Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
22
Favori
125.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan hepsiburadada 669a düşüyor. Volvo koduyla 50 lira da papel veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

    Tanix tx6 tv box cihazım açılmıyordu. Phonix suit ile tanixin gönderdiği romu yükledim. Wifi çalışmadı. Kablosuzu açıyordum 5-6 saniye sonra kendi kendine kablosuzu kapatıyordu.

    Bugün aşağıda bıraktığım android 9 romu yükledim sorun kalmadı. wifi çalışıyor, play store açılıyor iptv indirdim şu anda trt4k dünya kupası maçını izliyorum takılma yok.


    Herkese kolay gelsin.

    google docs
    TX6_H6_8822-9_4Gddr_20190722_AndroidPC.zip
    https://drive.google.com/file/d/112dqSGCeV_E84XDUcErwZ1v_Ej4ST7jl/view
  • merhaba arkadaşlar. bu cihazı sipariş ettim ama Case4u Tanix tx6 diye geçen HB da satılan modeli. çok kere fırsattır iyi cihaz diye paylaşıldı ama burada da sorun yaşan çok olmuş sanırım.


    benim tek derdim Youtube Vanced yüklemek, çocuklar youtube açınca hint müzikleri çıkıyor reklam olarak ve 8 saat süreli reklam bile çıktığı oldu. reklamsız youtube izleriz diye aldım. bu işi görür mü ? vanced yüklemek mi daha iyi yoksa buna "ad-blo-ck for youtube" veya reklam engelleyici dns falan mı kursak da kendi youtune uygulamasını kullansak mı daha iyi olur acaba ?


    çok ısınıyorsa eski anakarttan sökeceğim heatsinki takarım ama garantisi bittikten sonra ancak.

  • Ürünle ilgili sorunlar burada paylaşılıyor, olabilirse çözümlerinde. Reklamsız youtu.be birkaç seçenek olsa da, pure tube vs. İzleme sıklığı ve izlenenler de ısınma ve bununla bağlı olarak donma kasma kilitlenme yapabilir alta ya da yana soğutucu usb den enerji alıp derece düşer. Özellikle hava delikleri yanda. Altan ayak yükseltilerek, yandan tam içine üflerse hiç ısınma olmuyor. Youtube ve Google dan arama yapın, birden fazla youtube reklam olmayan seçenek var. Çocuklar youtube dan ne izliyorlar bilmiyorum ama çizgi film vb. İse apklar mevcut

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    her türlü programı yüklersin sıkıntı yok. reklamsız bulabildiğim tüm uygulamalar kurulu inatbox veya pro hiç fark etmez. ısıya gelirsek şimdiye kadar ısıdan kaynaklı hiç sorun yaşamadım reset vs. ile felan... tek pişman olduğum inatbox ve pro bende tamamen reklamsız apk'ler nerde bilmiyorum

  • sahinvatansever kullanıcısına yanıt

    EsEs hocamın tavsiyesiyle smartyoutubetv kurdum. youtube olayını çözdük... şimdi çocuklara bunu kullanmayı öğretmek kalıyor  


    cihaz birkaç videoda ilk saniyelerde hafif takılma yaşadı ama sonra idare eder gibi gidiyor.




    @sahinvatansever benim bildiğim Vanced vardı, şimdi bir sürü uygulama olmuş piyasada. inatbox nedir dedim bir baktım da sürekli reklam denemesi çıkıyordu, pro olanı indirdim v10.0, onda da gameloop android emülatörde cihazınız rootludur dedi çalışmadı. başka emülatör ile kurdum bilgisayarda denemek için ama bu da reklamlı çıktı. reklamsız diye yayınlamışlar ama hikaye çıktı.



    Tanix tx6 için aslında National Geographic tarzı ücretli kanalları açabileceğimiz bis sistem var mı diye aklıma geldi, pek zamanımız kalmıyor gerçi ama. iptv sistemleri var sanırım ama onlar için de ücretli abonelik alınması lazım sanırım, çok araştırmadım gerek duymadım ama arada denk geliyoruz forumlarda konularına.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 9 Aralık 2022; 22:35:30 >




  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    inatbox natgeo discovery ve kablo tv kanalları için biçilmiş kaftan. box olan versiyonu kurup nextdns.io dan gizli dns alıp ayarlar kısmından gizli dns ye girerseniz sıfır reklamla izleyebilirsiniz.

  • ad33p kullanıcısına yanıt

    pc ye bağlıyken aygıt yöneticisinden bakın ünlem işareti var mı? eğer varsa sürücüyü elle güncelle deyip phoenix suite kalsörü içinde driver klasörünü gösterip yükleyebilirsiniz

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Vanced ile ilgili en sağlam apk ları bir araya toplamıştım:

    MicroG.apk yı ve Apkmirror.apk yı yükledikten sonra apkmirror u açıp onun içinden Vanced.apk yı bulup yüklüyoruz. Ben bu cihazda denemedim ama Xiaomi dahil her android de çalıştı (eski sürümleri yine bilmiyorum).

