Şimdi Ara

tek aradığım ses kalitesi. lütfen bana bir tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evt arkadaşlar amerikaya bir arkadaşım doktora vesilesi ile gidiyor ve bende onun yardımıyla bir mp3 player almak istiyorum oradan. forumda bu konuda bir arama yaptım fakat tatmin edici bir sonuca ulaşamadım. dediğim gibi tek aradığım kriter ses kalitesi ve min 4gb kapasiteli olması. ses kalitesinden kastım ise ses çıkış gücü değil. bu konuda yanlış anlaşılmalar oluyo sanırım. ses kalitesinden kastım ses berraklığı, alçak, orta ve yüksek frekansları karşılama gücü, tiz veya bass özürlü olmaması. ses efekti ekleyim diyerekten sesin doğallığını kaybetmemesi. cx 300 kulaklıkla birlikte kullanmayı düşünüyorum alacağım cihazı.

    ekranı, video göstermesi yanar döner olması, ağzından ateş çıkarması umrumda bile değil. markası da umrumda değil. gösterişli gösterişsiz olmasıda umrumda değil :)

    lütfen arkadaşlar bana bu konuda yardım edin biraz zira kafayı yemek üzereyim







  • sony a-1000 varya ondan al cx300 kulaklıkla şaha kalkar alet bende ipod var ama alma bence se kalitesi diyosan
  • seste kalıte dıyosan cowon...lider zaten
  • Trekstor vibez, başka şeye bakma. Arkdaşına ayrıca fm kartını ve ekstra bataryada aldırırsan daha rahat edersin. Forumda incelemem var, oraya bakabilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yilmaz196

    Trekstor vibez, başka şeye bakma. Arkdaşına ayrıca fm kartını ve ekstra bataryada aldırırsan daha rahat edersin. Forumda incelemem var, oraya bakabilirsin.


    evt baktım incelemene, gerçekten çok detaylı ve güzel bir inceleme. ve de aklıma yattı bu alet. dünyanın en iyi ses kalitesine sahip mp3 player bu ise fazla düşünmeyede gerek yok o zaman :) bir rock/metal dinleyicisi olarak beni de tatmin eder sanırım. bhphotovide da 199 dolar fiyatı var 12gb nin. bu fiyata vergi dahil mi? deilse yüzde kaç vergisi var?
  • yılmaz196 arkadaşımızın da dediği gibi tek tercihin trekstor vibez olmalı.
  • bence cowon cok daha iyi...cowon a bakmalısın....
  • nerden biliyorsun hocam cowon'un en iyi olduğunu, bütün millet bas bas vibez diye bağırırken?
  • Aradiğin ses yüksekliği değil de kalite ise bence kesinlikle Sony S700 serisine bakmalısın yok benim için ses yüksekliği önemli diyorsan o zaman Cowon'a bakabilirsin. Bu arada bu iki markayı da kullandığım için öneri de bulundum, bu sıralar Trekstar Vibez'i da çok övüyorlar ama onu ne gördüğüm ne de sesini duyduğum için birsey diyemem.
  • cok guvendıgım ınsanlar tarafından her ıkısıde kullanıldı..bende cowon f2 kullanıyorum...arkadasımın dedıgıne gore kalıtede hıc bır fark yok bass olarak ve ses yukseklıgı olarak cowon onde...zaten cowonun kalıtesını tartısmaya gerek yok..bilen bilir...tum mp3 calarları cok kalıtelı ses verır sadece 1-2 modelı degıl...vibez zaten daha pahalı...bence fıyatı dusecektır..cowon a2 ve d2 ye bakmanı onerırım...vibezın seklı bana cok ıtıcı gelıyor tabı zevk meselesı...vibezde cok kalıtelıymıs ama arada belırgın bı fark yok..eger her ıkısınıde kullanan arkadas varsa bu sorunun cevabını en ıyı o verırı...birazda garantı olayıda onemlı...bişey olursa arkasındakı fırma saglam olmalı...trekstorun daha once bı mp3 calarını nt magazalarında dınlemıstım hıc hosuma gıtmemıstıççama vıbez ıyıymıs...ıkısınıde kullanan tanıdıgım var kendı bı fark gormedıgını cowonun daha kullanıslı vede sesının ve basslarının daha ıyı oldugunu soyledı...fazladan para vermek gereksız dıye dusunuyorum
    saygılar




  • belirlediğim modelleri bi yazayım ben isterseniz. buradakiler daha önceden karar verdiğim modeller.

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16855102209
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16855228008
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16855603822
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16855101445


    aşağıdakiler ise forumdaki tavsiyeler üzerine listeme eklediklerim.

    http://www.bhphotovideo.com/c/product/443160-REG/Sony_NWA1200VIOLET_NW_A1200_8GB_Hard_Drive.html
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/471953-REG/Trekstor_72930_Vibez_12GB_MP3_Player.html


    şu aşamada vibez yorumlardaki olumluluk sebebiyle daha bir sıcak geliyor bana. fiyatlarını da dikkate alırsak hangisini tercih etmek daha iyi olur emin değilim.




  • kesinlikle muzio ve iriver i da dene. olağanüstü ses alırsın
  • ewt iriverde bu konuda ıyı
  • bu cowondan sonra bide trekstor bilmemne çıktı hadi almak istedik nerden alcaz bozuldu kim yapcak ufacık bi ses kalitesi farkı yuzunden bu kumar oynanmaz bence
  • bende direk cowon diyorum.şimdiye kadar bir sürü mp3 playerda müzik dinledim ama bu kadar kalitelisine rastlamadım
  • cowon cowon cowon
  • cowonun ses kalitesine biliyorum ve hastayım ama forumda daha çok övülenin vibez olduğunu unutmamk lazım.
  • cowon tavsiye ederim kardeş D2 olursa iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.