Şimdi Ara

Super Power 2 Aradığınız Tüm Cevaplar Tecrübelerim Nasıl Online Oynanır ? Ekonomi Nasıl Düzeltilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
35.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Super Power 2 nin ana konusu var fakat burada ben kendi tecrübelerimi paylaşacağım elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışacağım oyunumdan çeşitli ssleri ekleyeceğim ayrıca benimle online oynamak isteyen arkadaşlar için de bir pm yeterli.

    Oyun için iki rehber hazırlayacağım bu ilk rehber bu taktikleri sadece Türkiye için uygulayınız.2.Rehberimde bütün ülkeleri ele alacağım.Rehberi size sıkmamak için olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım.


    Rehber 1:Türkiye

    Bölüm A:Politika

    Türkiye'yi ilk olarak aldığımızda politikanın ne iyi ne kötü olduğunu görüyoruz seçimlerle hiç uğraşmıyım direkt diktatör olayım demeyin gerek diplomatik ilişkiler açısından gerek gelirleriniz açısından önemli bir düşüş yaşarsınız seçimlerde fark atmanın iki yolu var 1.yolu ben hile saydığım için kullanmıyorum oyunun hatasından yararlanmak gibi bir şey diyebiliriz size de kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem.

    Yol 1:Bu yolumuzda vergiyi %99 yapıyoruz faizleri arttırıyoruz müthiş bir gelir elde ediyoruz ki bu gelir kalıcı değildir sizi 50-60 yıl sonra zora sokar bu yol halkımızı tabiki hiç memnun etmez seçime 1 ay kala vergi almıyoruz seçimi kazanıyoruz tekrar vergiyi arttırıyoruz bu yola açıkçası kolaya kaçmak denir tavsiyem etmem zaten online oynanırken oyuna genelde %70 vergi sınırı koyulur ki haksızlık olmasın.

    Yol 2:Yol 2 de amacımız halkımızı memnun ederek hakkımızla seçimleri kazanmak. Peki bunu nasıl yaparız ?

    Türkiye'yi aldığımızda görüyoruz gösteri özgürlüğü kürtaj vb. yasaklı bunları yasal yapıyoruz ki haklımızın onayı artsın.Kürtçeyi Yasadışı yapmanızın uzun vadede faydası olur kısa vadede onay biraz düşse de ilerde size katkısı olacaktır kürtçeyi oyun yılıyla 5-6 ay geçtikten sonra yasadışı yapmanız tavsiyemdir.Ekonomi kısmındaki ilaçları yasal yaparsak da onayımız bayağı bir artacaktır vergi olarak %55 tavsiyemdir askeriyeyi ayarlayabilirseniz bu vergi ülkeyi uçurmaya yeter. Dengedeki parayı + lara çıkardıktan sonrai dediklerimi uygularsanız 1-2 yıla + ya çıkacaktır para yükseldikçe kaynaklardaki her şeyi arttırın halk onayı inanılmaz bir şekilde artacaktır.


    Bölüm B:Askeri
    Askeriyeyi size 3 yolla anlatacağım hangisini severseniz onunla gidin.

    1.Diplomatik
    Bu yolda çok az asker basıyoruz müttefiklerle ilişkileri iyi tutup dostluk manasında ufak ufak ticaretler yapıyoruz, anlaşmalar imzalıyoruz bu yolla giderseniz ülkeniz ekonomide iyi yerlere gelir 3.dünya savaşı çıktığında güçlünün yanında katılıp aşağıdaki petrol kaynaklarını almaya bakıyoruz.

    2.Çıkarcı
    Bu yolla da fazla asker basmıyoruz ama askeriyede her alanda ilk 3 e girmeye yetecek kadar askerimiz olsun yine müttefiklerle arayı iyi tutup avrupa birliğine girmeye bakıyoruz. Olası bir Amerika-Suriye savaşında Amerika suriyeyle savaşıp onu oyalarlarken kurnazlık yapıp savaşssız bir biçimde suriyenin topraklarını alıyoruz ve toprak ilhakı imzalıyoruz nüfusumuz artıyor böylelikle nüfus demek para demek vergi geliyor sonuçta yani fetihci bir politika izliyoruz ama aynı zamanda diplomatik ilişkileri de bozmuyoruz.

