Şimdi Ara

Star Wars: The Force Unleashed 2 İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
10.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Seri ne guzeldi filmini yapacaklarina kolay yoldan para kazanmak icin mahvettiler simdi bu oyunu yaptilar star wars adi altinda ondan oncede sacma cizgi film yaptilar clone wars guzelim seriye ve iyice irtibatini mahvettiler en sevdigim efsane serilerden biri oyuncaklarla sacma oyunlarla cizgi filimlerle bitti sirf kolay yoldan serinin adiyla para kazanilsin diye.Oyun iyide degil kotude ama star wars filmi deyince yani seri deyince insan guzel birsey bekliyor 3 oyununuda oynadim starwarsin birtane daha oynadim unleashedin yaninda ama iyi bir studyoya verilmeyip lucas gamede yapildigindan normal bir oyun oldu halbuki lord of the rings star wars gibi oyunlarin cok kaliteli olmasi lazim filimlerinden dolayi.
  • Eski konu ama yazayım. Buradaki Vader hayranları oyun dünyasının da sith lord hayranlarıdır aynı zamanda. O yüzden Vader ın madara olmasına içerlemişler. Ancak daha çok oyun dünyasında ve genişletilmiş evrende bahsi geçen sith lordlarına ve Darth Vader a hayran olan bu kişiler serideki ana fikri hiç anlamamış oluyor genellikle. Lucas da bu durumu farketmiş olacak ki, 2. unleashed oyununun dark side son unu berbat bir şekilde ve dark side da oynamayı sevenlerin sinirini bozacak şekilde sonlandırtmış. Yoda 500 kez söylemiştir dark side nedir diye. Dahas mı güçlü sith lordları? Hayır. .Peki olayları nedir ve neden kendilerini çok güçlü görür ve usta sith lordlarla normal bir jedi başa çıkamaz öyleyse? Çünkü her zaman hileli ve kolay yolu seçerler çünkü korkuları ile güce yön verirler ve sabırsızdırlar Sidious Yoda dan güçlü değildi, hileli dövüştü kaçmaya çalıştı dövüş boyunca yaşlı Yoda karşısında ve Yoda kılıcını düşürdüğünde çoktan salona doğru klon askerler ve imparatorun koruyucuları ulaşmak üzereydi. Sidious da bu süre boyunca sürekli zaman kazanmaya çalıştı. Sith ler korkaktır çünkü karanlık taraf korku ile başlar. O nedenle sidious un mace e yenilmiş olması sürpriz değil, ayrıca o duruma düşmemiş olsaydı Anakin i karanlık tarafa çekemeyecekti kaldı ki Mace karanlık tarafa düştü düşecekti o sırada neredeyse kılıcı indirmek üzereyken ve bu zayıflığı yıldırımlarla öldürülebilmesinin anakinden sonra ikinci nedeni Yoda kadar bilge değildi yani. Vader a gelince. Güç onda çok güçlüy dü. Taa ki korkuları aklına baskın gelene kadar. Karanlık tarafas geçtikten sonra ölümüne dek imparatorun gölgesinde kaldı ve daima ondan da korktu Vader. Hatta o nedenle diğer tüm sithler gibi o da imparatoru devirebilmek için bir yoldaş yani apprentice aradı durdu. Anakin böyle miydi? Hayır Dooku yu yenebilmesi için sith olması gerekmemişti.ve Sidious da zaten bunu anlamak için kendini griveous a kaçırttırdı, yani ona karanlık tarafı aşılayabilmek için. Vader karanlık tarafa düşünce artık bir sith dir ve ondan her türlü şantaj, korkaklık, dalavere beklenir Vader ı ömrü boyu bir kahraman büyük bir güç üstadı olarak görmeyin onun tek önemli misyonu tüm karmaşayı sona erdirebilecek iradenin benliğinin bir yerlerinde sürekli saklı olmasıydı ve Jedi konseyinin ondan öncesinde çok şey beklemesi ve Yoda nın politikacı ve şansölye Palpatin inde etkisi ile dinlenmemiş oluşu Anakin in düşüşünde önemli nedenlerden birisiydi. Lucas her ne kadar güç Jedi vs konuları içersinde çizmiş olsa da olabildiğince gerçekj insan hayatına yakın sorunlara değinmiştir. Eleştirenlerin ise asıl sorunu oyun dünyası için daha karizmatik ve güçlü gördükleri sith lord hayranlığıdır ki star wars ın hiç bir yerinde sith lordlarının güce daha iyi hakim olduğu söylenmez hatta genellikle tam tersidir.




  • Bence oyun berbat.Tabi bu benim görüşüm.Yani olay ilk oyunda daha gercekciydi.
  • @t3

    Sanırım sen yanlış hatırlıyorsun.1. oyunda iki seçecenke vardı;
    -Eğer Darth Vaderi seçip onu öldürürsen İmparatorun cırağı oluruz.
    -Yada imparatorla şavarak asıl senaryoyu devam ettirirsin.

    Sanırım sen oyunu oynamamışsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimano

    @skywalkerhan


    Hocam starwars'ta Luke, Darth Vader'ın oğlu olmasa, Vader'e hiçbirşey yapamazdı. Bunu tartışacak değilim ama Starkiller gibi yeni yetmenin koskoca Vader'ı alt etmesi mümkün değil. Force kimsenin kontrolünde değil ama tecrübe arttıkça Force'a olan hükümde paralel olarak artar. Yoda örneği.. Starkiller'ın ne tecrübesi varki ortalığı bu kadar dağıtabiliyor.


    Ben bu mesajı daha cok oyun ile ilgili görüyorum.Gercekte Anakin Vader olmyormu zaten.Vader usta bir ışın kılıcıda kllanma tecrübesine cok sahip değil.Cünkü üstündeki zxırh ve yaşam destek ünitesi yüzünden cok hareket edemiyor.Ondan"Force"nin derinliklerine inmeye calışıyor.İlk oyunda da zaten cokta güzel ışın kılıcı kullanamıyor.Daha cok "Force".Yukarıdaki yazıyı araştırdım.İsteyen gidip araştırsın.




  • bu oyundaki combo list nedir?

    oyun çok bama güme, ama 2 gram Starwars özleminiz varsa gayet gideri var bir oyuna dönüşebiliyor, hayatta sevmem cheatle oyun oynamayı ama konuyu kaçırmamak için zırt pırt ölmekten bıkmamak için oyunu trainerla oynuyorum. sadece saberlight sallamak için bile oynarım yani :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.