Şimdi Ara

Son Birkaç Yıldır Kullandığım Mat Waxlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır wax arayışında değilim elimdeki waxımın bitmesinden dolayı sipariş vericektim ki birde ne göreyim 20 TL olan waxım 30 TL olmuş bende piyasayı araştırıyım dedim fakat öyle ucuza mat ve güzel tutuşlu wax göremedim. Galiba gene aynı fonex mat waxı alacağım neyse hala wax arıyanlar için birkaç sene içerisinde kullandığım waxları sizin için sıralayıp yorumlayacağım umarım işinize yarar.

    1- Fonex Matte Look Wax: Bu ürünü son 2 senedir çok severek kullanıyorum forumdan birkaç kişi tavsiye etmişti araştırıp bulmuştum sonra müptelası oldum matlık olsun tutuşu olsun çok hoş bir wax dokusu macun kıvamında cıvık değil. Kesinlikle tavsiye ederim fiyatına göre size sunduğu şeyler fazlasıyla yeterli olacaktır. (30 TL Matlık 5/5 Tutuş 4/5)

    Son Birkaç Yıldır Kullandığım Mat Waxlar

    2-Goldwell Roughman: Bunu ise fonex mat waxı denemeden önce test için öylesine alıyım beğenmezsem en fazla arkadaşıma veririm diyerek almıştım ama öyle olmadı bakın benim saçım burnuma gelir ve sadece önünü kaldırırım bu waxı sürdüğüm zaman sprey sıkmama bile gerek kalmazdı ama çok dikkatli kullanılması lazım en ufak fazla kaçırmada saçınızı çok parlak yapabilir düzgün kullanımda muazzam bir tutuş doğal bir parlaklık yakalarsınız fakat şöyle bir özelliği daha var bu waxı sabah 10 da sürdüğüm zaman akşam 6 da geliyordum saçlarım gene aynı bozulmuyordu fakat elimi arasına attığımda yapış yapış gibiydi görüntüde sıkıntı yok dediğim gibi naturel bir parlaklık var ama nedense saçlarımda bi yapışkanlık hissi oluyordu öyle tutucu diyebilirim ürünün kendisi kremimsi bir yapıya sahip (50 TL Matlık 3/5 Tutuş 5/5)

    Son Birkaç Yıldır Kullandığım Mat Waxlar
    3-Davines Strong Dry Wax: Geçen sene denediğim tamamiyle para israfı olduğunu düşündüğüm bir ürün tutuculuk deseniz ahım şahım değil matlık deseniz saçın normal görüntüsü birebir aynı kalıyor sürüldüğü bile belli olmuyor alırken hangi kafayla aldım bilmiyorum ama büyük ihtimalle tutuculuğu çok övüldüğü için almışımdır fakat bana göre kesinlikle abartılacak kadar tutuşu yok matlığı ve kalıntı bırakmaması güzel. Kıvamına gelicek olursak macundan biraz hallice cıvık ama kremimsi gibi asla değil saça uygulanması diğerlerine göre gerçekten kolay ama dediğim gibi ben beğenmedim. (70TL Matlık 4/5 Tutuş 3/5)

    Son Birkaç Yıldır Kullandığım Mat Waxlar
    4-Urban Care Style Guide Mat Wax: İlk wax deneyimim olan wax üniye başladığımda bu waxı gratisden alıp denemiştim ve muazzam ötesiydi size şöyle açıklayım bir jölenin tutuşunu düşünün ama saçlarınızı kazık gibi yapmayanı istediğiniz zaman elinizi atıyorsunuz fakat şekil verirken biraz zorlanıyorsunuz yani saçın bozulması gerçekten zordu kalıp gibi istediğiniz şekil akşama kadar kalıyordu üstelik spreye bile gerek yoktu sonrasında bu waxı cıvıttılar ve formülünü değiştirdiler ne tutuculuğu kaldı ne başka bir şey saçları falan yağlandırıyor öyle söyleyim ürünün dokusu ise kremimsi halde. Son 3 yıldır ürünü denemedim güncel alıp deneyen arkadaşlar var ise bilgilendirirse sevinirim konuyu ona göre düzeltirim. (25 TL Matlık 2/5 Tutuş 2/5)

    Son Birkaç Yıldır Kullandığım Mat Waxlar
    5-Purple Mat Wax: Övgüler dolayısıyla test etmek amacıyla aldığım wax cıvık macunumsu bir yapıya sahip tutuşu olsun matlığı olsun piyasadaki en iyi wax spreye bile gerek kalmadan istediğiniz şekil akşama kadar rahatlıkla duruyor fakaatt buraya dikkat çekiyorum saçı felaket döküyor ciddiyim içinde 5 çeşit paraben var saçınızın dökülmemesini istiyorsanız tavsiye etmem. 1 tüp bitirdim 2. tüpün yarısına geldiğimde saçlarımda acayip bir dökülme başladı hemen bu waxı bıraktım 6 ay devam etti taa ki bitkisel şampuana geçene dek saçlarımın yıpranması kırılması dökülmesini bitkisel şampuanla düzelttikten sonra gene market şampuanlarına geri döndüm sonrasında ise düğün vardı saçımın kalıp gibi durması lazımdı mecburen sürmem gerekti sürdüğümün 2. gün sabahı bir sürü saç dökülmüştü öylece çöpe attım. (50 TL Matlık 5/5 Tutuş 5/5)

