Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.112
Cevap
50
Favori
48.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)






    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)Xboxyoutube
    What awaits you among the stars? The next-generation immersive RPG from Bethesda Game Studios, Starfield, arrives on September 6! Get ready to start your epic journey with a look at some brand new Starfield gameplay revealed during the Xbox Games Showcase. From space flight and combat to weapons, creatures and cities, there’s a lot to see. Starfield launches exclusively on Xbox Series X|S and PC on September 6, 2023. Play it day one with Xbox Game Pass. Sign up to be a member of Constellation at JoinConstellation.com and be among the first to receive news and updates on Starfield, including developer interviews and behind-the-scenes looks at the game. You’ll also get access to the exclusive Constellation channels in the Bethesda Game Studios Discord (http://discord.gg/bethesdastudios). https://www.xbox.com/games/starfield Visit http://starfieldgame.com/ and follow Starfield on social media: Official Site – http://starfieldgame.com/ Discord – http://discord.gg/bethesdastudios Facebook – https://www.facebook.com/StarfieldGame/ Twitter – http://twitter.com/starfieldgame Instagram – http://instagram.com/starfieldgame Twitch – https://www.twitch.tv/bethesda Subscribe to Xbox 🎮: https://xbx.lv/2EEjmaR ‌ FOLLOW XBOX: Facebook: https://www.facebook.com/Xbox Twitter: https://www.twitter.com/Xbox Instagram: https://www.instagram.com/Xbox
    https://www.youtube.com/watch?v=6jiDouxPU4s&t=17s&ab_channel=Xbox








    Xbox Series X/S Console Exclusive


    Tür : Rpg


    Çıkış Tarihi : 11.11.2022


    STARFİELD HAKKINDA


    Starfield, The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü yaratıcıları Bethesda Game Studios'un 25 yıl içindeki ilk yeni evrenidir. Yıldızlar arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda, istediğiniz herhangi bir karakteri yaratın ve keşfedin. İnsanlığın en büyük gizemine cevap vermek için eşsiz bir özgürlükle destansı bir yolculuğa çıkın


    Todd Howard, Starfield'ın "uzaydaki Skyrim gibi" olduğunu söylüyor

    Starfield'ın hikayesi hakkında henüz pek bir şey bilmiyoruz. Washington Post'a konuşan Todd Howard, Starfield'ın "uzaydaki Skyrim gibi" olduğunu ve ana grup olan Constellation, bir grup insan kaşif olan gruplara yer vereceğini söyledi.

    Howard, "Oyunda pek çok grup var ama [Constellation] parçası olacağınız ana grup. Oyunun yapısı açısından Skyrim'e benziyor, kim olursanız olun. olmak istiyor ve sonra katılabileceğiniz ve gerçekten kendi yolunuzu çizebileceğiniz farklı gruplar var."

    Ayrıca Skyrim ve Bethesda'nın Fallout oyunları gibi, Starfield da hem birinci hem de üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanabilecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 12 Haziran 2023; 10:0:21 >







  • Bende birkaç saati devirdim, oyunda loading olması, yüz animasyonları vb. teknik kısımları hariç yeni bir başyapıt olmuş uzun seneler oynanır ve içerik gelir bu oyuna. Fallout ve Elder Scrolls'u aşmış bu oyunla Bethesda. Yeni bir gezegene inmek ve o gezegende ne ile karşılacağını bilmeden keşfetmek çok güzel olmuş. Oyun inanılmaz detaylı ve gerçekten devasa bir haritası var daha doğrusu haritaları var. 3 metre ilerleyip görünmez duvara çarptığımız koridar TPS'lerine alışmış müritlerin dediklerine bakmayın benzersiz bir deneyim bizi bekliyor  

