Şimdi Ara

Star Wars: The Force Unleashed 2 İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
10.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Usak_Efesi


    Baba, Star Wars evreninde ciddi bir politika guduluyor. Kahramanlarin "nasil" hedef haline geldigi ve bunun neyle gerceklestigi(demokrasi(!))
    star wars, simdiki igrenc dunya duzeninin bir tasarisidir bana kalirsa.




    hepsi var: Demokrasi daha doğrusu sömürü politikası, rüşvet vs. ama en önemlisi ki zaten olay Anakinin hikayesi ise aşk tamamen.. Palpatine bunu kullandı Vader'a karşı bu kadar basit..
  • bence konuyu veya darth vaderın yenilmesini tartışmak okadar saçma ki... star warsı sizin kadar bildigimi iddia etmicem ama kendimcede hayranıyım. bu senaryo kimin? bildigim kadaryla lucas. peki SW serisi kimin yine lucas. starkiller daha bebekken vaderin elinden kılıcı forcela almıomu? bu forceun onda nekdr güçlü oldugunu gösteriyor zaten vücudundaki midikloryanların aşırı çok oldugunu gösteriyor vaderda bunu görüp egitiyor ve unutmayın adam koskoca VADERın apprentice'i sizce okdr güçlü olması anormalmi? adam koskoca star destroyer indirio griple ve tecrübe diosunuz vadera gelene kdr kaç tane jedi kesiyor? ayrıca bu adam dark side la yetişmiş ve onun güçleri ayrıca snradan jedi güçlerinide alıyor gördüğüm kadarıyla ve bunları yapan lucasarts bnce tartışılcak bişey kalmıyor bu noktadan sonra
  • Saçmalık orası işte bsc misafiri.O adam nasıl hemen indirebiliyor.
  • Darth Vader hayranlığı polay alemdar hayranlığı gibi olmuş yahu. Gözünüz kör olmuş!
    Darth Vader çok güçlü fakat bu onun yenilmeyeceği anlamına mı geliyor acaba? Koskoca(!) Yoda'yı yenen Darth Sidius Mace Windu'ya yenilmemişmiydi? Darth vader değil miydi ufacık cocukarı öldüren? Obi wan değil miydi çok güçlü darth vaderi Mustafar'da yenen :) Makine olmadan önce de adı darth vader'di anakin kötü tarafa geçtiğinde. Star wars evrenini bilmeyen ve seriyi sadece kılıçla adam kesmek sanan insanlar ne kadar çok yahu! Ayrıca oyunun yarısı salvation'da geçiyor. Aynı gemi, aynı mekan! Kamino'daki binaların %90 birbiriyle aynı!
    Kız değmez diyenler! Anakin padme için geçmedi mi darkside'a acaba?
    Sadece kılıçla 26 çeşit kombo var. Nasıl oluyorda aynı şekilde öldürülüyor adamlar. sadece mause tıklamayla mı geçtiniz yav.
    Koskoca star destroyeri düşürmedi mi bu herif. Darth Vader'dan çok daha güçlü. Darth varderin tek avantajı juno'yu kullanmaktır. Son sözü hatırlayın. Kaç tane jedi ustasını katletti starkiller. Vader cocukları kesti sadece!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunescan -- 6 Kasım 2010; 13:22:38 >




  • gunescana katılıyorum ve ayrıca bir seye dikat cekmek istiyorum.Return of Jedi ın sonunda Darth Sidius Luke'a lightningle işkence ederken Vader onu kucaklayıp Death Star ın içindeki bir bosluğa atmıştı ve atarken Sidius'un lightninginden ufacık bi parça yiyip Luke un kolllarında ölmemişmiydi?Koskoca(!) Vader bi cızırtıyla öldü.Vader ı fazla abartmamak lazım.Luke zayıflattıktan sonra Sidius kırdı diyecekler içinde bişey var.Luke sadece elini kesti başka hiç bişey yapamadı Vader yorulmadı bile.
  • beyler starkilleri çok küçümsüyorsunuz starkiller annesi ve babası jedi olan tekkişi biraz araştırın sw daki en güçlü karakter
  • Oyun rezalet star war jedi knight serisi her zaman bilgisayarımda bulunur ama bunu oynayıp silicem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YoungAnıL

    Oyun rezalet star war jedi knight serisi her zaman bilgisayarımda bulunur ama bunu oynayıp silicem


    Ben o kadar sabredemedim eski oyunlarını çok sevmeme rağmen bu oyuna 15dk katlanabildim hele birde o dövüş sahnelerindeki kamera modu saçmalığınıda gördükten sonra direk sildim attım.
  • merhabalar. ya beyler bir bölümde takıldım geçemiyorum. yardım edebilirmisiniz. the battle for the salvation bölümünde asansörle aşaığıya düştükten sonra bir bölüme gidiyorum orda adamları ve robotu öldürdükten sonra. hani şu silah makinelerine Q ile ateş ettirilen yer. orda ne yapacağımı bilmiyorum. ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin :(
  • Not: Spoiler içerir
    Öbür küçük odadaki topun güç kapsülünü alıp büyük odadanın iç tarafında olan kırık topa yerleştirip ateş ettireceksin... Eğer alamazsan o güç kapsülünü bölümü baştan bir daha oyna...
  • Şimdi Starkiller'a yeni yetme diyenler bir düşünsünler!

    Darth Vader Starkiller'ı ilk oyunda 5-6 yaşlarındayken alıyor ve 15-16 yaşlarına gelince de eğitimini tamamlıyor ve Starkiller'a görevler veriyor.
    Ortada en az 10 yıllık bir eğitim gören kişi var.
  • Şimdi Starkiller'a yeni yetme diyenler bir düşünsünler!

