Şimdi Ara

Sözde 2 Güne Yapılacak Olan Bağlantı 1 Haftadır Yok TurkNet Almayın Aldırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar sevgili forumdaşlar,

    Maalesef ki 1 Kasım pazar günü kampanyaları öğrenmek için TurkNet'i aradım. Uyduneti bırakıp ne yazık ki TurkNet'e geçmek gibi bir hatada bulundum. Telefonda görüştüğüm hanımefendi bana telefonda 2 güne internetiniz hazır, acil notu düşüyorum online dersleriniz olduğu için hemen elimizden geleni yapacağız vs. Dediler. Ayrıca gittim bir de bağlayacaklarına inanıp kendilerinden modem satın aldım. Ardından salı günü kapım çaldı Telekom ekibi geldi pencereden inceledim, telefon kutusuyla oynayıp gitti. Bekliyorum ki ertesi gün TurkNet ekibi gelsin bağlantımı kursun ve kavuşayım. O da ne, sözde ben evde yokmuşum bana ulaşamamışlar. Yuh, dedim. Neyse tekrardan oluşturmuşlar kaydımı işte. Neyse dedik geçiştirdik 2 gün daha bekleriz ne olacak. Cumaya kadar ne arayan ne soran oldu. Tekrar destek ekibine mesaj attım, sözde yine gelmişler de bulamamışlar. Ulan korona dolayısıyla 4 kişi evde yaşıyoruz 1 haftadır evden çıkanımız yok. Böyle bir rezillik olabilir mi, böyle bir yalan iftira ayıp günahtır. Neymiş yeniden kaydımızı başlatmışlar. 2 gündür de ne yazık ki destek ekibinede ulaşamıyorum TurkNet'in cevapta yazmıyorlar. Ayrıca arkadaşlar ücra bir yere de internet bağlatmaya çalışmıyorum Ankara/ Çankaya / Cebeci'de oturuyorum siz düşünün Ankara'nın göbeği. Yani anlayacağınız rezillik üstüne rezillik çektim 1 haftadır internetede derslerede giremiyoruz maalesef uyduneti iptal ettirdiğim için. Satarken iyi hoş şöyle güzel böyle yanınızdayız, şimdiki duruma bakın. Yazıklar olsun TurkNet diyorum başkada bir şey demiyorum, kimseye de tavsiye etmiyorum. 2 gündürde cevap yazmıyorlar zaten çıldırmak üzereyim. Velhasıl, almayın aldırmayın... Bende en yakın zamanda başka firmayla anlaşıp çıkacağım kendilerinden!








  • Benim de bir hafta geçti daha aktivasyon sürecinde.Türk telekomdan adamlar gelmedi aramadılar da hayırlısı ne diyelim biraz daha bekler olmazsa iptal ederim. Uğraşmaya değmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafafb35 M kullanıcısına yanıt

    Valla dostum işin can sıkan yanı Turknete 2 gündür ulaşamıyorum cevapta yazmıyorlar ve sözde 3. kez başvurumu yapmışlar, telekom tüm geldiğinde ben yokmuşum bulamamışlar diyorlarmış. Muz cumhuriyetinde muz şirketi mi bunlar anlamadım ki ?

  • Bana da aranacaksınız dediler belgeler ulaştıktan sonra 3 gün geçtikten sonra ben aradım o zaman başlatalım işlemlerinizi dediler galiba gene benim aramamı bekliyorlar sürece devam etmek için. Çoğu iss böyle bölgesel olarak bazı yerlerde iyi hizmet verirken bazı yerlerde kötü hizmet veriyorlar o yüzden bölgesel olarak araştırmak lazım aslında.

  • mustafafb35 M kullanıcısına yanıt

    Vallahi dostum 3 gündür haber alamayınca, 8 gündür bekleyince ve daha 1 kere bile aranmayınca bende bugün iptal faksımı çektim. Boşuna salak gibi beklemişim bunca süre. Arkadaşlarada tavsiyem kafayı yemek istemiyorlarsa Türknetten uzak dursunlar. Yazık günah...

