Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Breath of the Wild [SWITCH / WII U ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
13
Favori
18.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türkçe bir rehber arıyorum ama bulamadım. Kaçırdığım yerleri görmek isterdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu yeni oynamaya başladım. Haritadaki ilk alanın dışına çıkamıyorum, heryer uçurum, o paraliner aletini de hala alamadım. 4 shrine bitirdim, başka da bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

    Düzeltme: buldum 😄 tapınağa gidip gücümüzü yükseltince ilerliyormuş hikaye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 13 Kasım 2022; 14:6:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuda çok faydalı bilgiler var ama evet rehber herşey tek tek anlatılmamış ancak sorulara cevap veren arkadaşlara teşekkürler yine birçok konuya açıklık getirmişler.H enüz daha 20 saatteyim,hala keşfediyorum oyunu ama yıllardır her konsolda sayısız oyun bitirmiş biri olarak önce kendi görüşlerimi yazacağım sonrasında oynadıkça bu mesaja ufak ufak benim gibi yeni başlayanlar için ek bilgilendirmeler yapacağım.

    Şimdi bu oyun için switch alınır mı derseniz,sadece bu oyun için alınmaz kaldı ki emülatörle oynayan da birçok arkadaşımız var. El konsolunda daha keyifli o ayrı tabi.Hem bu hem de Mario oyunları için switch gözü kapalı alınır tabi :)
    Oyun benim gibi kısa sürede çok saat oynayıp bitiren,örneğin 50-100 saat arasında bitmeyince huzursuzlanan insanlar için değil. Tamamen keşfe dayalı bir oyun ana görev sayısı az,o görevler arasında yan görev yapabilir yahut shrineleri keşfedip gelişmek zorundasınız yoksa zaten ana boss ve diğer bosslari yenemezsiniz. Ben açık dünyadan ziyade daha çizgisel oynayım bitsin hikayeli oyunları severim ancak bu oyunu da çok sevdim. Oyunu sırf başarım yahut hikaye için değil keyif için de oyna dedirtiyor benim gibi oyunculara. Eksileri ise şu saatlerce gezip yapmanız gerekenleri rehbersiz anlayabilirsiniz. Yani evet shrineleri bulursunuz, diğer işleri yaparsınız ancak keşfedene kadar ömrünüzden ömür gider.Cunku açık dünyası çok çok geniş. En azından isteyen oyuncular için nerede shrinelerin olduğunu yahut nerede eşyaların olduğu soru işareti ile açılabilir olsa iyi olurdu. Bu da bir tarzdır tabi eskiden zaten oyunlar hiç elimizden tutmaz,aylarca bir yeri geçmeye çalıştığımı dahi hatırlarım :) Onun dışında grafikleri,açık dünyası, gerçekçilik detayları muhteşem olmuş.Yine eşyaların kırılmaz olup olmayacağı bir seçenek olabilirdi diye düşünüyorum.Shrinelerdeki bulmacalar kimi çok kolay kimi çok uğraştırıcı kimi ise normal zorlukta ama genel olarak çok zor geçilemeyecek bulmacalar değil.

    Şimdi gelelim benim gibi yeni başlayan amatörlere öncelikle yaşlı adamın görevlerini bitiriyoruz sonrasında bol bol keşif yapıp shrineleri buluyoruz. Shrinelerde bulmacaları çözdüğümüzde orbit veriyor. 4 orbit bir can veya dayanaklılık güçlendirebilirsiniz.
    Soğuktan korunmak için muhakkak acı biberli tarifler yahut kıyafet bulmanız gerekiyor,lazerle öldüren gardiyanların da zayıf noktası var her seviye de öldürebilirsiniz onları ama kalkanla savuşturmayı doğru yapmanız lazım. Bunun için videolar var, bölge haritalarının açılması için kuleler var onlara tırmanıp aktif etmeniz lazım. Bazılarının etrafı serbest olsa da bazıları dikenli ve düşman dolu.
    Koroko yan görevi köyden döndüğünuzde ağaç gibi birşey göreceksiniz onun dediğini yapar ve aradığı seedsleri toplarsanız, envanterinde her iki taneye bir adet silah,kalkan veya yay ekleyebilirsiniz fazladan. Genelde kayaları kaldırınca çıkıyor.Kalkanları kıyafetleri geliştiren satan npcler bulunuyor. Atınızı ahıra rupe karşılığı kaydettirirseniz çağırdığınızda gelir.
    Her düşmanı öldürmek zorunda değilsiniz, kaça da bilirsiniz.
    Yemek tarifleri işini henüz çözdüğümde eklerim onu.
    Şimdilik öğrendiklerim bunlar en azından başlangıç için size bir nebze yeterli olur. Ha birdehttps://www.zeldadungeon.net/breath-of-the-wild-interactive-map/ böyle bir haritadan bulduğunuz shrineleri işaretlerseniz herşeyin yerini de görürsünüz ,bir nevi rehber olur size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Marketleri uzun süredir takip edip bilen arkadaşlara bir sorum var. Bu oyunun indirime girme sıklığı nedir veya girer mi?

