Şimdi Ara

Sürekli Arabaya Çarpıyorlar, Bıktık Satacağız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar böyle polisle veya devletle olan sıkıntıları başından geçenleri başbakanlığı şikayette bulunmak gerekir. Sürekli şikayet gelirse bir önlem alınır. Hırsızlık olur şikayet etmeyiz peşine düşmeyiz. böyle kaza olur peşine düşmeyiz. Bizler çok fazla sineye çekiyoruz.Herkes hakkını arasın kimse işin peşini bırakmasa çok şey düzelir.
    Polisin geç gelmesinin sebebi polis memurundan değil İstanbulda koskaca ilçeye bir tane ekip bakıyor. Hangi birine yetişecek polis. Ondan sonra 2 saat beklersin
  • Aslında tüm yazılanlar ülkenin ve geldiği durumu anlatıyor...Daha bunun gibi binlercesi var...Önce insanların düzelmesi lazım...Sonra gerisi kendiliğinden düzelir...Ama gidişata bakıyorum ve hiç umudum yok...
    Bu ülke düzelmez...Çivi çıkmış...
  • ben size saatlerce gelmeyen polislere uyuz oldum. bi de döv diyolar ukalalar. dövseniz bu sefer adam sizden şikayetçi olacak, maddi manevi tazminat talep edecek. uyuzlar nasıl böyle bir tavsiye veriyor angutlar((
  • Bunun çözümü kapalı otoparka sahip bir evde oturmak maalesef, özellikle istanbulda.
    geçmiş olsun.
  • arkadaşlar merhaba tekrardan,

    çok sağolun cevaplarınız, moral destekleriniz için. hastaneden geldim epey yorgunum, cevap verebildiğim arkadaşlara cevap verdim, akşam da diğer arkadaşlara cevap vereceğim. sabah çarpan eleman zili çaldı, "arabanı yaptırayım konuşalım" dedi. "iş kaskoda, senlik bir şey şuan yok, kasko senden parayı alır bir şekilde" dedim gitti.

    @rahat adam hocam allah'tan burada çoluk çocuk yok. sokak top oynamaya müsait değil çünkü, biraz işlek bir sokak. gelen geçen araba çok oluyor.

    @ÖfKeLiKaLaBaLıK pm attım hocam, yakınmışız.

    @fatihsaskom hocam beni bıktıran da o valla, gidip almışsınız adamdan parayı. mala gelen zarar önemli değil ama insanla uğraşması zor. yüzüne bakmayacağın adamla muhattap oluyorsun.

    @mkdkutalmış hocam valla hemen hemen hepsi pasta cila ile geçti. 1 kere falan boyattık galiba neresiydi onu bile hatırlamıyorum inan. kapıydı galiba trafikte yan yoldan aniden çıkan araba ana yoldaki bizim kapıya sürtmüştü sanırım, onu da anlatmayı unutmuşum ilk mesajda, senin mesaj vesilesiyle hatırladım. ama dediğinde haklısın, böyle insanları, böyle sokakları olan bir ülkede boyasız, çiziksiz araba almak zor. şahsen ben bu arabayı sıfır alsam daha çok üzülürdüm, o yüzden bira temiz 2. el araçlar her zaman favorim.

    @stevie_ray_vaughan valla öyle midir, farkında olmadan bir şey mi yaptık bizde anlamadık. açıkçası birinin hakkına, kul hakkına önem veririz ailece (gerçi kime sorsan böyle söyler ama gerçekten öyle bizde durum) ama neden bu şekilde oldu anlam veremiyoruz. dini vazifelerimizin de imkanlar dahilinde tamamına yakınını yerine getirmeye çalışıyoruz ailece. bu arabada belki sıkıntı vardır, hayırlı gelmemiştir. yarın öbür gün başka araba alsak belki onda hiçbir sıkıntı yaşamayacağız.

    @Duratec sağolasın hocam. aynen dediğim gibi öyle dedi. onlar da bıkmış belli ki. ama bıktıysan yapma işini. özellikle 45 yaş üstü bazı polisler böyle. bıktıysan, yapamıyorsan bırak kardeşim işte. emekli ol git taksici ol ne bileyim ticaret yap ama ülkedeki en önemli görevlerden birini meşgul etme.