    oyun insanı içeriğe boğuyor. başlangıç görevlerini saymazsak ilk 7 saat sadece New Atlantis'teydim. bir noktadan sonra mission düşünce "yeteeeer" diye çığlık atacaktım. bu kadar çeşitli içerik olunca hiçbir şey tekrara düşmedi, en azından 16 saattir böyle. ana görevden sıkıldın mı? yan göreve geç. yan görev baydı mı? survey yap. survey'ler tekrara mı düşürdü oyun döngünü? outpost kurmakla veya geminle ilgilen. oyuna geri mi döneceksin? şehirleri keşfet, hikayeleri dinle. beynini boşa alıp sadece oynamak mı istiyorsun? mission board'dan görev al veya henüz bakmaya gözüm korktuğu kadar çok olan random gezegenlerden birine in. her şeyden önemlisi DİLEDİĞİN GİBİ oyna. keşke klasik Bethesda kusurlarının olmadığı bir oyun olsaydı ancak Bethesda yine yapacağını yaptı. bana göre bu oyun Bethesda'nın imza oyunudur ve bir 10 sene de bunu oynattırıcaklar bize.

    edit: şimdiye dek iki tane ana görev ve bolca yan görev dışında yaptığım şeyler yalnızca bir gezegeni survey etmek ve gemiye biraz modifikasyon yapmak. mission board'ı hiç açmadım, factionlara girmedim, outpast'a bakmadım, şehirler haricinde keşife çıkmadım. kim bilir kaç şehir var ve sadece ikisinde bulundum. 15 saat beni sadece ekranda değil, ayrı zamanda heyecanlı da tutan oyunun vaat ettiği seçeneklerin neredeyse çeyreğini gördüm yani. ha o da vaat ettiğini bildiğim seçeneklerin. varın gerisini siz düşünün.

    Oyunun başından kalkamıyorum oynadıkça daha da oynamak istiyorsun, bu oyun Fallout ve Elder Scrolls gibi efsaneler arasına girer. Gezegen değiştirince sanki başka oyuna giriyor gibi oluyorum, atmosfer tamamen değişiyor, çevre, şehirler, bitkiler, hayvanlar, bağlı olunan şirketler hepsi birbirinden farklı, bu nasıl bir çeşitliliktir. Görüntüler Series X'den kendim çektim, foruma yüklerken kalite biraz düşüyor tabi.


    Birde şehre inen gemiyi izleyim derken şöyle birşeye denk geldim, vahşi olan hayvan türü saldırgan olmayan hayvan türünü kovalıyor, video kısa kalmış ama daha sonra yukarıdan da biri daha gelip ikisi kovalıyordu, çok acayip şeyler oluyor oyunda   Videoyu da ekledim gözüküyordur inşallah.




    Oyunda hayat kurtaracak bazı bilgiler vereyim ve bugünlük oyunu kapatıyorum.

    1- bir gezegene indiniz ve bütün gezegeni keşfetmek istiyorsunuz. Mutlaka ama mutlaka arazide gezerken tarayıcı açık şekilde gezin.

    2- bazı şeyleri keşfettiniz, bazı şeyleri keşfedemeniz ve bulamıyorsunuz diyelim. Hemen map i açarak bölgelerin üzerine tıklayın ve o bölgenin % kaç bittiğini görün. Bütün gezegeni tıklayarak bölgelere baktığınız da % 100 olmayan yerin eksik yer olduğunu farkedeceksiniz ve o bölgeye hemen uzay geminiz ile tıklayarak fast travel yapacaksınız.

    3- bütün herşeyi buldunuz ama 1 fauna (canlı) eksik diyelim. O eksik olan canlı muhakkak deniz canlısıdır. Bir önceki başlıkta belirttiğim gibi harita da suyun üzerine tıklarsanız %0 olduğunu göreceksiniz. Haritada suya yakın bir yere inip hemen denizi tarayın ve ayrılın.


    4-Merminiz yok, silahlarınız yetersiz diyelim. Oyunun hemen başında aldığınız cutter isimli maden çıkarmaya da yarayan lazer silahı düşmanlara karşı inanılmaz güçlü ve mermisi kendi kendini yenilediği için sürekli dostunuz olacak.

    Küçük bir gezegende 3 saat gezerek %100 yapan biri olarak ve söverek bazı şeyleri farkeden biri olarak bilgileri paylaşıyorum
  • Geliyor alemin kralı herkes vaziyet alsın..
  • X/S Console Exclusive yazılmış şimdi bu oyun Pclere gelmeyecek mi ?

