Şimdi Ara

Tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yıllardır ios kullanırım iphone 3g - 4- 5s. Şeklinde bi geçmişim var 6-7 yıldır. Başka hiçbir telefon kullanmadım. İostanda gayet memnunum 7 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet kullanışlı ve stabil işletim sistemi malumunuz üzere ios. 5simi yenilemeye karar verdim. 6 - 6 plus veya 7yi mi beklesem acaba derken bi değişiklik yapıp Android alemine ayak bassam mı acaba sorusu kafamı kurcalıyor. Tamam android desem cihaz yelpazesi çok geniş. Samsung diyen var Lg diyen var Htc var. var da var. :) Yerimde olsanız ne yapardınız? Bütçe sınırı yok. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifiyely

    Arkadaşlar yıllardır ios kullanırım iphone 3g - 4- 5s. Şeklinde bi geçmişim var 6-7 yıldır. Başka hiçbir telefon kullanmadım. İostanda gayet memnunum 7 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet kullanışlı ve stabil işletim sistemi malumunuz üzere ios. 5simi yenilemeye karar verdim. 6 - 6 plus veya 7yi mi beklesem acaba derken bi değişiklik yapıp Android alemine ayak bassam mı acaba sorusu kafamı kurcalıyor. Tamam android desem cihaz yelpazesi çok geniş. Samsung diyen var Lg diyen var Htc var. var da var. :) Yerimde olsanız ne yapardınız? Bütçe sınırı yok. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

    İos dan Anroid de geçmek . standart attan eşşeğe hesabı :D android deki kasmalara falan katlanamazsın kıscası iphone 6s bekle derim .
  • Bence iphone 6 s i bekleyin derim iphone stabil olması çok hoşuma gidyor ben de iphone 6 var 6 s bekliyorum
    Selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifiyely A kullanıcısına yanıt
    Galaxy Note 5 gibi bir canavar yolda bence geçilebilir çünkü Andorid'deki özgürlüğe alışınca insan bırakamıyor iphone ise kapalı kutu telefona şarkı atmak isteyince itunes kur bilgisayara bağla uğraş dur bunun gibi bir sürü hiç bitmeyen uğraştıran yanları var
  • 6s 'i beklemelisiniz
  • Bekleyeceksen Note 5 alabilirsin en iyi cihaz olacak büyük ihtimalle.Beklemem dersen de Note 4 var.
  • Hocam sen kasmayan telefona alismissindir bosuna kendini yorma 6s i bekle
    Ama androiddeki ozgurluk iosda yoktur
    Bana kalirsa kasmayan ios kisisellestirilebilir bi androidden iyidir android telefon bazen insani cileden cikarabiliyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün kullanırsan androide bişey olmaz htc m9 m9 plus ve sony z3 plus apple stabilliğini sağlar ve çok kalite hissi verir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android'e geçecekseniz samsung'u aklınızdan silin. Ben olsam beklerdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelıkle ıosun stabılıtesı ıle androıd eskısı gıbıdegıl sallama konusmuslar bugun lolıpop kullanan amıral gemı androıdler haylı ıyı,kaldıkı 3k verılen ıphone 6 ların coklu sekme acınca nasıl cortladıklarınıda goruyoruz,androıdte samsung son tercıhınız olsun,guzel yazılım ıcın sony ve htc arayuzunu tercıh edın,ıostan sonra ılac gbı gelecek batarya ıcınde sony ıyıdır,fp olarak ve en ıyı kamera olarakta g4 onerırım.

    kısaca z3+ yada G4 arasında secım onerırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.