Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
26
Favori
128.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilyasklc

    Evet muhtemelen telefon değişimi yapmazlar fakat siz yine de 4.de para iadesi talebinde bulunun muhtemelen kabul etmeyeceklerdir ondan sonra hakem heyetine başvurursanız süreç hakkında elimden geldiğince yardımcı olurum.
    Teleservice şaşırtmadıhttps://forum.donanimhaber.com/teleservice-in-yaptigi-ne-simdi--132770181#132770228
    bu konuma bakar mısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02NUR -- 9 Mayıs 2018; 16:51:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furlaka

    Geçen yıl kvk değişim yapıp xperia x veriyordu, bu yıl olmadı galiba öyle güzellikleri
    Okuduğum yorumlar neticesinde Teleservice'in işi KVK'den berbat.
    Derdi çeken kullanıcılar işte.
  • Arkadaş şu telefonu sevemedim bir türlü ama C5'ten sonra XA Ultra çok sağlam çıktı telefon bana mısın demiyor o kadar kullanıyorum hala bir çok orta segment telefon kadar iyi performans gösteriyor. Ve samsunglar gibi belli bir süreden sonra donma kasma da yok cihazda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

    Arkadaş şu telefonu sevemedim bir türlü ama C5'ten sonra XA Ultra çok sağlam çıktı telefon bana mısın demiyor o kadar kullanıyorum hala bir çok orta segment telefon kadar iyi performans gösteriyor. Ve samsunglar gibi belli bir süreden sonra donma kasma da yok cihazda.
    Şebeke problemi yaşamadın mı peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 02NUR

    Şebeke problemi yaşamadın mı peki?

    Alıntıları Göster
    C5 te çekmeme vardı bunda yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

    C5 te çekmeme vardı bunda yok

    Alıntıları Göster
    Kullandığın hat nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 02NUR

    Kullandığın hat nedir?

    Alıntıları Göster
    Turk Telekom
  • 02NUR 0 kullanıcısına yanıt
    Evet aynı durumu bende yaşadım arayıp konuştum fakat hiç yardımcı olmadılar üstüne üstlük absürt şekilde konuşmaya başladılar ard arda aradığımda ise otomatik yanıta yönlendirdiler sonra sony mobile yi aradım yaklaşık 7,8 defa onlarda topu teleservice ye atınca daha önceden belirttiğim işlemleri uyguladım fakat sizin ihtar çekmenize gerek yok ben onu uzlaşma yoluna gitmek için yaptım fakat sonradan fikir değiştirip aradıklarında açmadım. Beni çok uğraştırdılar ama bende onları çok uğraştırdım sonunda ise paramı söke söke aldım daha önce de başvurabilirdim fakat internet üzerinden başvuruyu bekledim bir de devlet dairelerindeki duvar suratlı küstah memurlarla uğraşmak istemedim. Size önerim telefonunuz gelince hemen THH ye başvurmanız olacaktır, ondan sonrasını sony düşünsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin telefonunun ekranı kırıldı. Servis ne kadar istiyor acaba son zamanlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Arka kamerayi actigimda "kamera baaka bir uygulama tarafindan kullaniliyor" uyarisi veriyor ve acilmiyor. On kamera aciliyor fakat o da ters gosteriyor, yani bildgnz bas assagi gosteriyor. Biraz arastirdim fakat bir sonuca ulasamadim. Reset attim degisen bisey olmadi. Ne dersiniz? Nasil bir cozum bulabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mtk Engineering mode veya benzer bir yazılımı bu cihazla kullanan var mı? Malum işlemci MTK ve hiç modlama yapamıyoruz.
  • Telefon için tam ne kadar sağlammış derken 2 gün önce kulak hizasından (boyum 1.85) çakıl taşlı yola yüzüstü düşürdüm ve ekranın sol kısmı dokunmaları algılamamaya başladı ama ekranda kırık vs. yoktu. Son 1 ay kala garantiye yollayıp şansımı deniyeyim dedim ama daha önce telefonun başına kara düşüp 10dk orda kalma, üzerine su dökülme, yağmur altında uzun süre kullanıp kulaklık girişinin kuruyana kadar sorun çıkarması gibi şeyler geldiği için bayağı ümitsizdim. Bugün kvk'nın sitesini kontrol ettim ve garanti dahilinde 0tl fatura ile ekran + pilin değiştiğini gördüm Tam telefon fiyatları uçmuşken çok iyi oldu bu, 2 sene daha garanti kullanırım ben bu cihazı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 2 Eylül 2018; 1:47:33 >




  • herkese ıyı forumlar. xa ultra alacağım bı yorumlarınızı almak ıstedım. bu 4uncu sony olacak kullandığım tavsıye edermısınız yorum yaparsanı cok sevınırım
  • en_x kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki 2 3 sayfayı okursan kafanda fikir oluşabilir ama sana önerim. Mediatek işlemcili herhangi bir sony cihaz almayın.
  • 1500 tl bandında tavsıyenız ne olurdu
  • LG G4 veya G5 alınabilir. @en_x
  • en_x kullanıcısına yanıt
    Yakalayabilirseniz 2. El bir xz1 olurdu gerçekten çok iyi bri cihaz. Yok 2. El cihaz düşünmüyorum derseniz o fiyat bandında xiaomi tercih edilebilir en azından o fiyata en yüksek donanımı xiaomi firması verebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY XA ULTRA

    "Tek kusuru; 4,5G Operatör seçimini otomatik yapmayın, 3G/2G manuel seçimini ayarlamalısınız. Yoksa GSM ve internet sinyalizasyon sorunu oluşuyor. Bu nedir derseniz? Arama yapamayabilirsiniz, internetiniz kopabilir, size ulaşılamayabilir demek." (Alıntı yorum)
  • Bu hafta sonu ekran tamamen sapıttı, kendi kafasına göre her yere basmaya başladı. Satın aldığım HB üzerinden onarım talebinde bulundum, bakalım ne gibi sürprizlerle karşılaşacağım?
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Yazılım onarımını deneseydiniz keşke.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.