Şimdi Ara

Tarihin bitişi : download artık olmayacak mı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yavaş bitirsinler. Bu işlerden pek anlamayan kişileri direk bu haberler ile pasif hale getiriyorlar. Onlarada yeter bu kesim.
  • önemli olan insanların bu işe eğilimi olmaması, eğilim olduktan sonra bu işin önünr kimse geçemez...böyle kolaydan kesitirp atmak yerine daha geniş düşünüp daha geniş çağtı hareket etmek lazım..burada engelleme yapsan bile artık zaten kaset bitti kimse gidip cd almaz...he 3-4 liara yaparsanız bir cd yi o zamn gidip alabilir insanlar ama o eski günler çoktan bitti sat 15-20 liaraya bir cd yi doldur cebi..bunu hayal edenler hayal ettikleriyle kalır...beğenmeyen şarkıcılar, sanatçıla bıraksın bu işi...
  • Yasa çıktığında internetin "İ" sinden Bilgisayarında "B" sinden anlamayan bir savcı ve hakim bulup millete istedikleri eziyeti yapacaklarından emin olabilirsiniz.

    Bkz. Youtube yasağı vs...
  • Müzik indirilen siteler falan zaten yasak, indirme programları da başka pclerden çekiyor, bunu nasıl engelleyecekler ki?
  • ne uğraşıyolar ki başta google olmak üzere arama motorlarını yasaklasınlar olay bitsin . nasıl olsa çin den farkımız kalmayacak yakında özgürlük bakımından . herşey bir yana bu mü-yap denen kurumun bizim kanunlardaki boşluktan istifade ederek estirdiği terörün devamıdır . last.fm , myspace , youtube vs siteler hep bu antidemokratik yapıyı isteyen mü-yap ın işidir .ayrıca mü-yap denen yapı ülkemizdeki internet sansürünün baş aktörlerindendir. ne demek sen herkesin internet trafiğini nasıl kontrol edersin .nerden bilelim yarın birgün indirdiklerin kültürümüze aykırı dinimize ters vs demeyeceğini ? demokrasiyi kullanıp kendileri derebeylik gibi yönetiyolar milleti. nerde sivil toplum kuruluşlarımız ? mü-yap herşeyden telif istiyorsa bende müyaptan kalitesiz sanatçılarının müzikleriyle kafamı doldurduğu için tazminat istiyorum .
  • türke bişey olmaz o yasada aşılır azimle mıçan taşı deler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 21 Ocak 2010; 14:22:58 >
  • Ben zaten Torrrent kulanıyorum. Sıkıysa beni oradan takip etsinler. Özel arama ve takip etme hakkı olmadan benim özel alanımı takip edemez ki etse bile Torrent üzerinden atıyorum 10gb büyüklükteki bir dosyayı şu ip'den şu ip'ye indiriyor şeklinde görürler.
    Peki sormazlar mı adama ben belki Steam üzerinden indiriyorum. O nasıl olacak ? Üstüne birde dns kullanıyorum.. Kolay gelsin Ttnet amcaya
  • İmkansız

    Hadi yasakladılar Torrent var ona ne yapacaklar
  • Net cafe'den yaparım bende.
  • Hepimiz downloadız
  • eger bu gercekleşirse büyük ihtimal içerige deilde Kota'ya bakabilirler.
    ama ozamanda sınırsız internetin ne anlami kaliyor ? Sınırsız interneti kaldirmalari daha mantikli.
    tabii Download oranlari yüksek oluncada illaki illegal birseyler indiriyor anlamiyla bagdaştirilmaz.
    nasıl olur belki mahkeme karariyla baglantisi bulunan eve girip kullanilan pc'leri inceleyebilirler??

    veya kotası yüksek olan kişilere telefonla veya mektup yoluyla " işte aylik downloadin fazla illegal birsey indiriyorsanız ceza alma durumunuz var " gibilerinden birseyler yazabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zhirkov

    Hepimiz downloadız


    3-4 ay önce bi müzik yapımcısının röportajı vardı TV'de.Adını hatırlayamadım şimdi..Neyse,o söylüyodu,''Türk Telekom ile bir proje içerisindeyiz,sadece müzik değil;tüm korsan piyasasını etkiliycek..'' demişti.Bende diye tepki vermiştim.Demek ki gerçekmiş




