Şimdi Ara

telefon numaramı başkası kullanıyor, bu nasıl oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
27.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün ikidir telefon numaramdan sipariş verildiğine dair telefonlar alıyorum daha önce de yaşadım bu durumu vodafone’u aradım bi şey yapamadılar, bunu yaptığını düşündüğüm kişiler daha öncede çalıştığım yeri sürekli arayorlardı beni de arıyolardı gizliden daha sonda çalıştığım yerinfarklı alan kodlarından numaraları göstererek - her seferin de uzunca değişik numaralar- bu nasıl oluyo bilmiyorum ama bi kaç ay önce de aynı durumu yaşamıştım yine benim numaramdan arandığını söylemişti bikaç kişi bugünde iki farklı yerden (dominos ve bi kebapçı) numaramla arandıklarını sipariş verildiğini söylediler bu nasıl mümkün olabiliyor bi app-program aracılığıyla numaramın kullanılma şansı var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dh neden telefon numarasi istiyo saniyosun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numaranın sonu 4 le mi bitiyor? Belki benim eski numaramı sana vermişlerdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 10 yıl önce bilgisayara indirilen bir program ile istenilen numaradan cep telefonuna arama yapabiliyordum.

    Kendi numaramdan kendimi arıyordum, arkadaşı kendi numarasından arıyordum. Arkadaşı başka arkadaşın numaradan çaldırıp kapıyordum. Ama bunları nasıl yapıyordum, programlar nelerdi hatırlamıyorum, liseli olduğum günlerdi. Şimdi mümkün müdür bilemem.
  • SinceTheBeginning kullanıcısına yanıt
    56 hocam memleketçilik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 28 Şubat 2018; 21:10:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    sanırım ben de tam böyle bir şeye maruz kalıyorum hocam 😂

    şerefsizin yapmadığı şey kalmadı 2 ay önce yaşadağım civarlardan birini arayıp bişiler söylemiş şimdi gidip sipariş falan veriyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seferi56 S kullanıcısına yanıt
    Çözümü nedir bilmiyorum, yapan kişinin yaptığı yanlışı fark edip son vermesi gerek. (Ya çocukça bir amaçla sizi zor durumda bırakıyor ya da gerçekten sizinle alıp veremediği bir şey var da zarar veriyor.)

    Bu uygulamalar ile sizin numaranızdan SMS mesajıda gönderebilirler. Sizi zan altında bırakacak şeyler yazabilirler. Muhtemelen operatörler bu tarz SMS'lerin size ait olmadığını tespit ediyordur ama bir süre başınız ağrıyabilir.

    Ek: Kendi operatörünüzden detay fatura isterseniz bu numaraları aramadığınız belli olur, sizin sözleşme imzaladığınız mobil numarayla alakası yok, sadece numarayı taklit ediyorlar. (Operatörünüzü aradığınızda sizin bu aramaları yapmadığınızı söylemeleri lazım.)

    Umarım kısa zamanda son bulur, çözülür konu.
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam zor durumda dediğiniz gibi tanıdık biri olabilir daha önce de beni ve dükkanı gizliden arayan biri yanlışıkla açıktan aramıştı saatlerce özür diledi, facebooktan ortak bi gruptaydım çocukla ordan bulmuştu sanırım numaramı yine o tarz bi şey olabilir ya da dediğiniz gibi takmış biri olabilir ama ciddi anlamsa zor durumda kalıyoruz aynı taktiği dükkan içinde uyguluyorlar çevre esnaftan sipariş veriyorlar savcılığa gidip dilekçe bırakırım sonuç çıkar mı acaba iyice canımı sıkmaya başladı sağolun bu arada cevap için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattınızı özelden arıyorlar ise özel numaraya kapattırın hattı. Sizi özelden arayan biri telesekreter uyarısı duyar ve arayamaz.
    Operatörünüz ne bilmiyorum ama bu işlem ücretsiz yapılıyor. Operatörün internet sitesinden hat ayarlarına girmeniz lazım. Turkcell’de böyle mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 1 Mart 2018; 0:23:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o gün hattımı özele kapattırmıştım hocam dükkanınkinide kapattırdık mesela ama tuhaf numaralarla tekrar arıyorlardı sanırım bi program/app aracılığıyla yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numaranızın belli bir özelliği var mı? Sonu çift sıfır falan gibi mesela?



    Benim iki sene kadar önce başıma geldi. Birileri beni arıyor ve biraz önce onu aramışım diyor. "Numarayı yanlış tuşlamışsınızdır ben aramadım" diyorum mesela, "arayan numaraya dönüş yaptım, tekrar tuşlamadım" diyor.

    Böyle 3-4 kişi aradı. Arayan kişi öylesine muhabbet yapmış anladığım kadarıyla, eğlencesine. Akşam tekrar biri aradı ve komşusu olan kadını arayıp küfretmişim dedi. Ben yine aramadım diyorum ama inanmıyordu. Savcılığa vericez diyordu. Ben de dedim ki "ben de savcılığa vericem". Sonuçta mecburen dilekçe verdim savcılığa. Uzun süre sonra sonuç şu oldu. Ortada suç olmadığı için savcı bir işlem yapmadı.

    İstediğin numaradan arıyormuşsun gibi gösteren bir uygulama ya da internet sitesi var kesinlikle. Bilen varsa bana da özel mesaj ile söylerse memnun olurum. Tekrarı halinde kendimi savunmam kolay olur.




  • İstediğiniz numara ile arama yapabildiğiniz çok fazla app var internette, voxox diye bir uygulamayı kullanmıştım daha önce istediğin herhangi bir numarayla arama yapabiliyorsunuz. Tavsiyem numara değiştirmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 3 Mart 2018; 0:7:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S

    İstediğiniz numara ile arama yapabildiğiniz çok fazla app var internette, voxox diye bir uygulamayı kullanmıştım daha önce istediğin herhangi bir numarayla arama yapabiliyorsunuz. Tavsiyem numara değiştirmek.

    yenı uyelık acılırmı onunla
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    hayır yok 56 ile bitiyor sonu ve aynen böyle gerçekleşiyo benim olayda, yarın bi gün daha karmaşık bi durumla karşı karşıya bırakırlarsa gel de uğraş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 3 Mart 2018; 11:37:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S kullanıcısına yanıt
    hocam dediğiniz gibi baktım pek çok uygulama var bu yönde

    vovox spoof falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam yeni hat alırım eski telefonu kapattırırım
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    numarayla bikaç işim var halledince öyle yapıcam hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.