    Son Birkaç Yıldır Kullandığım Mat Waxlar
    6-Ossion Mat Wax: Kız arkadaşımın hediyesi doğrultusunda deneme imkanım oldu bu wax ile saçımı yaptığım ilk gün muazzam derecede güzel yapabilmiştim ama sonrasında ise yağlanma yaptı ve tutuşu bir anda düştü az bile sürsem fayda etmedi bende mi sıkıntı vardı anlamadım zaten sonrasında rafa kaldırdım denemek için aklıma geldiğinde de ürün küflenmişti çöpe attım.Ürünün yapısı ise macun gibi ilerleyen günlerde gratisten alıp bir deneyeceğim bakalım eskiden amatörlüğüme mi denk gelmiş yoksa gerçekten üründe mi sıkıntı var (10 TL Matlık 3/5 Tutuş 2/5)

    Son Birkaç Yıldır Kullandığım Mat Waxlar
    7-Fnx Pomatte Mat Wax Extra Strong(YENİ): Kullandığım fonex mat waxımın bitmesi sonucu wax arayışı içindeyken bulduğum bir üründür kendisi. 1 milyoncu gibi her şey satılan mağazalardan birine sprey almaya gittiğimde dur şu waxlara bakıyım derken bununla karşılaştım zaten internette de birkaç kere görmüştüm ve ürünün az çok ne olduğunu biliyordum. Öncelikle şunu söyleyim bu fiyata böyle bir wax bulamazsınız. Fonex markasının yaptığı bir ürün olduğu için direk fonex mat wax ile karşılaştıracağım. Fonex mat wax bu ürüne göre daha mat ve daha macun gibi sert bir yapıda, saça uygulaması fnx pomatte mat waxa göre biraz zor ve fön çektikten sonra oluşan saçtaki elektriklenmeyi önlemiyor. Gelelim fnx pomatte mat wax avantajlarına parlatmasından korkarak bu ürünü az alıyordum fakat tutuşunun bu kadar iyi olacağını asla tahmin etmedim çok ama çok az bir sprey ile yaptığınız saç akşama kadar durabilir ben bilerek birkaç kere elimle karıştırdım bozdum sonra eski haline getirdim ve öylece kaldı. Parlatma konusunda gözünüz korkmasın bu ürün kesinlikle ama kesinlikle parlatmıyor saça çok hafif bir canlılık katıyor ayrıca bu ürün 150 ml ve saça gerçekten çok kolay uygulanıyor ve elden çok kolay çıkıyor. Yapısı ise böyle hafif kremimsi gibi ama tam krem gibi de değil aslında cıvık macun diyebilirim.(10TL Matlık 4/5 Tutuculuk 5/5)

    Son Birkaç Yıldır Kullandığım Mat Waxlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdgfo567 -- 29 Mart 2020; 1:21:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bir tane de ben ekleyeyim.

    Son Birkaç Yıldır Kullandığım Mat Waxlar

    Aciklama: By Vilain Gold Digger, Hanz de Fuko Claymation ile birlikte piyasa da bulabileceginiz en iyi wax'dir. Iki urunde efsanedir.

    Matlik, tutuculuk ve sekil verme kalitesi yazmakla anlatilmaz. YouTube'da Slikhaar TV kanalini acip videolardan seyredebilirsiniz. Sahsen satin almadan once pahali fiyatina degmeyecegini dusunerek aldim. Odedigim paranin getirdigi bir psikoloji icerisinde olsaydim belirtirdim, ama oyle degil. Yukaridaki urunlerden bazilari 100 TL'lik fiyat etiketini gecse bile By Vilain ve HDF'nin yaninda amator kaliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eskiden beri çok övülen hakkını veren ve parası olanın direkt düşünmeden alabileceği ürünler şahsen ben bir waxa o kadar para vermem tercih meselesi. Bugün şans eseri sprey alırken ossion mat waxını ve fnx mat pomade extra strong diye bir şey gördüm ikisine 15 tl verdim bakalım işimizi görecek mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Purple Wax'da paraben olduğuna eminmisin? Diğer konuda çıkarılmış yazıyor o
  • -Blue- kullanıcısına yanıt
    ben 2 sene önce falan denedim o zaman vardı şimdikini bilemem kullanmıyorum fakat şuan bir arkadaşım kullanıyor oda çok saç dökmesinden rahatsız ama tutuşu iyi diye mecburen kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Birkaç Yıldır Kullandığım Mat Waxlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErEtE -- 8 Temmuz 2020; 9:31:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.