Şimdi Ara

Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
5
Favori
24.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 329 liraya JD512 512gb nvme almışım kralı video yapsa değişmem Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? 

  • Hayatta gördüğümde tüylerimi diken diken eden 3 5 insan varsa, 1 tanesi bunlardan birisi.

  • Elektrik kesintisinde bozulması kötü olmuş çünkü ben de olsa kesin 10 defa değişirdi. Ancak video açıklamasında '' 54 TBW yazma garantisi olan SSD, bunun sadece 6 katı veri yazıldıktan sonra kullanılamaz hale geldi.'' yazıyor. 6kat kötüymüş gibi. Yanlı bir video diyemem ama para alamadıkları için yerden yere vurmaktan çekinmemişler. Ayriyeten böyle bir ssdnin samsungla karşılaştırılması baştan komik.

  • adamlar samsung SSD'ye de aynı testi yaptılar 1 yıl üstü sürdü taş gibi SSD, bahsettiğiniz okuma yazma ömrünün kat be kat üstünü hem de, ama dandik donkey SSD bozulunca adamlar suçlu, inandım ücretsiz tanıtım inceleme falan yapıyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 24 Haziran 2021; 16:38:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YoureGodDamnRight

    Ssd'yi alıp söyledikleri gibi kullanmak yerine sadece işkence edecekseniz almayın tabi  İki JD aldım şimdiye kadar 250 ve 480gb olarak öğrenciyim bütçem bu kadardı herkes ister en iyiye sahip olmak ama verdiğin para belli. Normal bir kullanıcı için gayet iş görüyor sağlıkları da 2 yıl oldu halen %100.

    Sen öğrencisin ben ögretmenim bu farketmez hocam bak bende yıllardır oyunların olduğu diskte james donkey kullanıyorum , eşşek değil eşşoloşşek olsa kaç yazar , sistem diskinde imkan var diye iyisini kullanıyorum yıllardır ama 2. diske neden gidip vereceğim okadar para , bozulursa değiştirtirim , hatta 3 yıl dolmuş olsa da değiştirirler ondan emin olabilirsiniz incehesapta garanti sistemi farklı kendi ürünleriyse özellikle SSD filan direk değişim yapıyorlar , sorgu sual filan yok yani , benim başıma bir kere geldi de, iade ettiğim disk 2 kere yenisiyle değişip geri geldi Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ?  3. de içine not yazdım bir daha geri gönderirseniz bende geri göndermem diye de öyle hallettik. Benim çevremde bozulan disk olmadı , 40-50 tane almışızdır. 10 tane de sandisk samsung filan almışızdır. Hiçbirisi bozulmadı şimdiye kadar. Ha sınırsız param olsa bende isterim 980 pro ile doldurayım anakartı.





  • runeterra kullanıcısına yanıt
    Ben de onu diyecektim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • James donkey arkadaşları yemlememis olabilir, işbirlikleri Samsung gibi büyük firmalarla yapılıyor genelde. Bu ve benzeri firmalar teknoloji basinlariyla ilişki kurmadiklari için abaliya vurmak adetten oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozyet -- 24 Haziran 2021; 17:15:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknopat'tan banlananlar yine birbirini eğliyor bu konuda :)

  • Bence artık düz içeriklerin youtube da izlenmediğini anladılar. Daha önceden başladı bu tarz videolar ki anlıyorumda ne de olsa burası da bir ekmek kapısı. Kaliteden ödün verinip yapılabilen şeyler bunlar. Bu videoda çıkarttığım anlam ise incelemeden çok youtube videosu olmuş e haliyle de JD ssd de kurban :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 24 Haziran 2021; 17:24:12 >
  • Merhaba,

    Elimde ki bi kaç M2nin durumunu paylaşmak istedim.

    Hala taş gibi çalışıyor hepsi.



    Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ?

    Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ?

    Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ?


    Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ?

    Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ?

    Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 24 Haziran 2021; 17:32:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Bu iş mama işi kim mama verirse onu övecek vermeyeni yerecek.

    Bu işi kendi cebinden tarafsız yapabilecek yereli geçtim dünya da kalmadı görüyoruz Nvdia yerdi diye programdan adam atmadilar mi.

    Msi gibi firmalar iyi yorum bırakana para iade yapmıyor mu ( shoutout)

    Alem bozuldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Haziran 2021; 17:53:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemeyi izledim. Verilerle konuşmuşlar bir sıkıntı göremedim. Samsung donanımı kullandığını belirtip samsung performansı veremeyen bir ssd markası James Donkey. Dandik bir ürün olduğu bilinen bir şey zaten. Siz 50 kişiye aldırdınız diye alınabilir bir ssd olmuyor.


