Şimdi Ara

Sokak köpeğini seveyim dedi, Saldırıya uğradı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
3
Favori
5.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/387108/sokak-kopeklerini-seveyim-derken-kopeklerin-saldiriya-gecmesi

    Adamı parçaladılar resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 23 Şubat 2019; 15:16:37 >



  • Yorumlara baktım gerçekten dh’den böyle hayvan düşmanı bir kitle beklemiyordum. Presa canario ırkında köpek besliyorum ve bir köpek sahibi onu nasıl büyütürse ona yönelir, ki sokak köpeklerine hergün tekme atanı mı dersin, gidip millete hava atmak için toplulumuzda “keko” diye hitap edilen kesmin elde etmesi kolay toplulumuzda’da kötü bir ün almış olan pitbulları düzgün bakmayıp 1 hafta kapalı karanlık bina bodrumlarına bırakanı mı dersin, daha sonrasında sıkılıp sokağa atanı. Hiç bir zaman saldırganlığından dolayı bir köpeği suçlayamazsınız, taa ki psikolojik bir bozukluğu yoksa. İnsanlardaki şizofreni gibi düşünün. Her köpek sahibinin aynasıdır arkadaşlar bu gerçekten böyle benim beslediğim köpek dünya çapında tehlikeli ve yasaklıdır birçok ülkede, ama size insanlarla iç içe olan videolarınıda atabilirim herkese karşı sevecen ve asla yaşadığı bahçe dışındayken kimseye havlamadı bile. Bahçesi veya yaşadığı yer onun evi mahremi gibidir tanımadığı biri girince insanda olduğu gibi tedirgin olur. Şimdi videoda gördüğüm gözlemlerimi anlatıcağım ! Videoyu dikkatli izleyin köpeklerden birisinin kuyruğu kesik ve bu demek oluyor ki sahibi var sokağa atılmış sonrasında, küçüklüğünde doğru büyütülmemiş olabilir, aylarca bağlı tutulmuş ve dürtüleri tamamen bastırılmış olabilir. Sizi yıllarca bağlı tutsalar sahibinizden bbaska bir insanla iletişime geçmezseniz sizde kücüklükten beri böyle büyüseniz başkalarına karşı korku dolu bakabilirdiniz. En azından köpeklerde bu böyle oluyor sadece basit örnekler veriyorum. Sizin burda hepsinden önce suçlamanız gereken kişiler bir köpekleri büyük hevesle alıp bakamayıp yanlış şekilde büyütüp, tehlikeli bir köpeğe dönüştürüp 1 yaşını geçtikten sonra başkasına verilmesi veya en kötüsü olan sokağa bırakılmasıdır !!!! Bu yüzden hiç bir zaman baskın ve güçlü ırka sahip köpekler bedava sahiplendirilmemelidir çünkü sorumsuz gençler kolay ulaşabilmektedir böyle olduğu zaman ! Bir başka teorim ise köpeklerin arasında dişi bir kızan köpek olabilir ve kızan dönemindeki dişilerin etrafına toplanan birçok erkek köpek olur. İşte köpekler böyle durumlarda kalabalıklaşır ve bu gruba yaklaşmak insanlar açısından büyük tehlike arz eder. Çünkü onlarda sizi o dişi için tehlike olarak görür. Yapılması gerekenler gerçekten basit. Sokaktaki köpekleri kısırlaştırıp kızan köpeklerin önüne geçmek. Sahiplendirilen köpekleri sokağa atanlara ağır cezalar vermek! Bunu en büyük sorumlusu yine biziz arkadaşlar gerçekten bu kadar cani bir şekilde düşünmeyin. Sürekli sokakta büyüyen köpekler insanlardan kaçar. aylarca yıllarca kötü şartlarda bakılıp sokağa atılan köpekler veya kısır olmayan köpekler sadece tehlike oluşturur. Bırakın bu bencilliği yine sadece kendinizi düşünmeyi. Bu doğa sadece siz yaşayın diye yoktan var edilmedi.
    Sokak köpeği değil onlar Sahipli veya önceden sahipli olan köpekler. Sokak köpekleri durduk yere insana bunu yapmazlar zaten. Bu hayvanlarında bunu yapmasının sebebi insanlar yüzünden psikolojilerinin bozulmuş olması. Sen köpekten korkuyorsun diye o hayvanların canına kimse kıyamaz. Çok sokak köpeği besledim artık çok iyi tanıyorum onları tabi onların vesilesiyle senin gibi insanları da tanımış oldum.
    Faydan dokunmuyorsa o hayvanlara zarar verme bari. Bide şu adamı izle de o hayvanları biraz tanırsın. (Abdulkerim kutlu)

