Şimdi Ara

Şu saatten sonra pikap (ford ranger vs...) alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne dersiniz? Dizel yakıt avantajı kalmaması ve tüketim yüksekliği, bakım masrafları, yeni versiyonlarda ad blue vs derdi, yıllık tüv muayene, hız sınırı sıkıntısı var. İleride bu artışlar devam ederse 2 el satışta elde kalma riskide cabası.

    Eksileri fazla ama kesin karar vermek için fikrinize ihtiyacım var.




  • Selamlar, nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama... özellikle istanbul'un delik deşik yollarında bir tane olsa da binsem dediğim araçların başında geliyor...


    Isuzu / D-Max / 1.9 D / V-Life / 2022_ISUZU D-MAX 4x2 1.9 V-LİFE OTOMATİK SIFIR KM sahibinden.comda - 1041076434


    Yükseltilmiş, üzerinde 255-275 arası dişli lastik olan off-road modellerle şehir içinde gezmek bana gösteriş dışında komik geliyor...


    zaten bir çoğu milyonu devirdi ve zengin işi yoldu... 100km'yi 300-350 liraya gidebilen canavara dönüştüler...





  • gerçekten bir kamtonete ihtiyacın varsa, yük taşıma, kamp, offroad gibi hobilerin varsa mantıklı. sadece yerden 10 cm daha yuksekte gitmek veya gosteriş için bir mantıgı yok. çok gerektiğinde kiralanabilir. normal zamanda hele ki istanbulda (otopark sorunu köprü sorunu) hayatta binilmez.

  • böyle

    Şu saatten sonra pikap (ford ranger vs...) alınır mı?

    böyle araçla gezmenin dayanılmaz çekiciliği parayla ölçülebilir mi Şu saatten sonra pikap (ford ranger vs...) alınır mı? 

  • Bende Mercedes x350 vardı uzun yolda 10 lt yakıyordu . Şehiriçi de 12-13 falan.
    Tercih sizin
  • Genellikle şehir içinde kullanacaksanız ve ara sıra asfalt dışında çok dik olmayan yerlere gidecekseniz 4x2 modeller işinizi görecektir. 4x2 nin Mtv avantajı var. Örnek toyota hilux kullanıyorum. 4x4 alsaydım yıllık 11.462₺ vergi ödeyecektim. Ağır arızaya girmediğim için 4x2 aldım, mtv 2.850₺. Yakıt şehir içi 10 lt altı biraz zor. Uzun yolda 7-8 arası yakar. Makaslı olduğu için kasa boş iken arka koltukları biraz hoplatır. Ön tarafta sıkıntı yok. Kullanışı keyifli araçlar. Ranger hilux dmax l200 hepsi çok iyi araçlar. Hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız.
  • İstanbul değil ama büyük şehirdeyim, yollar fecahat çukur içinde, bıktırdı artık. Sağdan soldan öne kıranlar, arkaya silme yapışanlar derken acaba mı diyorum. Off road vs niyetinde değilim. Pikapların çoğunun model değişimi döneminde olmasıda ayrı konu. Ranger, Amarok kasa değiştiriyor, Navara 3 makyaj gördü yenisi üretilecekmi bilmiyorum. Yakıt artmaya devam ederse elde kalırmı derdi var.
  • mal elde kalmaz bu ülkede :) ... mal her zaman değerlidir...

    at,araba,silah... bunlar önemli şeyler bizler için...

    her malın mutlaka bir alıcısı çıkacaktır...


    Dünya'da çok farklı amaçlarla kullanıylro...hizbullah bile bir ropörtajında savaşı biz kazanmadık Hilux kazandır der Şu saatten sonra pikap (ford ranger vs...) alınır mı? 


    Şu saatten sonra pikap (ford ranger vs...) alınır mı?
  • Hayir alinmaz.Dagda bayirda gezmeyip sehir icinde kullanacaksan hic cekilecek dert degil.Park etmek bile dert.Amerikada degilizki kocaman araziler olsun rahat park edelim yollar genis olsun.Trde pickup hammalliktir.Ustune bir ton masrafi var degmez.
  • infinite kullanıcısına yanıt

    At, araba , silah   hocam ordaki at kadın olmuyo araba oluyo    at avrat silah sjdjsjsjsj

  • alınmaz ,zaten aracta getirmiyorlar su an cogu firma ,bizim offroadcular araclari cekmis otoparka kamp offroad isi bitti ,sehir icinde 35-37 lastik takip gezen 2 ceker kamyonet tayfasinida goremiyorum artik trafikte ,ikinci elde de degerini koruyamaz dizel bu sekilde giderse ki zaten koruyamiyor ben de wildtrak ranger vardi 12 litrenin altina düşmez di yolda arazide artik allah ne verdiyse,tuplu amerikanlar prim yaptı bu ortamda

  • HemşireZED kullanıcısına yanıt

    Aaaaahahha.... mevzu dağılmasın...yeri burası değil diye hiç girmedim o konuya


    yoksa Avrat At'dan da önce geliyor şu son dönemde... Şu saatten sonra pikap (ford ranger vs...) alınır mı? 

