Şimdi Ara

Tesla Model S - Değişim son hızla devam ediyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla Motors firması ikinci ve daha ulaşılabilir aracının duyurusunu yaptı. Elektrikli araçlara dönüşüm hızlanıyor.
    Ayrıca tasarım da çok hoş olmuş.


    http://www.teslamotors.com/models/index.php

    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/11312188.asp?gid=229



  • Akülü mü yaparlar,elektrikli mi yahut su olursa daha makbule geçer :p bir an önce şu mazottan benzinden kurtulsak.
  • Araçlar güzele benziyor.Menzili daha çok olsa süper olur.
  • 45 dakka sajla 45o km bence ii bi değer 7 tlye 450 km
  • Aslında bu vesile ile herkese çalışmalarıyla, bilinen tarihin bilinmeyen buyuk mucidi Tesla nın hayatını okumasını tavsıye ederım. Alternatıf akımı bulan ve bu sayede bugun kullandıgımız elektrıgınde gercek mucıdı sayılan Tesla ıle ılgılı bırcok bılınmeyen hala mevcudıyetını korumaktadır. Gerceklestırmeyı basardıgı ve sonradan Amerıkan hukumetı ve bu hukumetın destekcısı Thomas Edıson tarafından çalışmalarının bır coguna el koyuldugu soylenen Tesla nın calısmalarından biri şehırler uzerınde kurulan manyetık alan kurelerı ıle her eve bedava elektrık, bir digeride hava ıle calısan ve yaklasık 140 km hıza ulastıgı ıdda edılen arac projesıdır. Şuanda bu ve dıger projelerının Amerıkan Hukumetının elınde saklı tutuldugu rıvayet edılmektedır. Genel kultur acısından herkesede tavsıye ederım.

    Saygılarımla,
  • çizgileri ctröen andırıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: relicks

    Aslında bu vesile ile herkese çalışmalarıyla, bilinen tarihin bilinmeyen buyuk mucidi Tesla nın hayatını okumasını tavsıye ederım. Alternatıf akımı bulan ve bu sayede bugun kullandıgımız elektrıgınde gercek mucıdı sayılan Tesla ıle ılgılı bırcok bılınmeyen hala mevcudıyetını korumaktadır. Gerceklestırmeyı basardıgı ve sonradan Amerıkan hukumetı ve bu hukumetın destekcısı Thomas Edıson tarafından çalışmalarının bır coguna el koyuldugu soylenen Tesla nın calısmalarından biri şehırler uzerınde kurulan manyetık alan kurelerı ıle her eve bedava elektrık, bir digeride hava ıle calısan ve yaklasık 140 km hıza ulastıgı ıdda edılen arac projesıdır. Şuanda bu ve dıger projelerının Amerıkan Hukumetının elınde saklı tutuldugu rıvayet edılmektedır. Genel kultur acısından herkesede tavsıye ederım.

    Saygılarımla,

    Alternatif akımı elektrikli sandalyede kullanıp bir kaç suçluyu diri diri kzıarttığını duymuştum, sırf kendi sisteminin daha verimli olduğunu ispatlamak için. Biraz çatlak bir adammış, ama mucit işte. Ha birde tesla bobini var onu biliyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.