Şimdi Ara

Tanju Özcan Suudilere sağlam çaktı: KATİLLER!! ÇÖL FARESİ BEDEVİLER!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Evren7 kullanıcısına yanıt

    chp ve hdpde adam kalmaz. 

  • snurks1499 S kullanıcısına yanıt

    Boluda yaşıyorum. Şehir nereye doğru tarım alanlarına büyüyor? Hem büyüyorsa bile gayet normal. Tarıma gerekli önem mi veriliyor ülkede. Serbest piyasada isteyen istediği fiyata ürün ve hizmet satıyor sen ekmeğin fiyatını sinirlandiriyorsun gıdanın fiyatını bazı alanlarda sinirlandiriyorsun ve adaletsizlik yapıyorsun.

    Azerbaycanda yabancı vatandaş müstakil ev alırsa arsa devletin üzerindeki ev senin olur ayrıca arsa da alamazsın bizim ülke ise ringonun ahiri gibi.

    Boludaki sorun ise yolların dandik malzeme ile yapılması. Yeni yapılan 1 yol 1 aya kalmadan çöküyor veya kazilip biseyler yapılıyor üzeri günlerce kapatılmıyor rogar kapakları ya çok aşağıda çukurda ya da tümsekte. Başka da problem benim bildiğim yok. Ben bunları defalarca yazdım iplemedi o zaman oyumu da bir daha vermem yobaz değilim bağnaz değilim.

    Söylemek istediğim sorunların kökü değil dalları budaklari konuşuluyor sürekli ve herkes fanatik taraftar gibi görüşünü sonuna kadar saçmalayarak savunuyor . Tüm sorunların sebebi serbest piyasa olması.

    Ben de yerel seçimlerde tanjuya oy verdim bu kez vermeyeceğim yol yapım süreçleri yüzünden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    kalmasın. gerçek Türkler yeter bize.

  • Evren7 kullanıcısına yanıt

    kalanlara örnek verirsen bizde biliriz.  janan abla demede. 

  • canan kim tanımıyorum?

    ümit özdağ var. şu an da Türklerin haklarını en iyi o savunuyor. gerçek Türk milliyetçileri özdağ ile hareket ederse çoğu şey değişir. biraz kafa tasçı olacaksın bu işlerde yapacak bir şey yok.

  • Suriye , Afganistan , bu iki ülkeyi asla topraklarımıza sokmayacaktık !


    Resmen atık gibiler kimselere faydaları yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhaliflik her muhalifin söylediğine körü körüne iman etmek değildir. Tanju özcan muhaliflerde yükselen göçmen kaynaklı arap düşmanlığına oynuyor. Bu kadar basit siyasi bir oyuna düşecek kadar...düşüncesiz miyiz gerçekten de ?


    Peki tanju özcan haklı mı ? Nasıl haklı olmadığını adım adım inceleyelim:


    1. Suudlar zorla mı bizi götürdü maça ? Hayır.
    2. Büyük takımlarımız arabistanda maç oynamayı kabul etti mi en başından ? Etti.
    3. Suudlarla tff bir anlaşma imzaladı mı ? İmzaladı.
    4. Sonradan anlaşmada olmayan maddeleri kim istedi ? Biz.
    5. Suudlar sonradan eklenen maddeleri kabul etmek zorunda mı ? Hayır.
    6. Suudlar buna çok üzüldü mü ? Umurlarında bile değil.


    Yani son dakika Atatürk pankartı forması tişörtüyle çıkacağız diyen biziz sonra da kabul edilmeyince "nasıl koyduk ama" "atatürk 10 suudlar 0" diye gaza gelen yine biziz. Farkındaysanız öncelikle arabistana kadar gidip oynamadan döndük maçı. Tabi şu da var, Atatürk türklerin büyük değeri ve atası yani adamlardan bizim duyduğumuz saygıyı beklemek anlamsız. Kaldı ki monarşiyle savaşmış ve deist olduğunu düşündüğümüz atamıza monarşinin en büyük kalelerinden ve şeriatla yönetilen arabistandan saygı beklemek biraz mantıksız değil mi ? Onlar için çok doğal olarak Atatürk siyasi bir figür.


    Araplaşma ve araplaştırma ülkemizdeki siyasal islamın bir ajandası, burası kabul ancak buradan, bu zavallılıktan yola çıkarak arap düşmanlığı yapmak, araplara ırkçılık yapmak da bir o kadar absürt. Atatürk'ün en büyük mirasım dediği akıl ve bilimdir, körü körüne birilerinden nefret ya da dogmaların hiçbir türüne saplanmak değil.


    "Ben, manevî miras olarak hiçbir nass-ı katı’, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevî mirasım, bilim ve akıldır. Benden sonrakiler, bizim aşmak zorunda olduğumuz çetin ve köklü güçlükler önünde, belki amaçlara tamamen eremediğimizi, fakat asla ödün vermediğimizi, akıl ve bilimi rehber edindiğimizi onaylayacaklardır. Zaman hızla dönüyor, milletlerin, toplumların, bireylerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve bilimin gelişimini inkâr etmek olur. Benim, Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra, beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve bilimin rehberliğini kabul ederlerse, manevî mirasçılarım olurlar."


    Siyasal islamcıların araplaştırma operasyonu yüzünden arap düşmanlığı ya da ırkçılığı yapmak da bir tür dogmadır, bilim ve aklın gereği değildir.





  • Keşge Antalya’dan oy verebilsek tanju reyize

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanju Özcan CHP'den Kılıçdaroğlu'nun operasyonuyla ihraç edildiği dönemde kendisinin Kılıçdaroğlu'na olan tepkisini destekleyen birisiydim ancak CHP'ye geri dönüşünde Kılıçdaroğlu icazetiyle yapması tüm söylemleriyle çelişti. HDP konusundaki tavrı net iken şuanki yeni CHP yönetiminin HDP'nin yeni isimi DEM partisiyle resmi görüşmelere başlamasının ardından tek laf etmemeside Özcan'nın siyasi çıkarları uğruna hareket ediyor izlenimi vermesi çok sağlıklı bir çizgide değil dolayısıyla Özcan'nın bence kendi işine bakması gerektiğini düşünüyorum.

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Şu videoda ki dayı gibi şuan CHP seçmeni...



    ʙᴇʟʟɪ's (@portovecchiaaa) on Xtwitter
    Tam olarak videonun sonundaki dayının modundayız :D
    https://twitter.com/portovecchiaaa/status/1732679526080028912


    Not: Tanju Özcan devlet adamına yakışmayacak bir uslup ile konuşuyor davranıyor. Böyle bir dil mi olur resmen küfür hakaret ediyor ve böyle birisi CHP genelbaşkanlığına aday gösterirseniz Cumhurbaşkanlığına adayım diyordu. Şaka gibi.

  • Vilayetimiz olan suudu her istediğimizi yapmadıkları için kınıyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt

    protokol bitince tanımam kimeseyi diyorsun. 

  • İyi demiş ama bunu bir belediye başkanının en azından bu üslupla yapmaması beklenir. Gerçi üslup düzgün olsa bile başsavcılık hemen Arap kardeşlerden korktuğu için yine anında olaya el koyardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  


    Uzaktan Gelen (@Uzaktan_Gelen_) on Xtwitter
    Umudum gençler....
    https://twitter.com/Uzaktan_Gelen_/status/1742981091479413200
  • türkleşmek nasıl oluyor türklük nedir? la bildiğim köklerimiz orta asyadan, paristen değil 

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.