Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
50
Favori
50.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun 12. Saatindeyim hayatimda ilk kez bu kadar uzun sure bir rpg oynadim diyebilirim. Bence oyun gayet keyifli niye bu kadar elestirildi anlamadim, belki de daha once rpg deneyimim olmadigi icin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • frkmngr9153 kullanıcısına yanıt

    taşıma kapasitesi bende 275 skill challengeları yapın

    yiyeceklerin direkt yenmesi güncellemeyle eklenecek

    oyunda bazı questler epey credits veriyor vendorlarla hiç uğraşmadım

  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

    mantis olayı acayip derecede batman'den esinlenme geldi bana

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

    Oyunun 12. Saatindeyim hayatimda ilk kez bu kadar uzun sure bir rpg oynadim diyebilirim. Bence oyun gayet keyifli niye bu kadar elestirildi anlamadim, belki de daha once rpg deneyimim olmadigi icin.
    Ps e gelse dünyanın en iyi oyunu olurdu. Tek sebebi bu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gezegende keşif yaparken atladığım bir şey mi var acaba? Quest dışı gittiğim gezegende adamakıllı bir şey bulamıyorum. Terkedilmiş üs benzeri bir yer, yakınıma inen random bir uzay gemisi vs 😀

    Açıkçası keşfedilmemiş bir gezegene inip keşif yapasım da gelmiyor. Siz nasıl yapiyosunuz bu işi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nette buldum bana ait değil.

    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

    gezegenine bağlı açıkçası gezegenlerin bir kısmı olsun diye olmuş gibi geliyor bana

  • Valla gezegen keşfi konusunda biraz hayal kırıklığına uğradım. Random olaylar çok çok az. Maalesef aynı şeylerle karşılaşıyor herkes.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS
  • Ps'i es geçmesine rağmen en büyük çıkış yapan Bethesda oyunu olmuş:



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spartan 117

    Ps'i es geçmesine rağmen en büyük çıkış yapan Bethesda oyunu olmuş:



    Yakışır krala. 1-2 güncelleme aldıktan sonra ve yoğunluk dönemi bitince 2 kere başlayacağım. Yapacak çok şey var daha oyunda.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Fazla zor değil miydi ya defalarca kez kayboldum, 5 saatte falan anca bitirdim görevi STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt

    O kadar sürmedi ya scanner nereye gideceğini gösteriyor zaten. Lb butonu bilmiyorsunuzdur belki.

  • evet bunu öğrendiğim iyi oldu STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonda diyeceğimi başta diyeyim. 10 numara olmuş. 3 gün 6 saat oyun sürem olmuş. En büyük şanssızlığımız day 1 oynamayabilmek. Nedenine gelince

    1. Outpost sistemi şu an için çok boş kalmış. Falloutta outpostlari birbiri ile bağlayıp tüm materyali ortak kullanabiliyor idik. Npcleri vendor, toplayıcı vb. farklı görevlere atayabiliyorduk. Neredeyse ayri bir sehir insaa ediyorduk. Benzersiz yapılar yapma imkanı vardı. Özgünlük daha fazla idi. Daha sonraları eklenen base defend modlarıyla outpost apayrı bir oyun gibiydi. Starfieldde bu alan falloutun bile gerisinde. İleri gitmek yerine geride kalmış durumda. Potansiyeline mod destegi, creation clup ve dlcler ile aman içinde ulaşacaktır.

    2. Falloutta hayatta kalma modu vardı. Yiyecek ve içecekler bu sebeple önemli idi. Düzenli yemek yemek su tüketmek, kayıt edebilmek için uyumak vs. gerekiyordu. Starfieldde bunca yiyecek vs boş kalmış. Survivor modu gelirse fast travel sistemini nasıl adapte edecekler merak ediyorum.

    3.
    Ng+ sistemi çok iyi olmuş. Ancak power kazandığımız temple görevleri çok yorucu ve bıktırıcı. Artifact topla, vladimir'den temple yeri öğren, tapınağa git, sıkıcı balon toplama puzzle yap, çıkan basit starbornu kes, vladimir'e dön, temple yeri öğren... tüm powerları +10 yapmak için her ng+da bu döngüyü 24 defa yap. Toplamda 240. Ng+1 ile bu görev zinciri değişmeli. Benzersiz zor bosslar eklense, power upgrade bu boss kesilince kazanilabilse daha anlamlı olurmuş.



    4. Düşman çeşitliliği diğer bethesda oyunlarına göre çok az.

    5. Belli bir seviyeye gelince tanrı misali gezinme sorununa bu bethesada oyunu da çare bulamamış. Chemistry kastım ve ilk başlarda sık sık kullandım. Belli bir seviyeden sonra ihtiyaç kalmıyor. Aynı şekilde weapon workbench ve spacesuit workbench çok gereksiz gibi kalıyor.
    Rastgele yerlerde aynı son görevdeki emissary ya da hunter gibi güçlü starbornlar saldırsa her an tetikte olmak gibi çözümler ile giderilebilir.
    Yine cc, mod ve dlc bekleyeceğiz.

