Şimdi Ara

Kumandalı anahtar kayıp. Yeni kumanda arabaya nasıl tanıtılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Arkadaşımın 2004 Toyota Yaris model otomobilinin kumandalı anahtarı kayboldu. Şuan yedek anahtar ile kullanıyor. Sormak istediğim şey, internetten sustalı bir anahtar alsak, bu anahtarı aracın merkezi kilit beynine tanıtabilir miyiz? Veya merkezi kilit seti alsak, içinden çıkan o 4 pompayı kapılara takmadan nasıl aracın merkezi kilidiyle eşleştirebiliriz?



  • Up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisi arayıp durumdan haber verirsin onlar da aracın obd soketine bilgisayarı bağlayıp eski anahtarı devreden çıkartıp yeni anahtar verip onu devreye sokucaklar. Aslında mantıken bakığımızda taş çatlasın 5 dakika sürecek ama serviste başka bir işleme tabi tutarlar mı bilmiyorum.
  • her aracın farklı anahtar çipi tanıtma prosedürleri vardır. aşağıdaki linkte yaris için olan anlatılmış. internetten alacağınız boş anahtar çipli olmalı. çipsiz olanları zaten işe yaramaz, immobilizer sistemini aşamaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavipasa

    her aracın farklı anahtar çipi tanıtma prosedürleri vardır. aşağıdaki linkte yaris için olan anlatılmış. internetten alacağınız boş anahtar çipli olmalı. çipsiz olanları zaten işe yaramaz, immobilizer sistemini aşamaz.




    Çok teşekkür ederim, çok açıklayıcı oldu bu video. Peki çipli anahtarı nerden edinebiliriz? Göz gezindirdim biraz fakat tüm anahtarlar sadece kumanda kabı şeklinde satılıyor, çipli anahtar bulamadım.




  • çipli boş anahtarlar piyasada mevcut. anahtar programlayan yerlere ya da beyincilere sorabilirsiniz. yabancı kaynaklardan aramak için "fob key" şeklinde denenebilir.

    örneğin aşağıdaki linkteki eleman satıyor: 2 çipli anahtar için 37,95 dolar yazmış. pensinvanyada Türkiye'ye gönderi işaretlememiş ama özel mesajla irtibat kurulabilir. ya da daha bir sürü satıcı vardır şu an pek incelemiyorum. aldıktan sonra yukarıdaki vidyodaki gibi programlanacak. sonra istediğiniz standart bir anahtarcıda eski yuvaya uygun traşlanacak. 10 tl tutar.

    http://www.ebay.com/itm/2-New-Replacement-Uncut-Ignition-Keyless-Entry-Remote-Head-Fob-Key-for-HYQ12BBY-/300996394345?fits=Make%3AToyota|Model%3AYaris



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 16 Aralık 2014; 20:18:21 >




  • Arkadaşlar eğer işinize yararsa inceleyebilirsiniz. Elinizde master anahtar olsa iyi olur. Mümkünse master anahtarı hemen kopyalayıp tuşlu bir anahtar yapmanızda fayda var

    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-toyota-anahtar-corolla-auris-yaris-rav4-toy43-434-mhz-full-404569751/detay/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.