  • Turk Telekom ekiplerinin suçu bu Turknet'in bir suçu yok burada ekipler gittik kimseyi bulamadık demişse tekrar kayıt açar Turknet tekrar gönderir başka ne yapabilirki?

  • Merhaba, aboneliğinizin başında yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. Aktivasyon işlemlerinizi kontrol ederek önceliğini iletebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • mustafafb35 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleri 3 ila 6 iş günü içerisinde tamamlanmaktadır. Sürecin uzaması durumunda benimle PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
  • Hocam ben de aynı durumdan şikayetçiyim. Yaklaşık 70 gündür internetimin bağlanmasını bekliyorum, forumda konum mevcut ancak bu süreçte en can sıkıcı olaylardan birisi hakkımı aradığım için @TurkNetDestek ekibi tarafından engellenmek oldu.


    Sözde 2 Güne Yapılacak Olan Bağlantı 1 Haftadır Yok TurkNet Almayın Aldırmayın
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt

    yaklaşık 70 gündür bekleyen müşteriyi engellemeyebilir Sözde 2 Güne Yapılacak Olan Bağlantı 1 Haftadır Yok TurkNet Almayın Aldırmayın 

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Sağolun, Türk telekom dan adamlar gelip bağladı sizin onayınızı aldıktan sonra aktif olur denildi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, başvurunuzu yaptığımızda altyapı yok uyarısı verilerek yerleşik operatör tarafından red verilmektedir. Arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişime geçmiştir. Gelişme olması durumunda size bilgi verecekler.

    Hakaret içeren tweet'lerde engelleme yapılmaktadır. Bu konuda arkadaşlarımdan bilgi alabilmem için engellemenin yapıldığı tarihi, saati ve kullanıcı adı bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?

    "Merhaba Berkay Bey, ben Yudum A.
    Sizinle taptığım görüşmede İnternet başvurunuzu yapmak istediğimize alt yapı yok şeklide hata aldığımız ilettim. Bulunduğunuz binada internet hizmeti olduğunu belirttiniz. Konu ile ilgili Turk Telekom ekipleriyle irtibata geçtim. Dönüş olduğunda tarafınıza bilgilendirme sağlanacak.
    İyi Günler"
  • 8 Günde gelmeyen telekom ekibine dersini vermiyorsa Turknette bu işi yapmasın arkadaş, telekomla anlaşmasın yada. Her seferinde telekomu suçlayacaksak neden türknete para veriyoruz ki zaten. Ben aboneliğimi bitirdim, 89 liraya 100 mb sınırsız internet + teledünya ya geçtim Türksata yani. Herkese tavsiye ederim 1 günde geçişim yapıldı. Böyle saçma sapan küçük kalmış ve kalmaya devam edecek böyle giderse bu tür firmalarla uğraşmaya değmez..

  • JuernofbaN kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız memnuniyetsizlik nedeniyle üzgünüm. İlerleyen zamanlarda tekrar aramızda görmek isterim.
  • çarşamba başvurdum dün tt ekipleri hattı çekti bugün aktif edildi ve saat 18.00 da randevumuz var kurulum için. yani 2 günde halloldu benim işlemim.

    aktivasyon süreçleri genelde türk telekom kaynaklı uzuyor bunu öğrendim ben..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de cumartesi başvurdum, pazartesi telekom gelip kabloyu hazırlayıp gitti. Turknet ekibi hala arayip gelecekler. 2 günde bir 850li bi numaradan arayip ekiplerimiz 24 saat icinde gelecek musaitmisiniz diye soruyolar bir de :)) evdeyiz gelin diyorum gelen giden yok.
    Zaten basvuru esnasında hattımın 75mbps e kadar desteklediğini gosteriyordu ama suan 14mbps adsl gosteriyor adresim. Saha dolaplari yeni değişti ve daha tam aktif edemedi telekom da onları mı bekliyolar bilemiyorum. Çünkü müşteri hizmetlerine kayıt bırakmıştım adsl verecekseniz hiç bağlamayın iptal edin başvurumu diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anemoia kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • shadows_d S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    saat 18.00 da kurulum için gelecekti ekipleriniz onları bekliyorum. umarım keyifli kullanıma başlayabilirim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.