  • arkadaşlar cihazı eni aldım, cihaz 10-15 dk sonra rest atmaya başlıyor. ilk günlerde pek sorun yoktu, iade süresi doldu yardımcı olabilirmisiniz.

  • TX6'ya rom yüklemek için güzel bir video çektim, umarım faydası olur:



    Furkan Güneşyoutube
    Merhaba arkadaşlar Tanix TX6, TANIX TX6S , Allwinner H616 & H6 tv box modellerine bir rom nasıl yüklenir onu anlatıyorum. Buradaki anlatım tüm rom yüklemeleri için geçerlidir. Her rom aynı arayüze sahip olmayabilir. Burada anlattığım rom, modifiye edilip gereksiz bileşenlerin temizlendiği özel romdur. Bu yöntemle orijinal rom da yükleyebilirsiniz. Videoda anlattığım rom ve diğer rom’lar dahil açıklamada linklerini paylaştım. Oradan istediğiniz rom’u indirip yükleyebilirsiniz. Yalnız tüm işlemin risk içerdiğini, cihazı bozabileceğini ve cihazı garanti dışına çıkaracağını bilin. Riskleri bilerek hareket edin. Bunlardan ötürü sorumluluk kabul etmiyorum. İndirme Linkleri: PhoenixCard: http://www.mediafire.com/file/aq21h494nx0kgd6/PhoenixCard.v4.2.4+by+CGR.rar/file Videodaki rom dosyası: https://www.mediafire.com/file/qskeqlvgmqed9ov/TX6_ATV9-noGapps_Alls_20210606.img/file Orjinal Android 9 rom'u: https://mega.nz/file/ISkBXSYI#Qp3pVhikVrxz8VSQcViwti3tyLy5W4xT65uktwdvYfw Android 7, çalışmayan ön panel (saat göstergesi), çalışmayan 1 usb girişi ancak son derece stabil rom: https://drive.google.com/file/d/112dqSGCeV_E84XDUcErwZ1v_Ej4ST7jl/view Diğer rom dosyaları için: https://www.getdroidtips.com/stock-firmware-tanix-tx6-tv-box
    https://www.youtube.com/watch?v=K8XxFc19eQs

    Güncelleme: Forumda bununla ilgili konu açtım: https://forum.donanimhaber.com/tanix-tx6-tx6s-allwinner-h616-h6-tv-box-lara-rom-yukleme-rehberi-video--154803633




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 4 Ocak 2023; 10:51:22 >




  • mesesu1 M kullanıcısına yanıt

    aıda64 apk var kurulu değilse playstordan indirip kurun, çalıştırın sol tarafta termal yazan yere gelin sağ tarafta ısı derecelerini gösterir, bakın 65 ve üzeri mi? aşırı ısınma var mı?

  • akşam eve gidince deneyip bilgi vereceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesesu1 -- 4 Ocak 2023; 16:40:38 >
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt

    açtığım uygulamalar arka planda açık kalmış. onları kapattım. 1 saat açık kaldı, ısı 68-80 aralığında değişiyor. 1 saat sonra tekrar kendini resetlemeye başladı. 10-15 dk sonra resetleme işi galıba uygulamaların arka planda açık kalmasından olmuş. durumu bu şekilde.

  • mesesu1 M kullanıcısına yanıt

    normal olarak soldan sürekli arka plan temizliği yapın bu doğal, ama size önerim, tanix kardeşimde ona usb üzerinden çalışan mini pc fan aldım, tanix alt ayak köşelerinden yükseltme yaptım yaklaşık 5 cm. sonra sağ veya soldan farketmez fanı dik koydum, dik olarak sessiz çalışan fan boxun yan havalandırma deliklerinden girip karşıdan çıktığı için son derece yararlı oldu. uzun çalışmada bile 50 dereceyi geçmedi. pc tamir bakım yapanlardan elektronikçilerden talep ederseniz onlar kullanacağı amper-what vs. ölçüp yapıp verirler, resetleme devam ederse farklı sorunlar olabilir o konuda da bilgisi olan arkadaşlar paylaşım çözüm önerisi yapabilirler.

  • BILGILI B kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim.

  • BILGILI B kullanıcısına yanıt

    fanın linki var mı hocam ?

  • Sıfır değil, tüm bilgisayar tamir bakım işleri yapan yerlerde olur. Boxun altına straforda olur. Tam dikey fanın hava deliklerine denk gelmesi için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba yukarıda arkadaşta yazmis bende cihazi alali 2 hafta oluyor resetleme yapiyor kendini nedendir anlamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.