Şimdi Ara

Throttling uygulamayan iss var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • türkiyede ciddi anlamda throttling uygulamayan iss var mı ? yoksa hepsi uyguluyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunu kimse garanti edemez. Ama nerede ikamet ettiğinize de bağlı diyebilirim. Şahsen Türk Telekom'da öyle bir duruma denk gelmedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Der Meister.

    Bunu kimse garanti edemez. Ama nerede ikamet ettiğinize de bağlı diyebilirim. Şahsen Türk Telekom'da öyle bir duruma denk gelmedim.

    Instagram Mobil, Netflix Mobil gibi telefon uygulamalarında yapıyordu. Nerden anlıyorsun dersen; gece netflix izliyordum 360p, instagram da takılıyordum 5 fotoğraf yüklüyor donuyor sonra. VPN ile bağlantımda hiç bir problem yoktu. MH'ye anlattım durumu; internet hızınız normal sorun telefonunuzda diyip savuşturmuştu. Sonra yetkili ısrarımda yetkili sorunu kontrol etti ve çözüm sunmuştu. Sessiz kalırsan onlara göre uygulamıyorlar. Sesini çıkarttığında da düzeliyor bir anda :)

  • zifco Z kullanıcısına yanıt
    yetkili derken, ceo falan mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zifco Z kullanıcısına yanıt

    Tercihlerinizde TT logosu var, ama gibirnet yazıyor. Herhalde logosu olmadığı için seçtiniz. Alternatif ISP'lerin hepsi üç aşağı beş yukarı aynı.


    Üstteki mesajımda da bahsettiğim gibi. Türk Telekom kullansanız bile hizmet kalitesi nerede ikamet ettiğinize göre değişebilir, bir şey diyemem. Şahsen 7/24 stabil internet bağlantısına sahibim. Onu belirttim. Sonuçta siz dahil herkes kendi tecrübelerini yazıyor.

  • TT kullanırken yaşadım bu sorunu. Gibirnette şükür problem yaşamadım. Sorunu çözen arkadaş santral de yönlendirme yapan bir kişiydi. Konya'da yaşıyorum maalesef bizim TT yönlendirmemiz Antalya üzerinden. Antalya'dan arandım, işi bilen birisiydi.
    Yani stabillik bence göreceli, kablonet kullanan arkadaşım stabil internet diyor, hat 300 ping ama download 100mbit :) internete giriyor mu giriyor, şükür halimize diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.