Şimdi Ara

Sokak köpeğini seveyim dedi, Saldırıya uğradı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
3
Favori
5.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tabi anlıyorum seni bozulunca saldıraya geçmen normal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 17 Ağustos 2018; 16:42:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

    Bilgisizliğinizi hala göstermeye devam ediyorsunuz bilimin ne kadar geliştiğinden haberiniz olmaması normal hayatında iki kitap okumamış başka konularda rezil olunca direk bu konuya gelip iki laf sokayım moduna girmiş bir insan olduğunuz zaten biliniyor bir canlının milyonlarca yıl önce yaşaması evrim geçirmesi kişiliği ve diğer binlerce bilgiyi çıkartan bilim bunu yapamaz demeniz zaten çok komik ben bizi engelliyorum sizin seviyenize inme gibi bir durumum olamaz az kitap okuyup kendinizi geliştirirseniz haber edin insan gibi tartışalım daha yorumlarınızdan tartışmayı bilmediğiniz görünüyor zaten Edit: Siz şimdi sizi blokladıgım halde yorum yazmaya kalkar komik duruma düşersiniz onuda haber edeyim bloklanınca mesajlarınız görünmüyor boşuna kasmayın
    Ben demiştim Malımı nasılda biliyorum adam kendisini rezil etmekten başka birşey yapmıyor yazık

    Sokak köpeğini seveyim dedi, Saldırıya uğradı!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-863A03C10

    Cins köpekler, tasmalı zaten.
    Kalk git la konudan, g*ay lgtb , hayvan haklari savunucusu aktivist hic sevmem sizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 18 Ağustos 2018; 9:35:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlız (yanlış görmediysem) köpeklerin ikisi Doberman ikisi Rottweiler yani tanımadan beslenecek sevilecek cins değil onlar.

    Bana göre adamın şansı köpeklerin oyunla karışık saldırmaları direk saldırsalar o adam ordan canlı olarak zor çıkardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FarklıAkıl

    Hocam o kadar garip konuşuyorsunuz ki. Şehir dediğimiz ortam insanların yaşam alanıdır ! hayvanların değil. Hayvanlarıda ayırmamız gerek insan öldürme kapasitesine sahip olanlar ve olmayanlar köpekler insan öldürme kapasitesine sahip bir hayvan türüdür. Ayrıca köpekler sürüler halinde gezerler bunun nedeni köpeklerin insan eliyle kurtlardan türetilmiş canlılar olmasıdır.

    Ben Ankara Keçiören'de oturuyorum ve bazı geceler 20ye yakın köpeğin bir arada dolaştığını görüyorum gecenin saat ikisinde. Köpoekler ve pekçok hayvanın insanlar gibi bir psikolojisi vardır. İnsanlar gibi çoğu gün sakin ama bazı günler psi,kolojileri bozuk olabilir ayrıca sürü şeklinde yaşadıkları için aralarından biri insana saldırırsa peşinden diğerleride aynısını yapmaya eğilim duyarlar. Dolayısıyla çocukların çocukları geçtim normal insanların olduğu ortmlarda sürü halinde köpeklerin yaşaması doğru değildir. Köpekler doğal ortamda ortaya çıkmış bir canlı türü değil insanlar tarafından insanlara hizmet etmesi için amaçlı yaşayan canlılardır. Dolayısıyla köpekler mutlaka ama mutlaka bir insan sahiple beraber yaşamalı veya barınaklarda tutulmalı ve kısırlaştırılmalıdır.