    Ek olarak bir şey sakladıkları da yok. 50 TB ömrü var 350 TB yazdık diyorlar zaten. Hatta üreticinin birebir değiştirdiğinden de bahsediyorlar. Ki rakipleri ile bire bir aynı teste tabii tutuluyor. Elektrik kesintisinde ne hale geldiği ortada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 24 Haziran 2021; 18:45:20 >
  • 4 senedir JD 240 GB modelini kullanıyorum %1 bile sağlığında azalma yok, hız kaybı yok. Çok kişiye 240-480 GB versiyonlarını aldırdım daha sorunla karşılaşan olmadı, hepside günlük kullanılan oyun sistemleri. Tek sorun firmware hatasından dolayı sıcaklık değerleri sapıtabiliyor, bu sorunu ise yeni modellerinde düzeltmişler.


    Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: megaster

    adamlar samsung SSD'ye de aynı testi yaptılar 1 yıl üstü sürdü taş gibi SSD, bahsettiğiniz okuma yazma ömrünün kat be kat üstünü hem de, ama dandik donkey SSD bozulunca adamlar suçlu, inandım ücretsiz tanıtım inceleme falan yapıyorsun.

    ama o ssd 1TB, bunu atlamamak lazım..

  • Sağlamken sorunyok bozulunca yerden yere vururuz demeki hepsi reklamcı bunların ilk testi yaparkende söyleseydin ya bunları

  • Arkadaşlar bunda çok düşünecek bir şey yok.


    Daha önce ülker, eti, torku, godiva gibi kare çikolatalar deniyordum ve idare ediyordu. Dün Pernigotti çikolata yedim ve kaliteyi gördüm.



    SSD'ler de bana göre böyle. Ucuzdan pahalıya gittikçe kalite artıyor, dram oluyor, büyük dosya atınca bayılmıyor, ömrü uzun oluyor..


    2013 sonunda corsair force gs aldım iki tane ve raid yaptım, disk hala yüzde yetmişte devam ediyor.


    Burada bazı insanlar jdonkey alıyor, adata alıyor, yok hikvision, yok hi-level gibi kampanyadan ucuz ucuz diskler alıyor. Ben inanıyorum ki bir üretici malı iyi değilse elden ucuza çıkarmaya bakmaz.


    Mağazalar bile bozulmaya yaklaşan ürünü indirime koyar, ucuz bir şey ise çöpe döker.


    Garantisi olsa da bir ürünü servise yollama durumları var, kurulu düzenin bozulması durumu var, karşıdakinin bahane üretip diske


    kullanıcı hatası deme riski var, diskte belki yüzde yetmişlere gelince garip garip veri kaybın olacak?


    Uzun lafın kısası şahsi görüşüm Samsung, Kingston, Corsair, Crucial, Patriot, Sabrent, WD, Seagate gibi markaların dışında (Bir kaç tane de siz ekleyin) bir disk alınmaz, alan da ucuz malın


    yahnisine katlanır.





  • Recebi görünce midem bulanıyor. 12-13 yıl önce level dergisinde şekip - eylul - recep olaylarindan beri tiksiniyorum bu adamdan. Anlayacak oldlar çıkar inş :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayende videoyu inceledim ve ben bir artniyet görmedim açıkçası. Sonuçta ssd ömrünü ölçüyorlar. Yüksek veri yazmadan ömrünü nasıl ölçebilirsiniz ki? Hatta videoda ssd de kullanılan bileşenlerde nasıl kelime oyunu yaptıklarına da değinmişler ki bence önemli bir nokta. Normal bir kullanıcı o kadar veriyi yazmayabilir sorun da yaşamayabilir ama sonuçta aliexpressteki herhangi bir isimsiz ssd lerden bir farkı yok ki zaten bu isimdeki bir donanımı rakiplerinden daha iyiyi daha ucuza sunmadığı sürece evime sokmam.


    Ek olarak en önemli nokta ssd öldükten sonra içerisindeki veriyi alabilmektir tamam yazma yapmaz ama okumaya izin vermelidir ve bunda bu özellik tırt.


    @Muten Baba




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 24 Haziran 2021; 20:30:28 >
  • Sanki millette para var da zevk için giriş seviye ürünler alıyoruz. Değişik bir anlayışları var gerçekten. Gerçi Technopat'dan bahsediyoruz. Mr.CoolRecep

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.