Şimdi Ara

The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
12
Favori
5.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 219 lirayı hazır edin.
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar oyun duyurduktan sonra ve önceki Elder Scrolls oyunu çıkalı 7 sene geçtiğinden hayranlarına merak etmeyin bu seriyi de unutmadık mesajı vermek için böyle bir şey yapmış olabilirler.
  • Oyun daha yeni duyuruldu, 2020'de çıksa o zamana kadar kim öle kim kala.
    Oyun efsane olacak eminim tıpkı diğer tes oyunları gibi eğer 2 sene sonra yine buralarda olursak oyun hakkında uzun uzun sohbet ederiz
  • Oyunun çıkmasına nereden baksak 3 - 4 yıl var daha ancak Elder Scrolls oyunları sıradan oyunlar değiller, her biri birer efsane, birer okyanustur. Bu uzun süreçte yeni bilgiler ortaya çıkacak, oyunun nerede geçtiğini, yeni sc lari, oyun mekaniklerini, müzikleri, grafikleri, oyun motorunu, hikayeyi, lore'u, rpg elementlerini...vs tartışacağız konuşacağız, yani yazacak çok şeyimiz olacak. Büyük ihtimalle bu efsaneyi beklemesi bile ayrı bir keyifli olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 11 Haziran 2018; 21:2:59 >
  • Multiplayer'da konustuklarına göre en az 4 yıl var çıkmasına. Daha hiçbir şey yapmamış adamlar. Konuyu favorilere ekleyin 4 yıl sonra hortlatırım artık
  • 22.2.2022 de gelebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    Yapımına baslanmamismi isterseniz siz bu oyun islerini bırakın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OTo kontrol MMO sundan sonra ilaç gibi gelecek. En uzun süreli oynadığım single player oyundur. Morrowind ı 2 sene oynadım.. Oblivion ve Skyrim de çok iyidi. Bu oyun için çok umutluyum.
  • ben daha skyrimi oynayamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Resmi hesabın videosunun altında "PRE - production" şeklinde bir ifade var. Önce onun ne anlama geldiğini öğrenin ondan sonra bana bu işleri bırakma önerisinde bulunun. Evet, gerçekten de o ifade oyunun yapımına tam anlamıyla baslanmamis demek. Şu anda taslak aşamasında yani proje. Büyük ihtimae henüz konusu, hikayesi, oyun motoru...vs fikir sel olarak tartışılıp oluşturuluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    Tamamda öyle diyorsunuz da yapıma baslanmadiysa ne zaman baslanacak ne zaman gelistirilecek skyrim çıktıktan beri 7 sene geçti altıncı oyunu en geç bu sene yada seneye çıkarmaları gerek diye düşünüyorum

    Hadi şimdi başlansa geliştirilmeye en kötü 3 sene sürse 10 sene üzerine yeni bir elder scrolls oyunu aşırı saçma olur

    Bana kalırsa oyunun büyük bir çoğunluğu geliştirildi ve skyrim çıktıktan beride gelistiriliyor o yazının oyuncuları aldatmaya yönelik bir yazı olduğunu düşünüyorum

    Daha çok heyecanlansınlar diye daha çok beklentiye girsinler diye olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Kardeş artık bu tarz oyunlar geliştirmek oldukça zorlaştı. Hele de Bethesda gibi teknik anlamda zayıf oyunlar yapan bir geliştirici için daha da zor oldu. Witcher 3 gibi bir gerçek var. Oyun her anlamda mümkün olduğunca gelişmiş bir şekilde karşımıza çıktı. Bethesda ilk önce gelecekte çıkacak oyunları için gelişmiş bir oyun motoru yapmak zorunda. Skyrim çıktıktan sonra bununla uğraşmaya başladıklarını düşünüyorum. Fallout 4 zaten Skyrim'de kullanılan motorunun makyajlanmış hali gibiydi. Starfield ve Elder Scrolls VI için yeni geliştirdikleri oyun motorunu kullanabilirler. Bunu da gelecek nesilde çıkarmak isteyeceklerdir. O yüzden en erken 2021 yılında çıkar. Zaten ondan önce Starfield çıkacak.
  • The Elder Scrolls VI oyununun hangi bölgelerde geçebileceğine dair bir video yapmışlar. Birçok kişinin dediği gibi High Rock ve Hammerfell öne çıkıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 13 Haziran 2018; 21:53:3 >
  • Oyunun Tamriel kıtasında geçeceği kesinleşti, spesifik olarak Tamriel'in neresinde geçeceğini söylemediler ama Akavir'e filan gidilme ihtimali kalmamış oldu böylece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Bende 2021 gibi bekliyorum adamlar röportajlarında hep PS4 Ve XB1 bu oyunu kaldıramaz diyorlar bir dahaki jenerasyonu bekliyorlar bence. Yeni konsolların çıktığı zaman çıkar diye düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Attano kullanıcısına yanıt
    Starfield için bu nesli es geçebilir dediler. Elder Scrolls VI ondan sonra çıkacağı için sadece gelecek nesil için çıkması kesin gibi gözüküyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne zaman açıkladılar? Todd Howard söylediyse kesin öyle olur. Zaten Akavir Tamriel'e göre daha farklı bir yapıya sahip diye biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

    Ne zaman açıkladılar? Todd Howard söylediyse kesin öyle olur. Zaten Akavir Tamriel'e göre daha farklı bir yapıya sahip diye biliyorum.
    Pete Hines söyledi dün.
    https://www.youtube.com/watch?v=8HjhkYVwdSs&feature=youtu.be Dakika: 2:03:17
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum adamlar Starfield'ın şuan Oynanılabilir halde olduğunu söylediler.
  • Anladım sağol.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.