Şimdi Ara

TELEKOMA YATIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TÜRKİYE’ye bundan 20 yıl önce geldiğinde, ofislerine bir telefon hattı bağlatabilmek için büyük zorluk çektiklerini anlatan Oger Telecom Genel Müdürü Paul Doany, Türk telekomünikasyon sektöründe o günden bu yana büyük gelişme katedildiğini söyledi. Türk Telekom’un da, henüz anonim şirket olmadan Bakanlık bünyesinde dahi önemli başarılara imza attığını ifade eden Doany, ‘Şirketi özel sektördeki benzerlerine göre kısıtlayan pekçok bürokratik engel vardı. Buna rağmen şirketin ulaştığı 900 bin DSL abonesi bile ne kadar başarılı olduğunu ortaya koyuyor. Demek ki biz de özelleştirmeden sonra bu insan kaynağıyla çok iyi işler yapabiliriz’ dedi.
    Yeniliklere yöneleceğiz
    TÜRK Telekom’un ulaştığı 19 milyon abonenin büyük bir rakam olduğunu ve bu sayının daha fazla artmasının zor göründüğünü dile getiren Paul Doany, ‘Bu durumda Türk Telekom’u abone sayısını yükseltmek yerine, sunulan hizmetleri artırarak büyütmeyi düşünüyoruz. Geniş bant teknolojisi sayesinde tek bir telefon hattıyla abonelere çok sayıda hizmet sunulabiliyor. Yeni teknolojiler telefon hattına bağlanacak araçlar sayesinde, abonelere haberleşmenin yanında evden işleri yürütme, ödevleri yapma, alışverişe çıkma ve eğlenme gibi geniş olanaklar tanıyor. Özellikle işin eğlence kısmı çok gelişmeye aday. Bizim de bu alanlarda ciddi yatırım planlarımız var’ dedi.







  • Hadi bakalım bekliyoruz.
  • biz zamanında söylemiştik değilmi. para telefonda değil adsl gibi data hatlarında artık. adamlarda para kazanmaya geliyorsa elleri mahkum hızları artırmaya ve kaliteli hizmet vermeye. adsl üzerinden tv yayınları filanda verilebilir yakın bir zamanda. i,stediğiniz maçı digitürk yerine pc den izleme imkanı bile verilebilir ama önce hızların artması lazım. hızlar artarsa filmlerde verilebilir. bunların örnekleride var. çok cüzi bir ücret karşılığı yapılabilir bunlar. böylece korsanada engel olunabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.