Şimdi Ara

Şok Market Adrese Teslim Başlamış.(Boykot Başladı!) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
10
Favori
26.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 kuruş verip her işi yükledikleri mağaza çalışanlarına birde bunu yüklemişler ve her hangi bir araç tahsil etmemişler uzun mesafelere bile yürüyerek ellerinde poşetler ile o kadar yolu gidip geliyorlar onca yorgunluğa rağmen. Bedavaya verseler o elemanlara o yükü verdikleri için almayacağım bir uygulama sizde 3 kuruş için bu asgari ücretle çalışan kardeşlerimizi yormayın. Bu şirketin başında olup buna onay veren tüm şok yetkililerin bir an önce gebermesi dileğiyle...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sömürmek için elinden geleni yapıyorlar.Araçla dağıtsalar tepki verilmezdi.Bu köleliktir.Şikayet etmeyen gitsin 10 defa elinde poşetlerle yürüsün.
  • Almayın aldırmayın. Yıl olmuş 2020 adamlar drone ile teslimat yapıyor bunlar ise karın tokluğuna çalıştırdığı yetmezmiş gibi adamları köle gibi kullanıyorlar. Kimseyi zorla çalıştırmıyorcular eğer tepki vermezseniz yarın sizde işinizde bu konumda olabilirsiniz.
  • balgs B kullanıcısına yanıt
    Ekşi yapıyorsa kötüdür kardeşim.bu ülkede daha zor şartlarda çalışan pek çok meslek gurubu var ama nedense muhafazakar bi şirket bunu yapınca hemen yaygara koparıyorlar.ikiyüzlü,içten pazarlıklı insanlar çoğu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    nesi muhafazakarmış bu şirketin acaba?harvard'a bağış yaparak mı oluyor bu işler,biraz da burada elini taşın altına koysun da alkışlayalım!
  • Sürekli alışveriş yaptığım market evimin hemen yanı kız bugün zar zor taşıyor yan apartmana ayıptır yazıktır günahtır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke daha önce araştırıp sipariş verseydim.
    Çok büyük bir liste aldım. Nasıl olsa araçla getirirler diye düşünürken şimdi nasıl getirecekler diye düşünüyorum. Yazık gerçekten. Telefonla aradım iptal için fakat düşürmek mümkün değil. Umarım iptal ederler. Yazık çalışanlara.
  • Sipariş vermeyin arkadaşlar. Kan emicilere para kaptırmayın. Emekçi insanların sömürülmesinde katkınız olmasın.

    (Yeni yapılanmaya giderler Migros gibi bu iş için eleman alırlar, araç alırlar;O zaman istediğiniz kadar sipariş verin)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boykot mevzusundan once siparis vermistim. Siparisim geldi ama bir urun eksik. Calisan uygulamadan gelen urunleri onaylayin dedi ama uygulamada bir ibare yok. Gelmeyen urunun iadesi nasil yapiliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOykot edeceginize en az 20 tl bahşiş verin. Bence uygulama güzel müşteriler cimri.hep patronlar mı suçlu, ben hem patronum hem işçi, 3 ortak avm de cafemiz vardı battık 3 kişinin 20 şer yıllık emegi 2016 dan beri olan olumsuzluklarla çöp oldu, klavye başından sallayanlar, gerçek hayat çok acımasız, bu ülkede ticaret yapmak ateşten gömlek giymek, sokakta evsiz bile olabilirsiniz.... çok büyük konuşmayın düşmez kalkmaz bir Allah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.AYAR

    Ekşi yapıyorsa kötüdür kardeşim.bu ülkede daha zor şartlarda çalışan pek çok meslek gurubu var ama nedense muhafazakar bi şirket bunu yapınca hemen yaygara koparıyorlar.ikiyüzlü,içten pazarlıklı insanlar çoğu.
    Umarım bu insanlardan beter bi durumda kalırsın ve sana ses olması için insanlardan yardım dilenirsin. Belki böyle anlarsın yapılan yanlışı. Aynı şeyi a101 ya da migros yapsın yine aynı tepkiyi verir insanlar. Ayrıca bu durumda mağdur olan insanların büyük bi çoğunluğu muhafazakar kişiler. Kimse adamın dinine, ırkına, duruşuna bakmıyor. Yapılan bu insanlık dışı işe karşı geliyorlar.
  • Her ile ilçeye operasyon merkezi kurarsın(yada bir şubeni dönüştürsün) araç eleman tedarik edip, ekip oluştursun güzel hizmet olur, hatta arada kampanya da yaparsın, kullanırız.

    Ama her mahalledeki marketlerinden yüzlerce metre öteye ellerinde yük taşıtmak nedir? Üstelik araç vs dahi vermeyip, çalışana da ekstra yük getirip(hem şu zor zamanda) bu işi yaptırmak nedir? Yazık, günah gerçekten.. Vicdansızlık..

    Umarım bu yanlış en kısa sürede düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    kime kızacağını bilemiyorsun değil mi? içinde bir öfke birikiyor ama sen suçlayacak yerleri yanlış seçmekte inat ediyorsun. dur sana açıklayayım: kızacaksan, bir, siyasi iktidar olarak 20 yıldır ülkeyi yönet-emy-enlere kızabilirsin. kol gibi vergi toplayıp, düzgün gelir dağılımı yapmayanlara yani. iki, patron olup, çalışanlarını "köle" sananlara kızabilirsin. emeğini satıp yaşamaya çalışan kişinin sahibi değildir patron . sadece emeğini kiralamıştır. üç, kendine kızabilirsin. ya ticaret yapmayı bilmiyorsun ya da karar verme konusunda pek efektif birisi değilsin sanırım. neyse şimdilik bu kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şahsen kapıma o kadar poşetlerle biri gelse utanırım,yerin dibine girerim. elimiz var ayağımız var,getirenin canı bizimkinden değersiz mi? vicdanı olan her insanoğlu bu boykotu destekleyecektir.
  • Bende market elemanyim malesef bu viurusden dolayı watsapp hattı kuruldu sipariş geliyor ben gitmiyorum ama üst katta oturan sözde elit kesim patrona alo diyo , patronda bana diyor ekmek parası için sabrediyok ama hakkım helal etmiyorum bu zihniyeti kim getirip kolluyorsa yazıklar olsun, hatta migros dan da alacaktım vazgeçtim üye olmadan vazgeçtim, maddi olarak ülkenin an alt tabakası olan biz işçilere de güzel günler gelecek ✌️✌️✊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 2 Nisan 2020; 23:37:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.