Şimdi Ara

taahütüm bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 24aylık Türktelekoma düdükletme sözüm 2 güne bitiyor.fiber olduğundan başka firma hizmet veremiyormuş araştırmadım ama komşuya öyle demişler.biten paketimde ev telefonu sözdefibernet ve tivibu giriş vardı.tt de kalırsam tivibu kesinlikle almam 7-8 ay içinde çoğu kanal paralı oldu.belgesel için almiştim fakat 2 kanal kaldı.
    şimdi araştırıyorum telekoma mecbur kalırsam 76 liraya sınırsız sözde fiber internet ve 3gb cep 1000dk ve sms paket var gözüme çarpan.
    var mı gizli saklı bildiğiniz paketler öneriler?



  • 35ben35 kullanıcısına yanıt
    telekom müdürlüğüne gidip fesih dilekçesi doldurun, sebebine de çok pahalı deyin, el altından güzel tarifeler sunacaktır. sunmazlarsa, zaten müşteri hizmetleri sizi bir hafta boyunca taciz edecek, mutlaka güzel fiyat verecektir. kazık yememek için biraz uğraşmak gerekiyor maalesef
  • Bende kapatacağım bugün. AKK yenilenmesini bekliyorum bir-iki download yapıp öyle kapatacam, ama kota bir türlü yenilenmedi gitti.

    İlerde Türknet'e geçerim büyük ihtimal. Bu ay çok fatura vermemek için geçmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom.waits -- 1 Eylül 2016; 11:57:20 >
  • dün, 4-5 bayiye dilekçe vermek için uğradım hepsi Telekom müdürlüğüne yönlendirdi.telekom müdürlüğünde robota benzeyen bir bayana denk geldim, o da; hiç bir indirim önermedi,aksine işi yokuşa sürdü,dilekçe vermem için modemi isteyince hiç bir şey yapamadan oradan ayrıldım.Allahtan son bir şans olarak,hayır sever bir Telekom bayi modem istemeden dilekçemi aldı,artık teklif bekliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 1 Eylül 2016; 17:09:17 >
  • Hocam aklıma bir şey takıldı. Şimdi 24 aylık taahhütte ben 12 ay bu modemin parasını ödemişim. Taahhüt bittiğin de kapattırmak isteyince benden modemi geri mi isteyecek?
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    fesihe gerek yok zaten cumartesi bitiyo sözleşmem1 kere ardılar istemiyorum dedim daha da aramadılar.bu sefer ağırdan alıyolar hayret
  • 35ben35 kullanıcısına yanıt
    sözleşmeniz bitmez, taahhüt biter. taahhüt sonunda fahiş liste fiyatından abonelik devam eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ayın sonlarına doğru telekom adsl taahhütüm bitiyor. Uygun bir tarife olduğunu bilirsem belki, şunu verin yoksa uydunete geçicem gibi bir cümle kurabilirim.

    Nereden öğrenebilirim el altından verebilecekleri en uygun tarifeyi?
  • Parasını ödediyseniz modem sizde kalır. Fiber bağlantıda verilen tılgın mıdemleri hediye olarak vermediklerinden dilekçe ile beraber istiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam 😎

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.