Şimdi Ara

SteamOS, Steam Machine ve Gamepad'i denedik! ön inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bazı arkadaşlar Valve'ın bindirilmiş kıtası heralde. Seri eksiliyorlar herkesi. Utanmasanız PS4 bitti artık Steam Machine piyasayı domine edecek diyeceksiniz. Bu alet gelişme aşamasında evet ama ben geleceğini parlak görmüyorum. Konsol ile yarışmak yerine kendi yolunu çizip cloud streaminge yönelmeli. Sanki böyle kompakt pc modelleri hiç yoktu Valve icat etti zaten vardı. Ayrıca burada en önemli farklılık olabilecek nokta yazılımken o da daha beta sürecinde. Bekleyip görmek lazım ama bazıları Valve'dan hisse almış heralde. Hemen Valve bilinmeyeni icat etmiş gibi tavırlara girmişsiniz. Hadi bunu da eksileyin hisseleriniz yükselsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de Steam Machine şu başarılı değil birkaç sene daha başarılı olamayacaktır ama "steam machine alıp odama kurıyim diyorsanız ps4 şu an satışta" nasıl bir yorumdur ya, yakıştıramadım donanımhaber'e biraz fazla yüklenmişler yerin dibine sokmuşlar, yetersiz olduğu doğrudur da bu kadar da ezmemeliydiler.

  • Video güncelliğini yitirdi steam OS AMD ve Intel GPU ları destekliyor artık. Siz daha videoyu yayına sokana kadar neler değişiyor, beta süreci bitince neler olacak bir düşünün.

    Ayrıca web de steam gamepad ile oynanmış FPS denemeleri mevcut. Bir izleyin de ne neymiş görün. Sayın editörlerimiz ellerine bir kaç dakikalık alabildikleri steam kontrolörüne alışamadılar diye bu kadar yatırım ölü doğmaz. Bu sistemi herkes indirip mevcut bilgisayarına kurabiliyor yeterki sistem gereksinimlerini karşılasın. Herkesin evinde steam OS ile çalışan bir PC olabilir, sen pc ne yükle steam os u xbox gamepadi ile oyna kimse sana karışmıyor. Steam machines tamamen zevk işi isteyen alır istemeyen almaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 12 Ocak 2014; 7:29:17 >
  • Kablosuz klavye mause geliştirin oyun amaçlı ona alışalım oturma odasında ne gereği var gamepadin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.