  • Periah kullanıcısına yanıt

    Gelecek , oyun konsolu olarak sadece series x/s e  






  •  ArtStation profilinde Keith Beltramini (Bethesda Game Studios'ta Kıdemli Aydınlatma Sanatçısı), Starfield fragmanının herhangi bir sinematik aracın yardımı olmadan tamamen oyun içinde hazırlandığını doğruladı.

    • Aydınlatma
    • Görünüm Geliştirme
    • Sanat Yönetmenliği (ışık + ruh hali)
    --
    Starfield'ın 2021 teaser fragmanının aydınlatmasını oluşturdum. Kendi Creation Engine 2'mizi kullanarak, bunu herhangi bir sinematik araç kullanmadan tamamen oyun içinde yarattık. Yönetmen Istvan Pely ile yakın çalışarak, aydınlatma ve ruh hali ile ilgili her şey için sanat yönetmenliğine yardımcı oldum.



    https://wccftech.com/starfield-trailer-was-constructed-entirely-in-game-no-cinematic-tools-were-used//





  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt

    Hocam YouTube diye birşey var  


    O değilde 10 tane 10 saatlik sinematik oyun yerine 1 tane Next Gen Rpg'yi tercih ederim  

  • Periah kullanıcısına yanıt

    Oyunu merak ediyorum Bethesda bu sefer şeytanın bacağını kıracak bence , daha az platform hedeflediği için optimizasyonda fazla zaman almayacaktır :)

  • Eski nesile one x çıkma ihtimali var mı
  • kayzer-soze K kullanıcısına yanıt

    Yok gibi duruyor olsaydı fragman esnasında gösterilir yada 1 2 gün sonra söylenirdi

  • Şu oyuna han solo benzetmesi yapıldığı andan beri kaçınılmaz bir yakınlaşma içindeyiz hani az buz değil baya baya keşke 6 7 ay sonra söyleslerdi beklemesi daha kolay olurdu içimdeki uzay aşkını uyandırdılar

  • Dün başlayan Tokyo Game Show'da Howard da bir konuşma yaptı ve oyunun 150,000 satırdan fazla diyalog içerdiğini söyledi.

    Bunun ne kadar büyük bir sayı olduğunu diğer örneklerle açıklayabiliriz sanırım. Skyrim'de yaklaşık 60,000 satır diyalog bulunuyordu. BioWare'in Mass Effect 3 oyununda 40,000 satır diyalog varmış. Diğer RYO'larda satır olarak değil de senaryo uzunluğu ve kelime sayısı olarak veriliyor bu tür değerler. Mesela Disco Elysium'daki kelime sayısı 350,000, Tyranny'de ise 600,000'den fazla kelime var.

    https://oyungezer.com.tr/haber/starfieldde-skyrimin-iki-katindan-fazla-diyalog-olacak




  • Periah kullanıcısına yanıt

    Türkçe altyazılı çıkması lazım bu oyunun.

  • Altyazıdan çok skyrimdeki salak mekanikler olmaz inş. Skyrimi hem çok seviyorum hem de nefret ediyorum. Mass effect akıyordu mesela. 3 oyunu bitirdim üstüne çöp denilen Andromedayı bile bitirdim. Gezegenleri terraform ediyorduk çünkü.

    Şimdi bu skyrimin açık dünyası ile mass effect birleşirse harika olur.

    Tek korkum dediğim gibi bethesdanın tekniği. Biraz eskide kaldı gibi.
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    İnşallah skyrim fallout gibi mod destegi gelir konsolda. Türkçe oynamak nefis olur bu oyunu.
  • bir de kupalar kapanmasa cok iyi olacak modlandiginda :)
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Ama ben hepsine razıyım Türkçe oynayalım da :)
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    Bethesta Türkçe çıkaracağını sanmam .

    ancak mod desteği olursa , dışardan Türkçe yama yapılır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 5 Ekim 2021; 21:40:8 >
  • Bethesda oyuna ait konsept çizimler paylaştı


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)


    STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)




  • Ziromen kullanıcısına yanıt

    Konsept çizimleri harika

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.