    6. Kıyafet çeşitliliği bu kadar az bir bethesda oyunu?

    7. Gemi crewleri ve sorumlulukları.

    Mermi fazlalığıdır karşın silah çeşitliliğini azlığı, içilen gezegende bir hızlı ulaşım, keşif için bir araç vb. Birçok madde daha eklenebilir. Hepsi de zamanla cc, modlar ve dlcler ile dolacaktir.

    Bu kadar oyun saatimde şunu diyebilirim ki hiç sıkmadı. Görev listemde, her zaman için merak ettiğim görevler bulundu. Şimdi ne yapayım ben diye hiç düşünmedim. Hatta çoğu zaman şunu mu yoksa bu görevi mi yapsam diye düşündüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 6 eylülde başladığım oyunu az önce bitirdim. bazen bir saat bazen 2-4 saat bazen bir iki ara vererek oynadım.

    sonunda söyleyeceğimi başında söyliyim ben oyunu beğendim ve oldukçada keyf aldım.


    ama yapılan eleştirilerede katılıyorum.bendeki fark yapılan eleştiriler oyundan zevk almama engel olmadı.

    örneğin yüzlerde mimik yok , mal mal duruyor eleştirisine katılıyorum ama en ufak bile umrumda da değil.oyayış keyfimi baltalamadı.

    benim en çok yaptığım eleştiri vuruş hissiyatının zayıf oluşu.şunun üstüne çalışsalardı gerçekten güzel olurdu.

    hikayeyi beğendim.serüvenin içine girdim.evet daha iyi olabilirdi ama ben tatmin oldum.kusursuz bir oyun değil , başyapıt da değil ama gömülecek boş bir oyun da hiç değil.


    oynaması keyifli bol görevli ve gerçekten bazı görevler çok iyi bir oyun.


    oyun bittikten sonra artı bir deneyim daha varmış ben ona henüz başlamadım.merak ediyorum açıkcası.çok övdüler.en kısa sürede ona da başlıyıcam.


    benim puanım 10 üzerinden 8 puan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 20 Eylül 2023; 22:30:28 >




  • Oyunu dün gece bitirdim 50 saatte.Spoiler vermeden birkaç şey yazmak istedim. Yüzde kaçını tamamladın derseniz nette yaptığım araştırmalara göre yüzde 30 unu ancak gördüm oyunun. Esasen yan görevleri bırak en küçük aktivite görevini dahi bitirmeden ana görevi tamamlamam diyodum. Yalnız merakıma yenildim 😄

    New game plus mevzusu aşırı dikkatimi çekti. Herkes bundan bahsedince ya dedim ana görev bitsin içim rahat etsin neymiş ne değilmiş diye. Spoiler siz şunları diyeyim yalnızca. Ana görevde bir yerde kırılma noktası var. Açıkçası oraya ulaşana kadar her şey bi sis bulutu arkasında gizli. Bu bahsettiğim noktadan sonra sis bulutu dağılıyor neyin ne olduğu, ana görevin nereye doğru yol alacağı da artık belli olmaya başlıyor. Esasen bu kırılma noktasına gelene kadar hiç böyle bir şey hayal etmemiştim. Ana görev hakkında fikirlerim yerle bir oldu o noktadan sonra.

    Malum Entagled görevi çok şaşırtıcı, ilgi çekici ama bir o kadar da çileden çıkaran bir quest olmuş 😀 Hem çok sevdim hem nefret ettim. Bu göreve başlayınca "Noluyo lan" diyeceksiniz emin olabilirsiniz 😄

    Özetle üzerinde konuşacak tartışacak çok konu var. Sizi net bir yargıya götürmüyor oyun. Ben bunu daha çok sevdim. Tartışılsın,konuşulsun beyin fırtınası yapılsın, felsefi tartışmalara yol açsın istemişler sanki. Spoiler sız daha fazla anlatamıyorum. Herkesin oynaması,deneyimlemesi gereken bir oyun olmuş KESİNLİKLE!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYISHalk Hoganyoutube
    You can download the modification here: https://www.nexusmods.com/starfield/mods/3486 You can support project on Nexusmods : http://www.nexusmods.com/witcher3/users/donate/?id=6948840 or PayPal: https://www.paypal.me/HalkHoganPL Music: Starfield Official Soundtrack: 08 - Peaks and Valleys
    https://www.youtube.com/watch?v=PUQbkZmwsvM&t=219s

    Beyler Starfield için grafik modu çıkmış haberiniz olsun.

  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.