Şimdi Ara

Strateji Oyun Önerileriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Hatamı belirtiniz.
    Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Strateji Oyun önerilerinizi bekliyorum. Lotr BFME gibi grafikleri ve müzikleri iyi olan fantastik oyunlar ve Age of Empires gibi şehir kurma, yükseltme, aynı zamanda savaşma seçenekleri olan, çok fazla ayrıntılı oyunları tercih ediyorum. Bir de ayrıca Lotr BFME'deki Hero bölümüne de hayran kaldım. Narnia'nın ve HP'nin de öyle oyunlar yapmasını hiç değilse bir Hobbit oyunu çıkmasını bekledim ama olmadı. Yani hero bölümlü, Hero odaklı oyunlar da istiyorum. Kısacası şehir kurma ve yükseltme odaklı ve Hero'lu Strateji oyunları bekliyorum. Yardım edeceğinizi umuyorum. Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.

    Daha önce oynadıklarım: BFME-BFME2-BFME2ROWK-Generals-Generals Zero Hour-Age of Empires 1-3



  • Age of empires hd yi dene nostalji olur onun dışında su sıralar o tarz yeni yapım yok en azından AAA kalitesinde. Ama eski oyunlardan warcraft 3 u de deneyebilirsin oynamadiysan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lotr BFME'ye en benzer oyunlardan biri Warcraft 3tür. indir mutlaka oyna bana sorarsan BFMEye 10 çeker ırklar çok dengelidir ve herolarla oynadığın harika bir campaingi vardır. World of warcraftta o campaingin devamıdır. Sonra warcraft3ü modu olarak başlayıp ırkları değilde heroları daha ön plana çıkaran Dota 1-2 oyunu vardır onuda dene. Dotanın sevilmesinden sonra ortaya çıkan LoL var birebir aynısı denebilir. Ama dota ve lolde şehir kurma yoktur daha çok bir hero seçersin ona level atlatır sağdan soldan item toplarsın vs.

    Warcraft 3ten sıkılınca Fallen Enchantress diye bir oyunu denemeni tavsiye ederim. Yine ayrıntılı şehir kurmalı ve herolu bir oyun sayısız büyüler, kaynaklar, itemler. Heronu yada sıradan bir askerini nasıl istiyorsan öyle geliştirebiliyorsun büyülerini, skillerini, itemlerini hep sen seçiyorsun o yönden harika bir oyun. Ama ciddi eksileri var ilk başta grafikleri yeterli seviyede değil bir diğeride kahramanın level kastıkça item topladıkça aşırı güçleniyor baya terör estiriyorsun vurduğuna tek atıyor gavur Yinede bir süre fena keyif alarak oynamıştım.
     Strateji Oyun Önerileriniz

    Op herom elindeki kılıç legendary item gibi birşey haritadaki bosslardan düşebiliyor. Bosslar ilk başta çok zorluyor titan (Tipi aynı Sauron) diye bir heriften saatlerce kaçtığımı bilirim ama işte bir kere heron sağlamlaşınca önüne geleni kesip oyunu bitiriyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 2 Ekim 2013; 13:10:20 >




  • "Might & Magic Heroes" serisini tavsiye ederim, tam senin istediğin gibi fantastik bir oyun, bir veya daha fazla hero ile ordular kurup savaşa gidiyorsun, farklı ırklar ve farklı kaleler var kaleleri ele geçirip yaratıklar için binalar inşa ediyorsun, ne kadar çok savaşırsan heron o kadar lvl atlıyor ve güçleniyor, tek pc de çoklu oyuncu desteği de mevcut, felaket bir şekidle ayrıntı var 10yıldır oynarım heroes 3 serisinden beri daha yeni öğrendiklerim olmuştur.
  • Warcraft 3 Frozen Throne
    Armies of Exigo
    Age of Mythology-Titans, olmadı Kohan 2
    Heroes of Might&Magic serisi
    Değişik bir deneyim için Majesty 2
  • rise of nation 14 çağ atlıyosun oynadığım en baba strateji oyunu.
    empire earts özellikle 2 3 de var
    command conquer

    Birde uzay stratejileri var severmisin bilmem
  • Rise and fall

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aeo 2 den başla sırayla bitir seriyi
  • Patrician IV
  • Fantastik sayılmaz ama Company of Heroes serileri de çok kaliteli ve farklı oyunlardır, illa fantastik olsun diyorsanız aynı firmanın aşağı yukarı aynı mantıkla yaptığı Warhammer 40K serisini de muhakkak deneyin.
  • Age of Empires kadar savaş olmasa da ticaret yöntemiyle rakiplerinizi alt ettiğiniz bir oyun. Bana kalırsa dünyadaki en güzel strateji oyunlarından bir tanesi.

    Anno serisi. Ben 6 ay kadar önce tanıştım bu seriyle. İlk oyun olan 1998 yapımı Anno 1602' ile başladım. Öğrenmesi biraz zor fakat mantığını kavradığınız zaman başından kalkamayacağınız bir seridir. Serinin devamı için vikipedia dan bakabilirsiniz. Sırasyıla oynuyorum ben bitire bitire.

    Bu arada serinin kalesi Anno 1404'dir. Şimdi buna başladım ben. Gerçekten iyi bir strateji.

    Age of Empires ile aynı sene çıktığı için onun gölgesinde kalmıştı ama hatırı sayılır bir kitlesi de oluşmuştur. Türkiye'de çok az tanınıyor oyun ne yazıkki :/
  • strateji diyince hala aklıma cossacks gelir üstüne ne oyunlar oynadım ama cossacks çok başkaydı be
  • Sadece gerçek zamanlı strateji mi istiyosun bilmiyorum ama sıra tabanlı seviyosan Shogun 2: Total war bunların başını çeker Tabi tüm Total War oyunları iyidir ama bence hiçbiri bir S2TW değil. Ha sadece RTS dersende Starcraft 2 tabiki
  • Total War serisinin herhangi bir oynu piyasadaki strateji oynunu ezer geçer bence.Benim favorim Napoleon Total War'dur ama diğer tüm oyunları da çok iyi.Knights of Honor da tavsiye edeceğim bir oyun.Darkest Hour diye de bir oyun var ama onda grafik,müzik vs hiç bişe yok
  • Rome Total War
    age of mythology
    medieval total war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.