    Yarın bir sürü köpek bir insanı öldürdüğünde veya yaraladığında bunun sorumluluğunu ben alıyorum diyemeyecekseniz bu köpeklerin sokakta sürü halinde başıboş dolaşmasını onaylayamazsınız. Bu kadar net konuşuyorum. Sizin köpek sevginiz tatmin olacak diye insanların hayatlarından tedirgin olması doğru değildir. Köpekler ise şehir sokaklarında başıboş bırakılacak kadar zararsız ve potansiyel tehlike içermeyen bir tür değildir. Diyeceklerim bu kadar.
    Kardeşim bende 2016 senesinin sununa kadar keçiörende yaşıyordum, keçiören uyanış mahallesi köpeklerin dolu dolu olduğu mahalle. Köpek beslediğim halde o sürü köpeklere doğru yaklaşım yapılırsa asla saldırmazlar. Hiç bir köpek hiç bir köpek sürüsü durduk yere saldırmaz köpeklerin içgüdüsü sandığınızdan daha kuvvetli. Bir köpek saldırmadan önce uyarır dedim eee uyarıyı iplemeyen bir vatandaş olursada burda köpeği suçlamak doğru mu? Bu dediğiniz şey biraz tanrıcılığa giriyor gibi ben yarattım ben yok ederim ? Onlarında bir ruhu kanı canı var kardeşim. Sokaktaki baskın tehlikeli ırkları alırsın barınaktan sahiplendirirsin en fazla bu olur. Ama sokaktaki diğer normal sokakta büyümüş köpeklerin size zararı olamaz bu köpekler insanlarla iç içe büyüyor zaten. Ben müthiş hayvan sever birisi değilim böyle birşeyi savunmuyorum sokak köpeklerine en fazla faydamda gidip önlerine su koyup yemek vermek olmuştur. Bırakın sokaklarda yaşasınlar kaçtane küpesi takılı aşıları tam kısırlaştırılmış bir sokak köpeğinin saldırdığını gördünüz. Göremezsiniz çok zor. Burda tüm iş belediyede bitiyor. Biz insanların o sokaktaki hayvanlara saldırdığının 100’de 1 kadar onlar bize saldırmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Siz kendi canınızı nasıl taşıyorsanız oda kendi canını taşıyor, bu hayvanların saldırmasının tek sebebi insanlardır. Sokaklarda çok görüyorum höt höyt diye bağıran insanları. Yediği yemeği önünden almaya çalışanları.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpek sürüsüne kafana göre yaklaşıp oynaşma sevişme falan yapamazsın, civciv değil bunlar, sürü liderini tespit edeceksin, ondan izin alacaksın veya önce onu ihya edeceksin.. bilmiyorsan bunları hiç elleşme yaklaşma, derhal uzaklaş. Videodaki biraz kafadan da sakat galiba, ilk fırsatta kaçıp gitmesi lazımken hala elini kolunu uzatıyor hayvanlara.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insan olarak sokakta 3-5 tane üstü başı yırtık, hiç de tekin olmayan diğer insanların yanına nasıl onlara sevgi ve şefkat göstermek için yanaşmıyorsan -çünkü biliyorsun ki onlar sana aynı şekilde yanaşmayacak, seni bıçaklayıp paranı alıp kaçacaklar-, köpeklere de aynı tavrı göstermek zorundasın. Artık kedi, köpek, hayvan kelimelerinin ne anlama geldiğini anlamanız lazım. Onların da psikolojileri var, onların da fikirleri, öngörüleri, yargıları var. Her ne kadar ırk olarak evcilleştirilmiş ve sıcakkanlı da olsalar, temkinli olup o hayvanların da neler yaşamış olabileceğini düşünmekte fayda var.

    Bir hayvan şefkat isterse, merak etmeyin sizin gibi alçak düşünceleri ve egoları olmadığı için yanaşırlar zaten size. En kötüsünden sizin en ufak bir hareketinizle dünyanın en mutlu canlısı gibi atlarlar kucağınıza. Hayata toz pembe bakmayı bırakın.
    Köpeklerin, kedilerin ve diğer canlıların dünya üzerinde siz bakıp da "ayyy ne kadar tatlı yhaaa" diyebilin diye var olmadıklarını unutmayın. Onlar da sizin gibi bir evrim ürünü sadece. Tek farkınız, sizin biraz daha şanslı olmanız.

    Böylesine cahil bir yaklaşım olabileceğini düşünmemiştim DH'de. "Hiçbir can insan canından önemli değildir." diyecek kadar kendini kaybetmiş "insan" sıfatını artık hak etmeyecek kadar da insanlıktan çıkmış bir cani beyanı ile karşı karşıya kaldım. Bir de insaf gösterip acısız bir şekilde öldürülsünler demiş sayın insancık. Ben de umuyorum ki bir gün hayalimdeki ütopya gerçek olur da sizin gibi insanlar, insan ırkının geleceği için infaz edilir. Ah ama merak etmeyin canım, acısız olacaktır tabii ki...




  • Hayvan sevmeyen insan sevmez. İnsanb sevmeyende ölebilir np bizi üzmez.
  • Gerizekali bir animalistin hazin sonu..



    Oglum/kizim bu dunyada onune gelen her insani, her hayvani sevip sayamazsin. Ahanda böyle paçavraya çevirirler adamı.



    gebermediğine dua etsin.



    Humanist ve animalistlerden bu yuzden nefret ediyorum. Cunku hem aptallar hem de zeytinyagi gibi ustte cikmaya calisiyorlar. Aptalliklarini kabul edemiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 4 Kasım 2018; 5:20:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu vallahş yeter ya.Her gün dünya kadar kişiye saldırıyor bu sokak köpekleri.Sürüler halinde geziyorlar bu mu hayvan sevgisi mantığın.Yok sahibi kötü yetiştiriyormuş bana ne bana ne.Kanişi kötü yetiştirsen napabilir kaniş kötü yetişince neden pitbull gibi dehşet saçmıyor.



    Bıktım şu saçma sapan duyar kasan insanları ya.Küçücük çoçuklarda tramva oluyor bu köpekler.Tramva.



    Akşam vakti iki kişi yolda yürüyemiyoruz.İki ara sokağa girelim.



    Hauvan sevmeyle alakası yok bu işin.Sokak köpeği istemiyorum bu kadsr net.



    Lise yıllarımda kaç sefer sabah sabah saldırıya uğradum.Ben mi hoşt dedim onlara bana neeeeeee



    İki kişi hoşt dedi diye köpeklerin psikolojisi boxulacak sabahları ben canımı kurtarmak için koşucam yok ya bana ne kim hoşt diyor kim seviyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video da ki kopekler sokak kopegi degil
    Rottweilerr ve Doberman lar var kulaklari da kesik ve tasmali.
    Video da ki sahisin hareketleri normal degil
    Sokak kopekleri durduk yere cok nadir saldirir..
    Hayvan dusmanlarina bu konudan ekmek cikmaz ..
    O videoyu ekleyen gerzek kimse basligini degistirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.