    Darth Vader Starkiller'ı ilk oyunda 5-6 yaşlarındayken alıyor ve 15-16 yaşlarına gelince de eğitimini tamamlıyor ve Starkiller'a görevler veriyor.
    Ortada en az 10 yıllık bir eğitim gören kişi var.
  • oyun çok kötü. bi grafik kasmışlar. o da zaten ilk bölümdeki grafikler eksiliyor git gide. bi de hayatımda bunun kadar kısa oyun görmedim. galiba grafik kasıcaz diye oyundan kırpmışlar. hiç bişey yok yaa bomboş. star wars evrenine saçma sapan tutarsızlıklar eklemekten başka bi şey yapmamış. bi arayüz var ben böyle berbat bir arayüz görmedim. o upgradeler ekranı falan çk kötü. baştaki şu tutorial gibi olan bölümdeki dövüşte bildiğin cihazdan tırstım acaba cidden kasıyomu diye. adamların mantığa bak. her ışın kılıcını vuruşta böyle bi bi saniye falan duruyor oyun . o nasıl bir kombo mantığıdır . hiç mi alaka olmaz güçlerin arasında hiç mi bu adamlar hack n slash görmemiş o nasıl bir bomboş zevksiz dövüşlerdir yarabbim.

    starkiller bildiğin en güçlü jedi. bu kadar olmaz yahu. o prenses leia nın gemisini bildiğin fırlatıyor ya kenara kaç yüz metre öteden geminin içindeyken. force u nasıl oyuncak etmişler görseniz. ota b.ka force kullanıyoruz. god of war a benzeticez diye afedersiniz o.pu etmişler force u. boss yok sayılır. bir iki tane var onlar da zaten bildiğin berbat. aynı düşmanlar gelip duruyor. hikaye yok yeni mekanlar yok Allahım bu nasıl bir şişirilmiş oyundur. harbiden berbat ya görmedim ben böyle bişey. star wars seven insanı star wars tan tiksindiriyor. Allah belanı versin lucas daha neler göstercen nasıl şeyler yapıcan da star warstan iyice soğutcan bizi Allah bilir. oynamayın beyler harbiden yazık zamanınıza .enslaved e laf ediyordum o bomboş oyun bile bundan biraz daha dolu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunescan

    Not: Spoiler içerir
    Öbür küçük odadaki topun güç kapsülünü alıp büyük odadanın iç tarafında olan kırık topa yerleştirip ateş ettireceksin... Eğer alamazsan o güç kapsülünü bölümü baştan bir daha oyna...



    çok teşekkür ederim. bende öle düşünmüştüm. videosunu buldum. alamıyordum kapsülü deli oldum :) bölümü baştan oynamakta fayda var :)
  • aynı yerde bende kaldım o zımbırtıyı bende alamıyorum..
  • sadece oyun diye düşürsem; görüntüler ne kadar güzel olsa da oyunun kendini tekrarlaması, farklı tipte fazla düşman olmaması oyunun zevkini çok azaltıyor. Star Wars bu diye düşünürsem; force kullanımı çok yüksek. yeri göğü birbirine sokabiliyorum bu yüzden çok zevkli. Sadece star wars hikayesine sahip olduğu için oynadığım bu oyunu sıkılmadan bitirdim.


    Darth Vader'ın yakalanmasını kendince yaptığı bir plan olarak düşünüyorum.


    Yeni bir star wars oyunu çıkarsa alırım oynarım. Hikayenin bu kısımları hiç bahsedilmemiş bilinmeyen zamanlar. Merak ediyorum.
  • Oyun sürekli kendini tekrar ediyor, ilk oyun bu şekilde çıksa çok daha etkili olurdu. 1. oyundan sonra insan biraz farklılık bekliyor. Ama hack&slash tarzı herkesin oynaması gerekir zevk meselesi
  • çok yanlış bi inceleme
  • ilkbaşta çok az adam geldiği için canım sıkılıyordu.gorog herkezi eziordu.sanki sadece kendini düşünüyordu.DART VEYDER hiç ölmüyordu.saçmaya benziyordu
  • Bence bu oyunun hikayesi Star Wars evrenine fazlasıyla zarar verdi.Starkiller tamam iki Jedi'ın çocuğu olduğu için gücü katlanmış ve bizzat Darth Vader'dan eğitim aldığı için güçlü bir karaktere dönüşmüş olabilir ama sorunda orda zaten bu kadar güçlü bir karakter olunca hem hikayede hemde oynanışta dengesizlikler ve abartılar oluşmuş.Yapımcılar ne demişti "Oyunculara kendilerine güçlü bir jedi gibi hissettirmek istiyoruz"bu söz yanlış işte
    bu yüzden diğer ana hikayedeki pekçok karakter gölgede kalıyor Darth Vader yada ilk oyundan İmparator hatırlıyorum ilk oyunda koskoca kruvazörü gücü kullanarak düşürüyoruz(abartı).İlk oyunda böyle abartılar olsa bile 2.oyundan çok daha eğlenerek oynadığımı söyleyebilirim düşman çeşitliliği bolca boss savaşı ve mekan değişikliği ile oldukça doyurucu bir içeriğe sahipti.Bu oyunda ise sadece abartı ve güzel grafikler vardı diyebilirim.(BOSS savaşları ise oldukça saçma ve kolaydı).İnşallah bir 3.oyun çıkarda çok daha güzel bir hikaye ile oyunu oynarız.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.