Şimdi Ara

SPOR YAY YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bmw marka aracımda 19 inç 35 yanak jant lastik takımı var.Lastik ile çamurluk arası 7 cm civarı...biraz düşsün istiyorum..Konforu çok etkilemeden ve özellikle aracın altını ve lastiği çamurluğa sürtmeden düşürmek istiyorum.sizden istediğim yardım hangi marka (EİBACH VE VOGLANT arasında) ve kaç cm yay ( 3,5 cm iş görür diyorum ama ) almalıyım..benim niyetim araba yere yapışsın değil sadece bana fazla gelen aralığı konfordan çok ödün vermeden,sürtmeden biraz indirmek.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..



  • Konforum cok bozulmasin dersen eibach. Arabam sert olsun dersen vogland ucuza kacayim dersen moshimito

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 7he mcRp

    Konforum cok bozulmasin dersen eibach. Arabam sert olsun dersen vogland ucuza kacayim dersen moshimito

    Moshimito takacağına yaysız git
  • başka bir forumdada voglant daha konforlu demişler,heralde buda kişilere göre değişen bir hissiyat
  • eibach yayların kralıdır, konforu bozmadan işini yapar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UsainBolt

    quote:

    Orijinalden alıntı: 7he mcRp

    Konforum cok bozulmasin dersen eibach. Arabam sert olsun dersen vogland ucuza kacayim dersen moshimito

    Moshimito takacağına yaysız git

    Valla ben moshimito taktim benim astraya memnunum hem cok iyi oturdu arac hemde konfordan yana hic sikintim yok. Bu kdar olacagni tahmin etmemistim dogrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • C4 arabam var 2010 modelleri klasik sert süspansiyon sert yay var.en ufak tumsekten geçerken bile lokurt hissedersin.gittim eibach 5 cm aldım peugeot 307 nin karoser aynı olduğu için 5 cm iner diye bekledim 9 cm indi pejo 307 1200 kg benim araç 1325 kg ve 17 inç 225 lastik jant var .eski yaylar aşırı sertleşme yapmış daha 50 bin km de ki araba eibach lari bir taktik araba konforu arttı acayip şaşırdım.yalniz malum ülke yolları b.ktan gece ansızın fosfor boyasiz hız tumsekleri çıkabiliyor araba yaylandigi için 3 4 sn hopluyorum.ozet olarak eibach alırsaniz konfor artar ama 5 cm yayı sport line 3.5 4 net indiriyor.ama konfordan odun vermiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sonradan takılan yaylar amortisörlerin geri sekme ön yükleme vs. bütün ayalarını alt üst ediyor aracınla ya orijinal takılacaksın yada yapıyorsan tam yapıp coilover kit alacaksın yayda amortisörde birbiriyle uyumlu olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 15 Mayıs 2014; 3:53:43 >
  • arkadaşlar arka lastik durumu bu şekilde...anladığım kadarıyla genel kanı eibach şeklinde bende bi arkadaştan 2. el çok az kullanılmış voglant bulmuştum yarı fiyatına acaba çok mu serttir bu voglant...zaten 3,5 lan fazla almıyacam orası kesin..bu mesafeyede 3,-3,5 yeter diye düşünüyorum..
     SPOR YAY YARDIM !!
  • tein coilover al. biraz pahalıdır ama kafana göre yüksekliği alçaklığı ayarlarsın.

    tabi bunların bir de elektrikli olanları var. onların fiyatları bir hayli yüksek.
  • onlarıda birazinceledim ama fiyat bilgisine hakim değilim,ne kadarlar mesala...bahsettiğiniz sistemlerde yükseklik ayarı nasıl yapılıyor yani ayar için tekerleri söküp yapıyoz yoksa araç içinden yapılabiliyormu Bilstein B12 kiti önermişler birkaç forumda..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrmtn

    onlarıda birazinceledim ama fiyat bilgisine hakim değilim,ne kadarlar mesala...bahsettiğiniz sistemlerde yükseklik ayarı nasıl yapılıyor yani ayar için tekerleri söküp yapıyoz yoksa araç içinden yapılabiliyormu Bilstein B12 kiti önermişler birkaç forumda..

    tahmini olarak konuşuyorum; maneul olanlar 5-6 bin tl arasıdır. elektrikli olanlar da herhalde 9-10 bin tl vardır.

    manuel olanları serviste ayarlatabilirsiniz. üzerinde ölçü ayarları vardır. buna göre ayarlarlar.
  • onlar beni aşar hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrmtn

    onlar beni aşar hocam.

    dostum buraya bir göz at istersen. kendisi arkadaşımdır. düşünürsen buradan alabilirsin. bir çok ürün mevcuttur. yine de arayıp sorarsın telefon ile.

    http://www.x-tremetuning.com/shop/
  • Şu ana kadar hemen hemen her aracımda eibach kullandım çoğundan memnundum lakin audi a3 aracımda ön takımların dağılmasına sebep oldu ve ciddi masraf çıkardı. Diğerlerinde bir sıkıntı yaşamadım zıplama dışında.
  • Eibach kullandım 3.5cm, iş görüyor kaliteli bir yay temiz ikinci el almıştım 7-8.000km kullanıp sattım aynı fiyata. Alt takımı yorar, sık sık kontrol etmek gerekiyor ve yıpranan parçaları değiştirmek gerekiyor. Tabiki daha kısa sürede ömrünü yitiriyor parçalar, benim kullandığım Eibach'in kırmızısıydı yumuşak olan. Siyah olanlar daha sert, konforu fena değildi ama ciddi bir fark oluyor arada onu söyleyeyim. Vogtland'dan hep Eibach'ten daha konforlu diye bahsederler ben ikinci el bulamadığım için almamıştım, yukarıdaki arkadaş aksini söylemiş araştırmak gerekli. 3.5cm kullandıktan sonra 5cm'in çok abartılı olduğunu düşündüm, bu size fikir verir.
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Kırmızı olanlar 5cmlik oluyor,3 cm Prokitler siyah renk..Sizdeki 5lik yaymış..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.