Şimdi Ara

Sorun bende mi Fenerbahçe'de mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben fanatik Fenerbahçeliyim.Futbol olsun basketbol olsun maçlarına gider yada evimde izlerim ama bu sene Fenerbahçe Ülker çok zevksiz oynuyor.Sanki ruh diye bir şey yok.Avrupa'yı hiç söylemicem, Türkiye'de normal gidiyor.Maç kaybeder tamam ama zevk neden şey yok.Anadolu Efes maçları çok hoşuma gidiyor son zamanlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fenerbahçe'de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efes'in bütçesi Fenerbahçe'nin 1.5 katı. Maddiyat önemli husus. Ayrıca, Efes de senelerdir paralarını çarçur edip duruyor, en sonunda bu sene bir şeyler elde eder gibiler ama ilk 2 yapamazlarsa işleri bence zor.

    Şu da var, Fenerbahçe yerli kadrolarıyla ligi domine etmişti hep, o yerlilerde NBA'ye gidince büyük darbe oldu takıma. Ömer gibi bir oyuncu, Enes gibi yaş gruplarını domine etmiş isimler kaçıp gitti, Semih'i Semih yapan Fenerbahçe'ydi. Tabi bu yeteneklerde oyuncu çıkması da güç oluyor ve takımın yerli kalitesi düştüğü için direkt etki yapıyor takıma. Efes'in NBA'ye kaptırdığı bir yerlisi oldu mu uzun zamandır? Yok.

    Son olarak sezon başı Fenerbahçe kağıt üstüne harika kadro kurmuştu, fakat unutulan bir şey takım kimyasıydı. Kimya tutmadı, oyuncuların özellikleri ve istekleri birbirini karşılamaz, desteklemez oldu. Bu sezon ligde en azından final bir hedef olabilir, iyi basketbol oynayamıyoruz çünkü. Ligde finalde, BJK, GS gibi derbi atmosferi yaratabilecek bir takım gelirse taraftar gazıyla şampiyon olabilir belki, yoksa şu oyun ve düzenle Efes'e karşı pek şansımız yok.




  • Efes-Fenerbahçe arasında bütçe karşılaştırması yapmak bence yanlış olur.Tek neden tek fark o değil çünkü.
    Evet Efes son 3 yıl çok verimsiz dönem geçirdi.Bu sene artık eski Efes olmaya başladı , kazanmaya başladı.Neyse...Fenerbahçe Ülker ve Efes 'in yerlileri en iyilerden oluşuyor malum.NBA giden oyuncular güç kaybettirir ama Ömer-Enes zaten kavgalı ayrıldılar,NBA olmasa bile bence gideceklerdi.Semih dişinda oynadıkları kadro da ne Ömer ne de Enes takımın önemli isimleri değildi ..Efes artık NBA göndermiyor çünkü zaten yıldız alıyorlar ,genç isimler zaten yok.Eskiden potansiyelli isimler alıp onları NBA-Avrupa 'nın elit takımlarına gönderiyordu.

    Türkiye ligine bakmak anlamsız olacaktır.Play-Off hariç tabi. Fenerbahçe Ülker birleşmeden bu yana 100.yıl ve 1.5 sezon öncesinde kısa bir dönem hariç ne yönetim ne de parke üzerinde asıl yapması gerekenleri yapamıyor.Başarılar bir türlü gelmiyor.Bunun artık sorgulanması gerek.Altyapı ya bakış açısının hem Efes hem Fenerbahçe Ülker için sorgulanması gerek.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.