Şimdi Ara

İNSTAGRAM DOLANDIRCISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İş yerinden arkadaşlar İnstagramda "KOZMETİKSUDAM" adlı sayfadan MNG kargo ile kapıda ödemeli 2 parfüm siparişi verdiler. Kargo gelip ödeme yapmadan kargoyu açtırmadılar. Açıp kontrol ettiğimizde bariz bir şekilde sahte olduğu belli olan ürünleri görünce kargo şirketine parayı geri vermesini kargoyu da iade etmesini istedik ancak kargo açıldığından kabul etmediler.

    Satıcı ile irtibata geçtik ürünlerin sahte olduğunu söyleyince kabul etmedi üzerindeki barkottan kontrol edin orjinal olduğunu görürsünüz dedi. (Sanki barkodu kopyalamak çok zormuş gibi.) Elimizde ki orjinal ürün ile kokusunun alakası yok. Şişesi üzerindeki yazılar ve etiketleri replika olduğunu bariz bir şekilde belli ediyor. Bunları da dile getirdikten sonra bizi engelledi. telefon numarasından instagram sayfasından tüm iletişim kanallarından engelledi. diğer arkadaşların telefonalarından iletişim kurmaya çalıştık onları da direk engelledi yazdığımız olumsuz yorumlarıda silmiş.

    En başta düşünmemiz gerekeni en son düşünüp Şikayetvar'a baktık pek çok kişi de bizim durum ile karşılaşmış.

    Mng kargo ile iletişim kuralım dedik ama ne mümkün. telefonla iletişim kuramayınca durumu izah eden bir mail attık. İlgili birime aktardık geri döneceğiz dediler. MNG kargo kapıda ödeme yöntemi ile bu dolandırıcı ile iş ilişkişi içinde. Diğer kargo şirketleri de mi bu şekilde kargoyu kontrol ettirmeden parayı alıyorlar mı bilmiyorum. Şayet böyle ise dolandırıcılar için muazzam risksiz bir yöntem.



    Bu tarz durumlar ile karşılanşanlar var mı? Nasıl bir çözüm bulunabilinir. Bu dolandırıcıya nasıl bir ders verilir. Şimdi savcılığa gidip şikayette bulunsak ne zaman sonuçlanır bilinmez. Savcılığa da gideceğiz. Ama ondan önce hızlı ve etkili bir ceza kesmek istiyoruz.



    İNSTAGRAM DOLANDIRCISIİNSTAGRAM DOLANDIRCISI







  • Şu forumda milyon kere yazdık. Tester Parfüm adı altında satılan parfümler SAHTEDİR diye.

    Barkodun sahtesini yapmak çok kolay diye sorgulamışsınız iyi güzel de neden oturup bir de mağazalara bile çok sınırlı sayıda verilen tester parfüm bunların elinde 100'er, 300'er nasıl bulunuyor diye sorgulamıyorsunuz? Cidden anlamıyorum.

    Bir de her siparişte sanırım ülker çikolatalı gofret de yolluyormuş bu sahte parfümcü.. Hayatınızda yediğiniz en pahalı gofret bu olmuştur sanırım. Afiyet olsun. :)
  • Aynen öyle em pahalı gofret oldu. Ama yiyemedim bile
  • Kesinlikle dolandırıcılar. 8 tane parfümü ödeyip aldim bir de üstüne 8 tane daha sipariş ettim kapida odemeli

    Ödediğimi aldim diğerini işlem reddi nedeniyle geri iade ettim ne tesadüf ki. Sonrasında hakaret yok icraya vericez yok niye önceden söylemediniz kargo ücreti falan arayıp durdular. Avukat bürosu arıyormuş bir de ben de elinizden geleni ardınıza koymayın dedim.arkadaslar bu insanlara biz prim vermemeliyiz.su gibi parfumler orjinallikle alakası bile yok.sakin inanmayın sizi şikayet edicem icraya vericem sozlerine

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.