    @ah güzel istanbul sağol hocam. en güzeli garaj valla. vuran eden olsa en azından muhattap olacağın adamları biliyorsun. sokakta da önüne arkasına fırsat buldukça çöp bidonu koyuyorum ben. gören "pis çöpü niye yaklaştırıyorsun arabana" diyor ama işin aslı öyle değil tabi.

    @serseri006 dediğin gibi kıskanan, hasetle bakan da çok dostum. kim kıskanıyorsa daha iyisi onun olsun diyorum her seferinde ama fayda etmiyor demek ki.

    @exotic. hocam sokakta, hele işlek bir sokaksa her zaman risk var anladığım kadarıyla. her seste acaba arabama mı vurdular diye balkona koşuyoruz zaten. insan paranoyak oluyor "bir ses mi geldi" diye.




  • rahat adam kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize aynen katılıyorum ve imzami atiyorum

    amaaaa hocam bi nickinize bakin bi de yazdıklarınıza hiç uyum var mı ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bu haram para yemişindirler çıktı başımıza
  • Kurban kes, horoz kes; bi kan akıt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt

    Hocam bizim arabada bahçenin otoparkında saçma sapan hasarlar oluşuyor. En son durduk yerde camı çatladı. Üst tavanda çizikler oluşuyor durduk yere. Muhtemelen kediler falan tırmanıp çiziyor gibi geliyor da bakıyorum diğer arabalarda hiç böyle birşey yok. Kafayı yeme noktasına geledim artık. Kaza olsa biri vursa falan neyse diyeceğim araca durduğu yerde gelen hasar ve sebep de bulamamak çok sini rbozucu.

  • Kassady kullanıcısına yanıt

    Iyi hortlatmissiniz hocam 8 yillik konuyu  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Sanki kendi yazdığım mesajı okur gibi oldum. Al benden de o kadar. Site otoparkı üstelik.

    (8 yıllık horta değmiş yalnız)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Aralık 2023; 16:53:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    +! Ben de site otoparkındayım hocam aynı site mi acaba  

  • Kassady kullanıcısına yanıt
    İstanbul'dasınız galiba hocam. Şehir tutmuyor.

    Ama dediğiniz durumdan birebir ben de muzdaribim. Bizim site sakinlerinin yaş ortalaması 60 üstü bu arada tahminim. Kimse dikkat etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Aralık 2023; 19:29:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt

    Hocam kedi o kadar çizebilir mi? Bende şubatta arabayı aldım 1 ay sonra sağ üst tavan direği ve tavanda 20 25 cm lik zik zak şeklinde çiziklerle karşılaştım

    Tırnak geçiyor boyatmadan da geçmezmis


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun gercekten sinir bozucu sokaga falan da birakmiyoruz halbuki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun, inanın ne kısmetsizlik ne haram para v.s. sadece etrafta insan gibi görünen çok fazla hayvan dolaşıyor tek sorun bu.

    Benim binanın otoparkında duran arabanın bile 3-4 yerinde gamzeler, ufak göçükler var. İnsan görünümlü hayvan komşularım, arabalarının kapılarını hayvan oğlu hayvan gibi açtıkları için güm güm vuruyorlar. Bu yaz en son evi satıp başka semte taşınmayı düşünüyorum.

    Ek: konu 8 yıllıkmış ama olsun bu konu her daim güncel. Zaman, mekan ve kişiler değişir ama mevzu nerdeyse her zaman aynıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 17 Aralık 2023; 22:19:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta saksağanın ağzındaki cevizi arabanın tavanına atıp tavana gamze yaptırdığına şahit oldum. Biri anlatsa hadi len derdim. Kuş cevizi kırmak için yüksekten yere atıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tür olaylar sanki bizim gibi kıt kanaat zorlanarak araba alan garibanların başına geliyor sanki.Bazen zenginlerin 2-3 milyonluk arabalarına bakıyorum da bırakın göçüğü tek bir çizik bile görmüyorum.Ulan bu ahlaksız ayak takımı sadece orta sınıfı mı hedef alıyor?


    Adamlar ne kadar şanslı.Hem milyonluk arabalara biniyor hemde tek bir çizikle bile karşılaşmıyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.