  • tamam işte onlar
    ttnet müzik
    ttnet video
    ttnet oyun
    ttnet Okul
    ttnet XXL ..... diye gidiyor
  • Hahaha bana yasak koyacaklar bende tüh artık yasaklandı bende gidip 20 tl bayılayım diyecem he çok beklersiniz hiççç işim olmaz o mankenden bozma şarkıcılar trilyonluk villada otursunlar diye, erkeklerde mankenlere yedirecek diye3 liralık şarkılara 20 tl vermem verenlerinde sayısı azalacaktır film için bişey diyemem ama müzik için çare bulunur radyolardan kayır yapılır bişeler olur

    he tabi bu kanun devreye girerse bu olaylar
  • Durum ciddi gozukuyor ozellikle rapid gibi sitelere veda edecez anlasilan.Ama eger isterlerse her turlu takip edebilirler bilginiz olsun takip edemezler diyip kesip atmamak lazim.Ozellikle uydunet ve quicknet daha kolay takip edilebilir.ADSL VDSL en azindan digerlerine gore daha zor olacakdir neyse mart ayi gelsinde bakalim neler yapacaklar.
  • Dünyada zaten yürürlükte olan bir uygulama !!!

    Bu tip download yapanları bulmak ise sadece 3-5 saniyelik bir takiptir !!!

    Dikkat edersenizde TTNET aşırı download yapan abonelerini hafifce uyaraıyor ya telefon açıyorlar yada farklı kampanyalar var adı altında aboneyi teyit ediyorlar !!!

    Bence süper bir uygulama 3-5 kişi korsandan zengin oluyorlar yerinde otor resmi hırsızlık yap sonrada bunları CD ye çek sat umarım bu işin ciddi olarak üstünde dururlar ve illagal yolu hayat tarzı edinmiş insanlarada gereken cezaları verirler !!!

    Elbettki burda 3-5 parça indiripte dinleyenler pek kaale alınmaz ama öyle insanlar varki 1000 lerce parça indiriyorlar !!!

    Amerikada universiteli bir gence 1.800.000 bin dolar ceza + hapis cezası verildi adamlar korsan ürünlerin ve devlete zarar verecek kaçak gelirler sağlayanların gözünün yaşına bakmıyorlar !!!

    İngileteredede aynıdır adamlar yaralamaya 1-3 sene ceza verirken korsan kaçak yollardan gelir elde edenlere ise inanılmaz para cezaları ve 3-5 seneyi bulan cezalar veriyorlar !!!

    Burda aslında mantıklı düşünürsek bu illegal yollardan download yapıp para kazananlar hepimizin cebinden para çalıyorlar 1Kuruş ne vergi ödüyorlar nede insanlara iş olanagı sağlıyorlar !!!

    Bizler vatandaş olarak kuruşun bile faturasını fişini almak zorundayızki ülke olarak kalkınalım !!!




  • Başlık öyle bir olmuş ki dedim terabyte hızlarına çıkıldı galiba internette. Başlık daha açıklayıcı olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_Narrator

    Arkadaşlar bu telekom evleri falan arıyor bu aralar msn ,telefon numarası ,tc kimlik falan istiyor anket falan yapıcaz diyor bu download işleriyle alakalı olabilirmi bu aramalar?

    onlar dolandırıcı ttnet senin tc kimlik no nu niye istesin onlarda zaten var sakın inanmayın onlara
  • Yukarıya bakınca birkaç kişiyi korkutmuş olduğunu anlıyoruz bu haberin. Eh onlar da zaten bunu istiyorlar kimi kandırsak kârdır diye.
    Mü-yap; Hande Yener, Serdar Ortaç ve Gülşen gibi 3. sınıf şarkıcıları parayla dinletmek için yıllardır bastırdıkça bastırıyor, yasaklattığı onlarca platform yetmedi şimdi milletin evinde kullandığı nete geldi. Gidip bu yeteneksizlerin albümlerine onlarca lira vermek. Kâbus gibi lan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 22 Ocak 2010; 17:09:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [Sync]


    quote:

    Orijinalden alıntı: the_Narrator

    Arkadaşlar bu telekom evleri falan arıyor bu aralar msn ,telefon numarası ,tc kimlik falan istiyor anket falan yapıcaz diyor bu download işleriyle alakalı olabilirmi bu aramalar?

    onlar dolandırıcı ttnet senin tc kimlik no nu niye istesin onlarda zaten var sakın inanmayın onlara

    444 lü numaraydı 1 mbit sınırsızım var aylık 30-40 gb harcıyorum işte yukarıdaki dediklerimi istediler,bilgi güncelliyicez dediler vermedim bir sorun varsa telekom merkezine geleyim dedim sonra 3g den bahsedicez dediler , ihtiyacım yok dedim birde anket mi ne yapıyorlarmış. Bende torrent kullanıyorum sanırım ne indirdiğine değil direk kotaya bakıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_Narrator -- 22 Ocak 2010; 17:24:44 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.