Şimdi Ara

The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]


    BAŞLIK: The Talos Principle 2

    TÜR: Macera, Bağımsız Yapımcı

    GELİŞTİRİCİ: Croteam

    YAYINCI: Devolver Digital

    SERİ: The Talos Principle, Croteam, Devolver Digital

    Diller: 12 Dil (Türkçe Var)

    ÇIKIŞ TARİHİ: 2023




    BU OYUN HAKKINDA


    The Talos Principle 2, ilk oyunun zihni gittikçe daha da zorlayan mücadeleleriyle felsefi temalarını ve büyüleyici ortamlarını büyük ölçüde genişleten, beyni çalıştıran birinci şahıs bir bulmaca deneyimi sunuyor.


    Biyolojik insanların neslinin tükendiği ancak insan kültürünün robotlardan oluşan bir şehirde sürdürüldüğü yeni bir dünyaya doğduktan sonra kendini, büyük güçler saklayan gizemli bir dev yapının bulunduğu zihni kurcalayan bir macerada buluyorsun.


    Ne kadar fazla şey keşfedersen kozmosun doğası ve medeniyetin amacına dair o kadar fazla soruyla yüzleşeceksin. Daha iyi bir gelecek adı altında verilip yerine getirilmeyen sözler, insanlığın hatalarını tekrarlamaya dair korku, mantığa duyulan inanç veya insanlığı bütünüyle geride bırakmak... Verdiğin kararlar ve seçtiğin taraflar olayların gidişatını belirleyecek.


    Yeni Nesil Bulmacalar


    Zekice oluşturulmuş bulmaca içinde bulmacalar ve çok zorlayan Altın bulmacaların da aralarında bulunduğu farklı zorluk seviyelerindeki çeşit çeşit bulmacaları çöz. Her bulmacayı çözmeden oyunu bitirebilir veya tamamen uzman olmanın vereceği ödüllerin peşinden gidebilirsin. Yer çekimini yönetme ve zihin aktarımı gibi çeşitli yeni yetenekler, orijinal The Talos Principle'ın yerleşik mekaniklerine katılarak yeni ama bilindik bir deneyim sunuyor.


    Felsefi Bir Arayış


    Daha önceden birlikte çalışılmış yazarlar Jonas Kyratzes (The Eternal Cylinder, Clash: Artifacts of Chaos) ve Tom Jubert (The Swapper, Subnautica) ile onlara katılan Verena Kyratzes (The Hand of Merlin, Serious Sam 4) tarafından kaleme alınmış, beyni çalıştıran, karakter gelişimi odaklı ve birden fazla sonu bulunan etkileşimli bir hikâyede The Talos Principle'ın hikâyesinde sıradaki adımı at.


    Cesur Yeni Dünya


    Paradigma değişiminin eşiğindeki bir şehirden geleceğin anahtarına sahip gizemli bir adanın çeşitli manzaralarına uzanan yepyeni ortamları keşfet. Bulmaca çözmeye biraz ara verip uzun zamandır saklı olan gizemleri ve unutulmuş tarihin izlerini keşfet.


    Yaratılışın Ezgileri


    Chris Christodoulou'nun (Risk of Rain 1 ve 2) katılımıyla birlikte usta besteci Damjan Mravunac (Serious Sam, The Talos Principle) tarafından bestelenen muhteşem oyun müzikleriyle The Talos Principle'ın zengin ve acı tatlı dünyasına dal.




    DUYURU FRAGMANI


    The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]PlayStationyoutube
    The Talos Principle 2 is a profound, story-driven first-person puzzle experience that greatly expands on the first game's award-winning philosophical themes and stunning environments with increasingly mind-bending challenges. #PlayStationShowcase #ps5 #ps5games #talosprinciple2
    https://www.youtube.com/watch?v=Ltg1CdDwMSc&feature=youtu.be


    EKRAN GÖRÜNTÜLERİ


    The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]
    The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]
    The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]




    The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]
    The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]
    The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 25 Mayıs 2023; 10:1:31 >







  • The Talos Principle 2 | Oynanış Fragmanı


    The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]DevolverDigitalyoutube
    PS5 | Xbox Series X|S | PC | 2023 Wishlist: https://thetalosprinciple.com Born into a new world where biological humanity is extinct but human culture lives on in a city of robots, you find yourself swept up in a mind-bending adventure involving a mysterious megastructure hiding enormous powers. The more you discover, the more you will be confronted with questions about the nature of the cosmos and the purpose of civilization. The broken promise of a better tomorrow, the fear of repeating humankind’s mistakes, faith in reason or renouncing humanity altogether - the choices you make and the sides you take will determine the course of events. ________________ The Talos Principle 2 on Steam ➟ https://store.steampowered.com/app/835960/The_Talos_Principle_2/ The Talos Principle 2 on Epic ➟ https://store.epicgames.com/p/the-talos-principle-2-ab1034
    https://www.youtube.com/watch?v=6slinvkF0Rs&t=1s
  • The Talos Principle 2 | Çıkış Tarihi Fragmanı | 2 Kasım'da geliyor.



    The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]DevolverDigitalyoutube
    PS5 | Xbox Series X|S | PC | November 2, 2023 https://thetalosprinciple.com Born into a new world where biological humanity is extinct but human culture lives on in a city of robots, you find yourself swept up in a mind-bending adventure involving a mysterious megastructure hiding enormous powers. The more you discover, the more you will be confronted with questions about the nature of the cosmos and the purpose of civilization. The broken promise of a better tomorrow, the fear of repeating humankind’s mistakes, faith in reason or renouncing humanity altogether - the choices you make and the sides you take will determine the course of events. ________________ The Talos Principle 2 on Steam ➟ https://store.steampowered.com/app/835960/The_Talos_Principle_2/ The Talos Principle 2 on Epic ➟ https://store.epicgames.com/p/the-talos-principle-2-ab1034
    https://www.youtube.com/watch?v=2NgMGOuoAiA
  • Türkçe ve bölgesel fiyatlandırmanın değerini anlamışlar sanırım ilk oyun güzeldi
  • İlk incelemeler geldi.


    The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]
  • Bu oyuna talebin az olması üzücü.


    Şu an 549 TL fiyatı var PSN'de. Ortak almak isteyen çıkarsa PM'den ses edebilir The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] Olmadı Steam üzerinden alacağım ben de.


    Edit: Alındı The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 14 Kasım 2023; 16:49:21 >
  • İlk oyun çok güzeldi, 2. oyunun demosuna bakmıştım aygı çizgide devam ediyorlar. PS versiyonunda Türkçe dil desteği var mı acaba PC versiyonunda vardı.

  • PSN'de yazdığına göre Türkçe desteği var  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    PSN'de yazdığına göre Türkçe desteği var  

    Valla gözümden kaçmış hocam sağolasın. The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] 

  • Oyunun grafikleri ortamları mükemmel gerçekten. En başında böyle güzel ortamlar varken ilerleyen bölümlerde daha da iyileri vardır eminim.


    Oynayanlar da oyunu çok sevmiş demek ki her anlamda ilk oyunun üstüne koymayı başarmış.


    The Talos Principle 2 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]
  • Ben performans modunda oynuyorum akıcılık yüzünden ama baya etkiliyor grafiği.

  • musAKka kullanıcısına yanıt

    Ben de performansta oynuyorum hocam, bu oyunda mecbur sağa sola koşuşturunca. Dediğiniz gibi grafiği biraz etkiliyor özellikle gölgeler aydınlatma kalitesi biraz düşüyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.