geleyim;

    birincisi biz pasaklı kıro değiliz kardeşim giyim temizlik her şey 10 numara bende.

    ama asıl örneğe geleyim: geçenlerde katıldığım bisiklet turunda katılımcıların çok azında olan karbon bisiklet vardı bende. böyle olunca dikkat çekti ve etkinliğin ilk günü sabahı baya gelip bakan oldu. ama gelip bakanlar ben yokmuşum ve o bisiklet bana ait değilmiş gibi bakıyorlar. mesela ben bisikleti elimde tutarak bekliyorum, 3 kişi geliyor, ben yokmuşum gibi kendi aralarında konuşarak benim bisikleti inceliyorlar, eğilip vites aparatını gösteriyor eleman diğer arkadaşlarına bana selam vermiyorlar. sonra başka iki kişi geldi, kadın ve erkek, erkek bana selam vermeden kadına benim bisikleti gösterip: "bu bisiklet güzel bu bisikleti bugün sen kullan" dedi. Kadın da aynen dedi sonra benim bisikleti tutup "şunu bi denicem" dedi. rica etmedi selam vermedi. yüzüme bakmadı. emrivaki şekilde "ver denicem" diyo ve gidonu tutup çektikten sonra söylüyor bunu. ben tabi sinirden deliyorum, cevap olarak: "bisiklet kiralama işleri için danışmaya başvurun Carraro bisiklet veriyor isteyene" dedim, sesimi yükseltmeden kibarca söyledim. adam ve kadın UFO görmüş gibi suratıma baktılar ve hiçbir şey demeden gittiler.

    bakın bahsettiğim ortamda ben pahalı bisikleti ile dikkat çeken konumdayım. eğer boyum posum yerinde olsa bu kişiler anında gelip tanışırlar ve bisikletimle ilgili sorular sorup muhabbet ederler.

    bu konuda en aşağılayıcı tavrı geçen hafta sonu Cadebostan metro durağında yaşadım. sahilde sürüş yapıp eve dönecem, metro beklerken bisikletli üniversite yaşında bi çocuk geldi benim bisikleti görünce hemen yanıma geldi. normalde böyle durumlarda selam verip muhabbet açarlar. bu eleman bana direk: ABİ HAYROLA NERDEN BULDUN O BİSİKLETİ dedi gülerek. tavra bakar mısın. bu yaptığı bisiklet hırsızlarına yapılan muameledir yani pahalı bi bisikletin üzerinde kot pantolonlu ve tişörtlü olan tipi bozuk birini görsen %99 çalmış dersin. benim üzerimde oldukça pahalı bir Scott bisiklet kıyafeti var ve üstte de yüzüncü yıl bisiklet forması var özel. kafamda Kask Protone marka oldukça pahalı bir bisiklet kaskı var. elimdeki bisiklet eldiveni bile oldukça pahalı. ayağımda Schimano SPD özel kilitli bisiklet ayakkabısı var. üzerimdekilerin hepsi yepyeni hatta ayakkabıyı daha 3-5 kere giydim. eleman bana NERDEN BULDUN O BİSİKLETİ diye gülerek hırsızlara layık görülecek bir giriş yapıyor çünkü sen nasıl giyinirsen giyin eleman sana zerre kadar saygı duymuyor.

    ben orda kot pantolon-tişörtlü ve tipi hırsız gibi olan biri olsam ama 190 boyunda 100 kilo ağırlıkta olsam eleman bırak alaycı giriş yapmayı, en saygılı şekilde konuşur ve hırsız olduğumdan %100 emin olsa bile benim bisikleti nereden-nasıl satın aldığımla ilgili kibarca bi soru sormaya bile çekinir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Kasım 2023; 5:44:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Caddebostan metro?


    Migros olmasın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    pardon Bostancı metro. Caddebostan ile karıştırıyorum hep isimlerini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Kasım 2023; 5:48:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Is görüşmesinden tut her şeye bu iş böyledir. Bir işe biri seçileceği zamab genellikle daha yakışıklı veya güzel olan seçilir. Güzel görünenin yaptıkları her daim daha kolay tolere edilir. Şaka gibi ama gerçekten boyle. Açıkçası bununla alakalı çok fazla şikayetim yok. Bu düşüncem yakinmaktan cok insanların genel refleksini anlama konusunda geçerli. Birde güzellik ve yakışıklılık dışında önemli olan bakım var. Cilt yüz ve dış bakımı saç sakal trasi ve giyilen kiyafetlerde sizi one tasiyabiliyor. Mantıken düşündüğünde saçma gelsede pratikte hayat böyle işliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısacası hayat zor ölmeyi beklemek zorundayız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nether1678 N kullanıcısına yanıt

    kesinlikle.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.