Şimdi Ara

SSS 10. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor | 22/11/2014 - 19.00 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
2
Favori
13.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ersun hocaya helal olsun umarım başarılı olur Trabzonspor da. Galatasaray ın da Trabzonspor un yaptığı gibi en kısa sürede hoca değişikliğine gitmesi lazım bu havanın değişmesi için şart.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel macti tebrikler trabzonum hos geldin ersun hocam. Galatasarayada bu pirelliyle gecmis olsun. Parada yok. Su gelecek dertler bitecek de yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolcool

    Abi yektanın pozisyonu nedir ya?
    Bu hakem gitsin ve kafasını kuma gömsün
    Yemin ederim utanç verici Allah kahretsin

    bi maçta da hakem demeyin be kardeş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicnouma


    quote:

    Orijinalden alıntı: EvReN 7

    Bizim takım ancak Paraları alıp Mala vurmayı bilir

    Tranzonlular da paralarini alıp mala vuruyo bence

    uuuu :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rmdnz05

    Bu gece Prandelli başta olmak üzere Muslera, Semih ve Melo haricinde ki herkes gönderilmezse bu yıl ne 4. yıldız ne Avrupa'da başarı nede başka birşey beklemesin kimse! Yeter artık, takımın düştüğü duruma bakın! Ersun Yanal Trabzon'a gitmeden önce Prandelli'yi yollayıp biz alabilseydik şimdi 3 yiyen değil 3 atan takımdık! Allah bin türlü belanızı versin!

    Bir maç övüp, bir maç sövüyorsunuz şu Muslera'ya anlayamadım gitti.
  • Resul Sever kullanıcısına yanıt
    Ben kendi adıma konuştum, diğer Galatasaray'lıları bilemem ki zaten ben hiç bir zaman Muslera'ya sövmedim. Allah'tan Muslera var kalede, yoksa her maç 4-5 yeriz. Zaten sorun kalede değil. Hiç baskı yapmayan, pres yapmayan orta saha ve defansta!
  • zeitgest kullanıcısına yanıt
    Veysel ve Tarık için 3 büyükler birbirine girse ne olacak, zaten yerli ve genç bek yok piyasada. Olanlarda aha bunlar, alternatifleride olmayınca bir yerleri kalkıyor. Ama arkadaşa katılıyorum keşke Mancini gitmeseydi, en azından ligi ve takımı tanımaya başlamıştı. Sırf başkan istediği transferleri yapmadı diye yolladılar gül gibi adamı, şimdi takım kaleye şut atamaz halde! Zaten atsa da Burak kazması olunca ilerde gol olmaz. Milli takım maçında gördük adam 6 pas içinden boş kaleye atamadı. 2 gol attığına bakmayın, biri zaten penaltı diğeri de kalecinin hıyarlığı. Bu takımda öncelikle Burak, Selçuk, Sabri, Veysel, Olcan ve tabi en önemlisi Prandelli gitmeli, gitmek zorunda yoksa bu takımdan bir cacık olmaz. Ve tabi şu yabancı sınırının kalkması lazım ki yerlilerin bir tarafları tutuşsunda adam akıllı top oynasınlar!
  • anlamış değilim bu takıma neler oluyor.babalar gibi Mancinimiz vardı . attan indik eşeğe bindik sabırrrr sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez
    bi maçta da hakem demeyin be kardeş

    Aç da pozisyona bak bir. Medjani dönen pozisyonda golü attı, tamam. Ama o pozisyonda kırmızı kart çıksaydı, akabinde penaltı olsaydı ekstra avantaj olacaktı Trabzonspor için. Daha 58. dakika ve düşünsene Galatasaray 10 kişi. Bol keseden laf atıyorsunuz be anca.
  • Hiç güleceğim yoktu, adamsın
  • Gs kadrosuna bakıyorum yarıdan fazlası eski Trabzonlu önce şu trabzonluları bi temizlemesi gerek bence gs nin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rudy Fernandez kullanıcısına yanıt
    Sen insanların neyi ne için dediğini anlayamayacak kapasitede biri misin? Yoksa öylesine mi yazdın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden mahalle maçları olurdu belirli abiler vardı onlar oynardı küçükler oynatılmazdı

    Aynı onun gibiyiz, ne kadar boş beleş adam var bunlar hala neden oynatılıyor anlayamıyorum, umarım her maç 5-6 yeriz tepede ki körler görür gerçeği
  • Takım okadar yabancı geliyorki akşam gs nin maçı olduğundan bile haberim yoktu, bunlar benim için maaşlı eleman, her hafta görevini yapicak en kötü şekilde sonrada maaş larini alıp defolup gidecekler,ilerde de torunlarına anlatırlar ben gs de oynadım diye..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs ruhunu kaybetti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

    Teknik direktörünüzden ne kadar çabuk kurtulursanız o kadar iyidir sizin için. Adamda oyun okuma müdahale etme yeteneği olduğunu düşünmüyorum Umut 2 hafta 3 puan getirmeseydi son dakikalarda görürdüm onu. Td tercihlerini iyi yapmak lazım işte tazminat vereceksiniz diye adamı gönderemiyosunuz bari küstürün-kovalayında istifa etsin
  • Şu burak ve selçuğu savunanlar var hala ya. Ne diyeyim. Takımın içine edenler en başta bu ikisi zaten. Burak' ın her pozisyonda yere atıp penaltı istemesi yok mu hele. Artık GS' li olarak ben utanıyorum şu adamdan. Bunlar ise hala savunup kontrat imzalarlar, ellerinde tutmaya bakarlar.

    Takımda tek acıdığım adam Muslera. İnşallah bir an önce çeker gider bu takımdan kurtarır kendini. Yoksa bu başkan ve prandelli ile bir cacık olmayacak ve rezillikler her hafta artacak.

    Ayrıca bırakın artık şu stada gitmeyin. Ne halleri varsa görsünler. İyi günde kötü günde taraftar yanında olmalı derler ama bu olay tamamen farklı. Adamlar bilerek oynamıyor, hepsi ayrı bir trip içinde, teknik direktör desen her hafta sanki antreman yapar gibi farklı taktik ve kadrolarla sahaya çıkıyor. Bu nedir Allah aşkına, manajerlik oyununda takım mı yönetiyorsun be adam!
  • gelişme var ama gs de 3 yemiş baksana :D
  • gs olmamam rağmen geçen sene şl galatasarayın maçalrını kaçırmazdım şimdi olaylara bak resmen üzülüorum.

    geçmiş olsun tr futbolu ne halde umarım ts ve bjk bu sene bi şeyler yaparda fener azizden sizde prandelli den kurtulursunuz.
  • Şaka bir yana Ersun Yanal cidden iyi bir hoca. Trabzon'nun başında Prandelli olsaydı skor tam tersi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.