Şimdi Ara

striker II formula vs rampage formula

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar.

    Şimdi yanlış anlaşılma olmasın diye baştan belirteyim; soruda bu iki mainboard arasıdaki 7 farkı sormuyorum. :) Cevabında ise Nvida-AMD rekabeti ilgili (yani SLI-CF) bir şey aramıyorum.

    Şu sıralar gözlemlediğim kadarıyla Striker II Formula kullanıcıları neden bilmiyorum Rampage Formula ya geçiş yapmaya oldukça sıcak bakıyorlar. Ancak tersi pek talep görmüyor. BENİM GÖRÜŞÜME GÖRE Rampage ve Striker II, ASUS un aynı kalite sınıfındaki boardları. Peki aynı kalite sınıfındaki bu iki borddan neden Striker II Formula, rampage formula kadar talep görmüyor yada beğenilmiyor? Lütfen konuyu Nvida-AMD rekabeti dışında (yani SLI-CF) dışında değerlendirlerim.

    Acaba bu anakartların yapısal karakteristiklerinin zamanla değişmesi vs. hakkında benim bihaber olduğum bir konu mu var diye merak ettim?

    İki mainboardu da kullanmadığım ancak Striker II formula almayı düşündüğüm için bilmiyorum bu yüzden fikir almak istedim. Striker II formula da gün geçtikçe yapısal bir durum mu söz konusu oluyor acaba? Yada bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?







  • maximus formula yı unutma
  • quote:

    Orjinalden alıntı: enis271

    maximus formula yı unutma

    quote:

    maximus formula yı unutma


    teşekkürler

    x48 yada 780i düşünüyorum
  • striker II formula=uzak dur. Başka ne alırsanız alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.