  • Büyük araç trafikte rahat oluyor, diğer araçlar yol veriyor
    Parkederken sıkıntı, her yere sığmaz

    Bir de yıl olmuş 2022 , hala çukur konuşuyoruz. Demek ki yanlış giden birşeyler var
  • babamda grand cherokee 2.7 var, trafikte inanılmaz rahat her gören yol veriyor. Yaya bile aracı gördüğünde kaçmaya yer arıyor stock olmasına rağmen. Ancak yakıt çok üzücü 14.7/100 ortalaması var. + olarak araç çok kalas. Direksiyon ve frenler çok sert benim 2011 connecti kullanmak kat kat daha rahat.
  • siz pikaplardan tartışın şuraya şunu bırakayım



    Şu saatten sonra pikap (ford ranger vs...) alınır mı?TheStraightPipesyoutube
    2023 Cadillac Escalade V review by The Straight Pipes. The Escalade V is putting down 682 horsepower and 653 lb-ft of torque from a 6.2L Supercharged V8. At $177,698 CAD, would you take it over the Alpina Xb7, Durango Hellcat or Maybach GLS? Find YOUR Continental Tire at https://www.continentaltire.com/thestraightpipes Want 3 months of SiriusXM FREE? Visit one of the links below! USA - Offer details apply - https://siriusxm.com/thestraightpipes Canada - https://siriusxm.ca/thestraightpipes or https://siriusxm.ca/thestraightpipesFR Use this TrueCar link for discounted price offers if you're shopping for a new car in the USA https://tsp.truecar.com Use this Car Help Canada link if you're shopping for a new car in Canada https://www.carhelpcanada.com/ Support us on Patreon: https://www.patreon.com/thestraightpipes Instagram! https://www.instagram.com/thestraightpipes Twitter! https://twitter.com/StraightPipers MERCH! https://teespring.com/stores/thestraightpipes ------------------- #TheContiPipes #escalade #cadillac -------------------
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D5oiq1yp_zhI%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpRGMaE_pgGIhDIBuNEOPXbyre2G-dj68egMgFy
  • İş ve hobby için alinir. Şehirde kullanmak için zaten alınmaz, dizel pickuplar için daha bir 10 yıl gider.
  • Selamlar,


    İş için 4x2 Hilux ve 4x4 L200 kullandık. Aynı süreçte de Linea manuel, Clio manuel ve Egea otomatik araçlarımız vardı. Yakıt dert edilmez ise gayet konforlu. Aylık ~8.000-12.000 km yaptığım için hepsine sürekli biniyordum (gideceğim yere göre). Kıyaslamak için yeterli şekilde de kullandım.


    Yerdeki taş, çukur, kasis bişey hissedilmiyor. Uzun yolda tempolu giderseniz (130-160) yakıt 10-14 litre. Yakıt fiyatı uygun olsa saniye düşünmez kesinlikle bende alırdım şahsıma. Fakat şuan şartlar elverişli değil.


    Bu arada aynı tempo ile 160-180 bandında Egea'da 8-9 litre civarında yakıyor idi. Yani çok aşırı müsrif araç değiller uzun yolda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi10 -- 12 Eylül 2022; 23:6:5 >
  • pick up konusu açıp elde kalır mı dizel bitiyor sorusu soran kitle tahminimce bir tek bu forumda vardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pi10

    Selamlar,


    İş için 4x2 Hilux ve 4x4 L200 kullandık. Aynı süreçte de Linea manuel, Clio manuel ve Egea otomatik araçlarımız vardı. Yakıt dert edilmez ise gayet konforlu. Aylık ~8.000-12.000 km yaptığım için hepsine sürekli biniyordum (gideceğim yere göre). Kıyaslamak için yeterli şekilde de kullandım.


    Yerdeki taş, çukur, kasis bişey hissedilmiyor. Uzun yolda tempolu giderseniz (130-160) yakıt 10-14 litre. Yakıt fiyatı uygun olsa saniye düşünmez kesinlikle bende alırdım şahsıma. Fakat şuan şartlar elverişli değil.


    Bu arada aynı tempo ile 160-180 bandında Egea'da 8-9 litre civarında yakıyor idi. Yani çok aşırı müsrif araç değiller uzun yolda.

    Hilux ve l200 at arabasi gibi hocam. Dibine kadar makas yaylari ve merdiven sasiyi hissettiriyorlar

    Konforlu bulmaniza sasirdim




  • O kadar parayi tesisqtçi arabasina verecegime gider premium bir araba alirim. Ikisine de trafikte ayni muamele yapiliyir zaten. Ayrica kalas bir arac yerine konforlu bur arabaya binmis olursunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.