Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.107
Cevap
71
Favori
229.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

    Dostlar babama z5 premium aldık ancak şu orjinal pencereli kılıfı bir türlü bulamıyoruz. Orjinal veya o kaliteye yakın kılıf alabileceğim yer tavsiyesi olan var mı?

    Hocam bulursan bana da haber ver ben bulamadım onlardan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam telefonu Ocak-şubat aylarında Chrome modelini almıştım telefondan gayet memlundum şu son 1 aya kadar ama şu son 1 ayda telefonun kulaklık girşini kullanamıyorum ne sonynin orjinal kulaklığı nede diğer telefonların kulaklıklarını telefon görmüyor aldığımdan beri özenli kullanmıyorum bi kaç kere düşürüp durdum ama telefona bi zarar gelmedi o konudada baya memlunum ama acaba telefonu sık düşürdüğüm için mi kulaklık bölümü arıza yaptı diye düşünmeye başlamıştım yabancı forumlara baktım bu sorunun yazılımsal olduğunu söylüyolar SoundAbout diye bi program indirdim onu kullandığımda kulaklığı çalıştırabiliyorum ama onada manuel ayar gerekiyor her seferinde acaba sonynin bu sıkıntıdan haberi var mı yakında güncelleme gelirmi yada garantisi devam ediyor servisemi göndersem gönderirsemde kesin absürt bi iş günü süresi vericek buda benim için sıkıntı yardımcı olup fikir surmayayı isteyen varsa çok sevinirim şimdiden teşekürler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhm64

    Yanlış hatırlamıyorsam telefonu Ocak-şubat aylarında Chrome modelini almıştım telefondan gayet memlundum şu son 1 aya kadar ama şu son 1 ayda telefonun kulaklık girşini kullanamıyorum ne sonynin orjinal kulaklığı nede diğer telefonların kulaklıklarını telefon görmüyor aldığımdan beri özenli kullanmıyorum bi kaç kere düşürüp durdum ama telefona bi zarar gelmedi o konudada baya memlunum ama acaba telefonu sık düşürdüğüm için mi kulaklık bölümü arıza yaptı diye düşünmeye başlamıştım yabancı forumlara baktım bu sorunun yazılımsal olduğunu söylüyolar SoundAbout diye bi program indirdim onu kullandığımda kulaklığı çalıştırabiliyorum ama onada manuel ayar gerekiyor her seferinde acaba sonynin bu sıkıntıdan haberi var mı yakında güncelleme gelirmi yada garantisi devam ediyor servisemi göndersem gönderirsemde kesin absürt bi iş günü süresi vericek buda benim için sıkıntı yardımcı olup fikir surmayayı isteyen varsa çok sevinirim şimdiden teşekürler...

    Dostum bu telefonun kronik arızası sizden kaynaklı değil yani. Gönderin servise tamir etsinler bir şey olmaz bir sürecik kullanmayın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Sony'i aradım onlar bile şu an yok gelince arayalım sizi dediler ne kılıfmış arkadaş
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    mhm64 M kullanıcısına yanıt
    Sorun Yazılımsal. Daha Önceki Sayfaları Okursanız Sorunun Çözüm Videosu Mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehkoc

    Sorun Yazılımsal. Daha Önceki Sayfaları Okursanız Sorunun Çözüm Videosu Mevcut.



    Sorun yazılımsal değil. Aynı sorundan ben de gönderdim servise, ve orada belirtilen çözüm kalıcı değil. Yaptığı şey de çıkışı kulaklığa zorlamak yani algılasa da algılamasa da çıkışı kulaklıktan yollaması. Ki zaten yazılımsal olsaydı herkeste bir zaman sonra değil aynı anda olurdu.

    Sorunu yaşayan arkadaş: istersen telefonunu normal şekilde kullanman gerekirken başka çözümlere gidip servise göndermeyebilirsin seçim senin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

    Sony'i aradım onlar bile şu an yok gelince arayalım sizi dediler ne kılıfmış arkadaş

    Vay be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba

    Z5P CHROME cihazımı satıyorum; ilgilenenler pm atabilir.
  • Arkadaşlar babamda bu telefon var ama kamerası bu düzeyde bir telefona göre rezalet değil mi bana mı öyle geliyor ?
  • Xa da bugün itibari ile Android 7 almaya başladı sonynin yol haritasına göre sırada xperia z5 serisi var 😬 heyecanlı bekleyiş de sona yaklaştık
  • Hocam bu telefonun kamerası manuel ayarlar ile güzel sonuçlar çıkarıyor . Otomatik modda kesinlikle çok kötü. Eğer manuel modda beğenmezseniz Camera FV-5 yazılımı ile başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.


    @tolgakayatk Hocam yılbaşından önce pek mümkün gözükmüyor . Nasıl olsa 5.11 verip hatada bırakmadılar.
  • Beyler kulaklık girişinde sıkıntı yaşayan var mı farklı çalışan kulaklıklar denedim telefon algılamadı sonra internette bir çözüm buldum soundabout diye bir uygulamayla çalışıyor ama bunun daha net bir çözümü var mı?
  • Ronald07 R kullanıcısına yanıt
    Daha net çözümü servise verip soketin değiştirilmesini beklemek başka yapacak birşey yok.
  • Merhaba arkadaşlar, Sizce MediaMarkt'tan Çİft sim modelini almak mantıklı mı? Kulaklık çıkışı problemi giderilmiş midir?

    HTC 10 almıştım. Ekranı kasadan ayrık çıktı. Servise gönderdim ancak cihazda hiç bir probleme rastlanmamıştır deyip geri gönderdiler. Şimdi tedirginim ve kullandığım tuşlu telefondan da iyice bıktım. Ocak ayında da çok zam geleceğini tahmin ettiğimden bu yıl bitmeden bir akıllı telefon alayım diyorum. iPhone'u beğenmiyorum ancak mecbur kalırsam alacağım. Servisinden en azından pek şikayet yok. Siz ne önerirsiniz?
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Hocam kulaklık sorunu karşılaşabilirsiniz ancak şunu bilin bundan başka kronik bir sorunu yok. Yani olursa o olacak ki o da çok basit bir işlem benim de başıma geldi direk değiştirip gönderdiler su geçirmezlik falan da hala devam ediyor. Ondan başka bir problem olursa ancak kullanıcı kaynaklı olur herhalde. Çünkü buradaki insanlardan öyle pek problem yaşayan yok bazen pille ilgili şeyler görüyorum onlarda da başka adaptör falan kullanılmış oluyor genelde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Yanılmıyorsam çift sim'li olan modelleri yeni ürettiler değil mi? Çünkü kaç aydır tekno marketlerde ve çoğu yerde bulunamıyor.

    Ekleme: Hızlı şarj adaptörü ve Hi-Res kulaklık çıkıyor mu kutudan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 17 Aralık 2016; 17:12:46 >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında aynı anda çıktılar ama dual sim modelleri hep geç ithal ediyor Sony . Hızlı şarj adaptörü çıkar ama kulaklık olarak büyük ihtimalle MH750 gelecektir.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Ben de çift sim olduğunu sizden duyuyorum :) evet kutudan hızlı şarj çıkıyor ve orta halli bir kulaklık çıkıyor kulaklığın kötü yanı asimetrik kabloları olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kulaklık çok elzem değil de merak etmiştim.
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Diğer sim kartının canı sıkılmasın diye bir tane daha eklemişler hocam.

    Teşekkür ederim tekrardan.
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.