    Buna göre indirim bekleyeceğim yada alacağım. P2 hakkını satacağım. Tabiki kimse kesin cevabı veremez belki yarın indirime girer belki 3 ay sonra, ögrenmek istediğim indirime girme sıklığı nedir marketlerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZimaaBlue -- 29 Ocak 2023; 17:4:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ZimaaBlue kullanıcısına yanıt

    Çok nadir indirime giriyor, ya da hiç girmiyor. En son 9 Aralık 2021 tarihinde indirime girmiş. "Ntdeals" sitesinden ne zaman indirime girdiğine bakabilirsin.


    https://ntdeals.net/us-store/game/80786/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild

  • Zelda ya yeni başlayan biri dlc almalı mı sizce? Şu an ki fiyatı 20 avro. Bu fiyata değer mi? Oynayanlar cevaplarsa sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Envanterimi nasıl genişletirim. Silah taşıma zırh taşıma kapasitesi vs?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SpartaliKratos kullanıcısına yanıt
    Korok Seeds ler ile

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bir 15 saat kadar oynadım, genel olarak bayağı beğendim ancak kafamı kurcalayan bazı yönler var,

    Oyun o kadar detaylı ki rehberlere baksam mı kendim mi keşfetsem ikileminden çıkamıyorum.

    Silahlar zırt pırt kırılıyor gına geldi.

    Silah, eşya ve özel güç seçme ekranlarını beğenemedim.

    İlk olarak filli divine beast'e geldim ancak bulmacası ömrümden ömür yedi, rehbere baktım bu da oyunun zevkini öldürdü, ben de şimdilik oyunu burada bıraktım.

    Bundan sonra nasıl bir yol izleyeyim sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi oyun çok detaylı ve haritada çok fazla içerik var dolayısıyla acele etmeden, keyfini çıkara çıkara oynamanızı tavsiye ederim.

    Hemen ana görevlere gitmeyin, bulunduğunuz bölgedeki yan görevleri yapın veya keşfedilmemiş yerleri keşfedin.

    Fil görevini yaptıysanız mesela hemen diğer bölgelere gitmektense o çevrede biraz keşif yapın. Oyunda çok fazla düşman kampları, gizli hazineler, bulmacalar vs. var.

    Silahlar devamlı kırılacak, lakin hemen hemen her düşman silah düşürüyor o yüzden silah sıkıntınız olmayacak merak etmeyin. Envanterinizi genişletmeye çalışın.

    Her zorlukta rehbere bakmanızı önermem zira oyun, keşfettikçe sizi bolca ödüllendiriyor zaten. Ama bazı durumlarda lazım da olmuyor değil elbet.

    Dediğim gibi; yavaş ve keyfini çıkararak oynayın.

  • Lawsford27 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

    Ben oyunlarda yan görev yapmam genelde. Zeldada neden yapmalıyım ya da neden keşfe çıkmalıyım. Bunu ödüllendirecek bir etmen var mı onu merak ediyorum  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 2 Mayıs 2023; 17:9:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

    Şöyle söyleyeyim hocam, bu oyun %90 keşif üzerine kurulu. Oyun sizi içerik bakımından zengin olan bir açık dünyaya bırakıyor ondan sonra istediğinizi yapmakta serbestsiniz.

    Nasıl ilerleyeceğiniz konusunda tamamen özgürsünüz, isterseniz direkt olarak saraya gidip oyunu bitirebilirsiniz. Divine beast görevlerini yapmak bile zorunlu değil.

    Oyunu ne kadar oynarsanız oyun da sizi o kadar ödüllendirir, ve ancak bu şekilde karakterinizi geliştirebilirsiniz. Aksi halde oyun sizi çok zorlayacaktır.

    Can ve takatinizi artırmanın, envanterinizi genişletmenin, güçlü silah, yay ve zırhlar elde etmenin, size buff veren yemek ve iksirler yapmanın yolu keşif yapmaktan geçiyor.

    Kısacası bu oyuna ne kadar vakit harcarsanız, o kadar gelişirsiniz. Ödül sistemi bu şekilde işliyor, artık nasıl ilerleyeceğiniz size kalmış. İstediğiniz zaman oyunu bitirmekte serbestsiniz.

  • Lawsford27 kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, devam edicem oyuna en kısa zamanda 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 saat oldu ve oyunu keşfettikçe daha keyif almaya başladım fil görevini yaptım sadece bir tane bulmaca da takıldım onu da bakarak geçtim baya kafa istiyordu. Benim anlamadığım nokta ok üretmek yokmu yani illa gidip düşmanlarin üzerinden mi alıyoruz misal buz oku bomba şok oku bunları üretmenin bir yolu yok mu bir boss'la kapışıyorum ok bitti mecbur ayrıldım mekandan ok bulmam lazım. Yalnız oyunun dünyası atmosferi ödül sistemi harika çok zorlanirsaniz mutlaka rehber okuyun veya izleyin ilk başlarda karakter çok üşüyordu mecbur baktim kıyafet aldım yoksa uğraştıracakti baya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Okları villagelardan alabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryujinx bugun guncellendikten sonra 30 fps sabit muthiş calısmaya başladı bende, darısı 60 fpse

    Zelda Tears of the kingdom

  • Tüm shrineları tamamlamasam ne kaybederim. Baya vakit alacak gibi oyun oynamak istiyorum ama çok sürecekse işten güçten dolayı hiç girmesem daha iyi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.