Şimdi Ara

Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
5
Favori
24.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, eleştiri bir yere kadar. Kişiye hakaret kimseye yakışmaz. Sabahtan beri yoldayım yeni dikkatimi çekiyor ara ara molalarda bakabildim, uygunsuz mesajlarınızı temizliyorum, bilginize. Lütfen kurduğumuz cümlelere dikkat edelim. Elestri hakarete gitmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • napervasız kullanıcısına yanıt

    Technopat ın da çok iyi olduğunu söyleyemem ama katılıyorum. Çoğu kanal cihazların olumsuz yönlerini değinmiyor. Özelliklerini sayıp, sağına soluna bakıp geçiştiriyor. Technopat'ın Superbox videosu gibi bir videoyu çoğu yapamaz.

  • m.secim kullanıcısına yanıt

    İnsanlar izlemeden konuşuyor.


    Üç kere değişmiş, çalışırken elektrik gidince ölmüş ve diğerlerinin ömrü çok daha uzun..


    Hatta performansında da eksiklik olup üstünde ısı sensörü olmadığını belirtiyorlar.


    Kontrolcü (veya yonga) adını da net yazmamışlar.


    Muten Bey siz hangi firmanın yetkilisisiniz?


    Şunu da ekliyim internette monitörü de kampanya ile satıldı ve bir sürü insan yanlış hatırlamıyorsam kronik sorunlarla boğuştular.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Haziran 2021; 22:15:33 >
  • Vaad edilen ömrü geçmiş sonuçta, elektrik kesintisine dayanıklı olmak zorunda değil, bu ups kullanmamanızdan dolayı oluşacak bir durum, sizin sorumluluğunuz.

    Hayır hayır, bu kendi yorumum değil, eğer ssd James Donkey değil de sponsorluk aldıkları bir Intel ssd olsaydı Technopatın yapacağı yorumlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desider Specialist kullanıcısına yanıt

    Noktalama işaretlerine dikkat etmedim diye ceza yemiştim ona istinaden böyle diyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Host dosyasından engellediğim tek sitedir siteleri. YouTube'dan da engelledim her yerden engelledim. Bunların kendi forumunda bir şeyler yazıp çizmek istiyorsanız köle olduğunuzu kabul etmeniz gerek. Modlar XX markayı övmeyip gömenleri direk banlıyor. Sen ise orada 3-5 bilgili insanın fikrini almak adına banın bitmesini bekliyorsun. Banın açılıyor cevap yazıyorsun sonra virgül kullanmadığın için ban yiyorsun. Sonra başka bir yerde Türkçe yerine İngilizce terim kullandığın için ban yiyorsun. Adına bakın Türkçe sanki Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ?  En sonunda 1.5 sayfalık küfür metni yazıp elveda dedim bunlara. Allaha yakın bana uzak olsunlar. Şurada görünce bile kıl oldum ne güzel yıllardır görmüyordum... Fazla izlemeyin kafa açar.Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.

    2017'de 850Evo 500Gb aldım halen kullanıyorum şu konuyu görünce açayım bakayım kullanım ne olmuş dedim. Baktım ki 49Tb'daha ve firmanın sunduğu ömrü 150Tb. Bir an korktum bir anda pıt diye gidiverebilme ihtimali gözümün önünden geçti. Tabi bozulsa yine aynısını alırım orası ayrı ama hiç bozulmasın istiyorumTeknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ?  SSD'de fanboy olabilirim Samsung harici marka almam kesinlikle ama konuda paylaşılan karalama videosunu desteklemiyorum tabii ki. Samsung benim gözümde bir numaradır.


    Telefonlara gelirsek premium modeller tercih edilmeyecekse kesinlikle Samsung alınmaz. Ben de Samsung sevmezdim hatta arkadaşım kullanıyordu benden önce o da sevmezdi ama ben Samsung'a geçtikten sonra fikrim değişti. Arkadaşım ile halen sevmem diyor. Kullanmış olduğu cihaz ise Ace 2 Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? Samsung eskiden bu yana mobil cihazlarda çok değiştirdi kendini tabi halen ufak tefek sorunları var ama en büyük sorun olan arayüzü çözdü. Bir şans vermenizde fayda var derim Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 25 Haziran 2021; 23:28:47 >




  • Kusura bakmayın da yer yüzünden silinmesi gereken bir kanal bu. Bu kadar itici, bu kadar antipatik, bu kadar narsist birisi ve kanal.


    Her anlamda uzak dururum. Dislike atmak için bile girmem videolarına ki tık almasın. Her yerde her türlü etkileşimi engelledim gizledim susturdum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: napervasız

    james donkey dandik bir marka,her ürünü öyle,rampage ve frisby standartlarında yani. işin özü bu ssdyi alan adam bunu bilmiyorsa,bu video ile öğrenmiş oldu. tecnopatın donanım dünyasındaki yerini alabilecek muadil bir youtube kanalı yok. bu testleri taraflı bir şekilde bile sürdürseler yurtdışı kalitesinde incelemeler yapıyorlar,birilerini eleştirmek için onlardan daha iyi iş çıkarmak gerekiyor. donanımhaberin editör kadrosunun vasatlığına bakarsanız beni daha iyi anlarsınız.

    "birilerini eleştirmek için onlardan daha iyi iş çıkarmak gerekiyor"


    Şu cümleden de bıktım anasını satayım. Milletin ağzına sakız olmuş gelen geçen aynı şeyi söylüyor. Mantığa bak ya, hiçbir şeyi eleştirmeyelim o zaman. Eleştiri kavramını kökünden kurutalım. Ne kadar aptalca bir mantık. Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? 


    "Donanım dünyasında yerini alabilecek bir kanal yok." cümlesine hiç girmiyorum bile. Youtube'daki en itici kanallar sıralamasında başı çeker. Recep Baltaş tek başına izlememek için yeter. Şaka gibisiniz. Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 26 Haziran 2021; 0:5:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    "birilerini eleştirmek için onlardan daha iyi iş çıkarmak gerekiyor"


    Şu cümleden de bıktım anasını satayım. Milletin ağzına sakız olmuş gelen geçen aynı şeyi söylüyor. Mantığa bak ya, hiçbir şeyi eleştirmeyelim o zaman. Eleştiri kavramını kökünden kurutalım. Ne kadar aptalca bir mantık.  


    "Donanım dünyasında yerini alabilecek bir kanal yok." cümlesine hiç girmiyorum bile. Youtube'daki en itici kanallar sıralamasında başı çeker. Recep Baltaş tek başına izlememek için yeter. Şaka gibisiniz.  



    Alıntıları Göster

    Valla öyle diyorsanız DH e hiç girmemeniz lazım.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadtneverdie

    Valla öyle diyorsanız DH e hiç girmemeniz lazım.



    Alıntıları Göster

    DH'nin videolarını başarılı bulduğuma dair bir şey demedim zaten. İzlemiyorum bile. İkisi farklı konular.

  • Powertec TR-901 testinde uzmanlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,5 ay


    Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ?
  • Saçma sapan işler. Bende bir tane 125gb 840 evo var, on yıl oldu heralde daha yarı ömrüne gelmedi dünyaları yazdım indirdim.

  • Bence güzel bir inceleme olmuş.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.