    3.Ben Osmanlı Torunuyum Kardeş
    Ben Osmanlı torunuyum intikam alcam bütün dünya benim taktiğiyle oynarsanız mecbur vergiyi yüksek tutacaksınız %70 tavsiyemdir.Gürcistan ve Ermenistanı fethedin hemen diplomatik ilişkileriniz bozulmayacak ülkelerle hala müttefik kalacaksınız ama eski sevgileri olmayacak tabi.Daha sonra yine olası Amerika-Suriye savaşında Suriyeyi alın.Irakı alın ve arap ülkelerinin düşmanlığı kazanın batıdaki devletlerde size kızacaktır ama müttefik devam eder askeriye de her alanda 1.olmaya bakın.Daha sonra bu kadar şeyden sonra büyük ihtimal çin size girecek askerlerinizi yerleştirmeden savunma bile yapmayın Amerika-İngiltere-İspanya vb müttefik olduğunuz için onu sizin yerinize yenecek ve askeri güçleri bayağı zayıflayacak siz de fırsattan istifade Çin'i alacaksınız bu sırada artık Avrupa ülkeleriyle de aranız açılacak ve bu yolda tek kalacaksınız ama zaten şuan devsiniz sorun yok Çin'de gururuna yediremeyip size bir nükleer atacak büyük ihtimal son direniş olarak ülke biraz zarar görecek ama kalkındırması zor değil ardından güçsüz ülkeleri tek tek alın ve toprak bütünlüğünüzü sağlayın Çin'i almıştık zaten önceden sonra Amerikaya girin çok büyük bir savaş çıakcak onlar 70-80 ülke siz 1 ülke ama askeriyede dev olduğunuzdan Amerika'da size boyun eğecek ve sizin egemenliğinize girecek sonra oyun bitti zaten tek tek tüm ülkeler sizin

    Bu Taktiklerden 2 Numaraları taktiği şiddetle tavsiye ederim.

    Bölüm C:Ekonomik
    Zaten politikada da askeriyede de ara ara ekonomiye değindik ek tavsiyelerim olarak Kaynakları sürekli arttırın Suriye falan sizinse fosil yakıtlar üretimini arttırın faizi %70 den fazla tutmayın kesinlikle o yeterde artar.Bir de Kıbrıs oyun başında KKTC bölgesi yeşil olarak gözükür orayı ilhak edip Amerikaya satarsanız hem Amerikayla ilişkileriniz mükemmelleşir hem de savaşmadan toprak alıp satarsınız.


    Online oynamak için bir pm yeterli burada program verilmesi yasak olabilir diye söylemiyorum. Oyunda farklı takıldığınız yerler varsa buyrun sorun.


    singlede pcnin asker basmamasından bıktıysanız real 2002 4.0 ı indirin oyun süper olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 7 Ağustos 2012; 0:37:49 >







  • Son 1 haftadır kullandığım Real mod 2002den çok memnunum indirme linkini isteyene pmden atarım bu sayede oyunda asker basıyor ve fethettiğiniz ülkeler hiçbir şey yapmadan durmuyor.
  • Konu güncel.
  • Konu güncel.
  • Dostum şu 2002 real modunu nasıl yüklicez ve hangi versiyonda çalışır bilgi verir misin?
    bu arada eline sağlık güzel olmuş
  • Senaryo'da Küba ile oynuyorum. Amerika ticaret ambargosunu kaldırmaya çalışıyorum. Görevin açıklamalarını okudum da Multi Party Democracy e geçmem gerekiyor ilişkileri geliştirmek için. Ama tek parti olduğu için geçemiyorum ve parti kurmak için ne yapmalıyım?
  • Eskiden çok sıkı oynadığım bir oyundu. Fazla ayrıntı yok ama güzel bir oyun. Bu konuyu görünce yeninden oynamak geldi içimden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Graveth