    Burada kendi çapında dikkat çekip insanları nefret ettriemek yerine, evde artan yemeğini götürsen bir köpeğe sen de mutlu olursun o hayvan da mutlu olur.
    Bende cahil hic bi vasfi olmayan karisina kizina milletin bakan "sokak insani" istemiyorum devlet toplamiyor bunlari. Her yerdeler ozellikle suriye cinsindekileri gormeye bile tahammulum yok



    Kopek insani isirmaz cahil herif nasil davrancagini bilmezse hayvan isirir tabi. Duz yolunda yurusun bakalim kopek isiriyor mu
  • Doğrusu o zaten sokakta olanların çoğu hastalıklı , bazilari insanlara saldırıyor hele bazıları terör estiriyor resmen 8-9 lu grublarla geziyorlardı kaçtım hemen ordan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: getugly99

    Doğrusu o zaten sokakta olanların çoğu hastalıklı , bazilari insanlara saldırıyor hele bazıları terör estiriyor resmen 8-9 lu grublarla geziyorlardı kaçtım hemen ordan
    Bir çözüm uygulanması gerekiyor. Hem hayvanlara hemde bize yazık. Çok küçük düşünüyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 23 Şubat 2019; 15:17:16 >
  • kediler daha iyi köpeklerden. çok daha tatlılar. gel desen bile gelmiyorlar. şirin pofuduk şeyler.
  • Video çok acayip, anlamadım tam olayı.
  • Sen o köpeklere tekmeler at, yaklaş sevecekmiş gibi yap döv, kabında olan suyu yere dök, koyulan iki parça yemeği al çöpe dök sonra bu hayvanların psikolojilerinin normal olmasını bekle.



    Sokak köpeği bile olsa bakanlar ve koruyanlar olduğunda bu sorunlar yaşanmıyor fakat siz gece yatağınızda mışıl mışıl uyurken ona zarar verecek o kadar insan(!) var ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldürmek değilde hepsi kısırlaştırılmalı zamanla azaşır zaten. Eğer genç bir dişi köpek kısırlaştırılmazsa 67.000 köpeğe neden oluyormuş diye okumuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enthris kullanıcısına yanıt
    Seni kim sevecek o zaman?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-863A03C10

    Seni kim sevecek o zaman?
    yuh bu nasıl laf sokmak ben iptal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enthris

    Bu mesaj silindi.
    ülkede adam bırakmadın
  • Sizi uyutsalar hoşunuza gider miydi sırf sokaklarda yaşıyorsunuz diye?

    Sonuçta uyutmak masum bir yol değil, bir can alıyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 tane neyse de Köpek dediğin sürü halindeyse oradan uzaklaşacaksın. Benim başıma da geldi akşam sürü halinde köpekler saldırdı Allahtan araba var bindim kurtuldum. Düşünün çocuk yada yaşlı olsam sığınacağım bi yer olmasa ne olacaktı? Büyük ihtimalle hepsi üzerime çullanıp bu adamdan beter edeceklerdi. Kuduz riski de cabası.



    Normal köpekler kesinlikle kısırlaştırılmalı, saldırganlar uyutulmalı. Bisiklete bile binemez olduk Ankaranın göbeğinde akşam dışarı çıkamaz olduk. Köpek alıp bakamayınca sokağa salan cahiller yüzünden sayıları giderek artıyor. Goldenlar görüyorum yazık günah hayvanlara bunlar insana muhtaç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-ACB5B9068

    ülkede adam bırakmadın

    Alıntıları Göster
    aklı başında insanlar kalsa yeterli oda heralde %15lik kısma falan denk geliyodur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.