Şimdi Ara

Superonline Hakkında Soru (Mağduruz..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 2009 kasım ayı 3. haftasında superonline adlı soygun sistemine geçiş yapmış bulunmaktayım.Ne bi fatura ne bi bilgi herifler 2 ay fatura göndermediler. Sonra internet gitti. Babam ödedi ama 108 ytl birden ödedi.. Düşünün ilk 2 ayda 108 ki normalde 60 ytl ödemesi gerekir.
    19 tl internet açtırma. Sonra kafama dank etti hee dedim bunlar 19 ytl yi ödeyelim diye fatura falan göndermiyor. 2 ayda 5 gb lik kotayı dolduracak kadar ne oyun indirdim ne de günde 4 saatten fazla oturdum.Şubatın 29 unda kesildi internet. Neden kesildi hiç bir bilgi vermediler babam aradı müşteri hizmetlerini sonra açtırdılar. Açtırdıktan sonra (6 gün falan kapalı durdu) Tamı tamına 74 ytl geldi. ! İnternet şubesinden baktım benim o bir hafta bakamadığım zaman diliminde 1.6 gb internet gitmiş hıh.. Faturaya dikkat edin abuk sabuk bulmaca gibi şeyler. Faiz bilmemne bilmemneyin ücreti. Bunları bence Fazlalaştırıyorlar.
    Benim size sorum : Ben bu superonline ye bu ayki 74 tl yi ödemesem, bağlantıyı kesseler, başka nete geçsem olurmu yoksa ödemediğimiz için faiz binip te daha sonra haciz türü şeyler mi gelir. Çünkü tc kimlik no verdik. Ya da mahkeme de dava mı açsak bunlara ??? Lütfen yardım edin







  • Kesinlikle sorun sorun olur... Ödemeyi yapıp elinizdeki belgelerle fazla alınan ücretlerin iadesi için başvurun. Bende aynı şeyi yaşadım ilk 2 ay fatura gelmedi... Kendim sol un sitesinde sorgulama yaptırarak farkettim....
  • Aynısı bana oldu. 150 lira fatura gönderdiler, itiraz ettim ödemeyin dediler, 3 ay boyunca 150 devam etti, ödemedim. Sonunda 49'a indirdiler. Hem kotalı hem kotasız tanımlamış arkadaşlar. 49 + 29 + kota aşım kesmişler, düzelttiler.

    İtiraz edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.