    Senaryo'da Küba ile oynuyorum. Amerika ticaret ambargosunu kaldırmaya çalışıyorum. Görevin açıklamalarını okudum da Multi Party Democracy e geçmem gerekiyor ilişkileri geliştirmek için. Ama tek parti olduğu için geçemiyorum ve parti kurmak için ne yapmalıyım?

    politika bölümünde biryerde single party, multi party, vb. olcak ordan multi party seç pek açıkyıcı olmadı biraz ararsan bulursun zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beeratt08

    Dostum şu 2002 real modunu nasıl yüklicez ve hangi versiyonda çalışır bilgi verir misin?
    bu arada eline sağlık güzel olmuş

    Realmodu4.0 yaz gogul bulucak indir onu modsun içine yüklüyorsun oyun gerçekten güzelleşiyor.
  • 1 Haftadır oynuyorum da. Bütçeyi nasıl ayarlamalıyım var mı tavsiyeniz? Çünkü her ülkede zarara gidiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

    1 Haftadır oynuyorum da. Bütçeyi nasıl ayarlamalıyım var mı tavsiyeniz? Çünkü her ülkede zarara gidiyorum.

    Özür dilerim görmemişim.
    Alıntı yapsanız görürdüm

    Cevaba gelirsek ilk baş halkın onayını arttırçak bir şeyler yapın mesela gösteri özgürlüğünü ilaçları alan yasal yapın sonra biraz kaynaklardan kısın
    Faizi ise 4-5 aylık periyotlarla %5 %5 arttırın %70 e kadar.

    Daha sonra kara geçmeye başlarsınız 1-2 yıl sonra bu arada askeri yatırım yapmayın.

    Kara geçtikten sonra yavaş yavaş kaynakları arttırın ve propaganda hariç hepsini fullemeye bakın ama yılda 1 kez çok az arttırın yavaş yavaş.




  • Bende yeni başladım hadi bakalım nasıl olacak, daha önce 1 gün Hoi3 oynamışlığım var
  • Ermenistanı 3500 (3.kademe) personel ile rahat aldım fakat gürcistana 10000(3.kademe) 50 piyade aracı(geneli 6 kademe), 20 tank, 10da ucak gönderdim yinede alamadım üstelik müttefik olan Amerika, Almanya, Rusya saldırmaya başladı yine bu 3 ülke olsa yine iyi, en azından 30 ülke muhalif oldu, birde bu yetmezmiş gibi rize, istanbulu kaybettim, bir cokda zayiat var. Neyseki save almıştım ermenistana saldırmadan önce hepsine toplu 7. kademe balistik füzeleri göndereceğim.


    Edit: Adamlar otomatik dağılmıyor nedense, personel olan yerde arac, tank, ucak yok, ucak vb olan yerde personel yok arkadaş. Bunu nasıl ayarlıyoruz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 11 Ekim 2012; 1:17:00 >
  • Konuyu hortlatsam. Ve bir şey sorsam nasıl online oynayacağız ? Adamlar forumu terketmiş nerdeyse.
  • arkadaşlar ben pc ye reset attım ve oyunu ne yazıkki kaybettim internette arıyorum oyunu bulamıyorum nerden indirebilirim biri bana yardımcı olabilirmi ?
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Ben multiplayer oynuyorum bazen birşey fark ettim. Diğer kullanıcılar ve yapay zekanın kaynakları +150% falan oluyor. Benim %100 bile olmuyor. Faiz seviyesi falan düşürüyorum bayağı ayrıca sektör vergilerinide düşürüyorum ama sektörler gelişmiyor. Bir resimde görmüştüm adamın kaynak kısmı +360% falandı. Nasıl oluyor acaba? Farklı bir sürüm falan mı çözemedim.
  • Superpower 2 oynayan varsa online atak.Single player sıkıcı oluyo bir zamandan sonra.Hala oynayan varsa online oynayalım.
  • güzel rehber teşekkürler
  • online atalım ve nasıl yapıldığını anlatabilir misin yeniyim ;)
  • @ÖmerFarukAydın Bi program var onla atıyosun özelden pm at konuşalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.