Şimdi Ara

Şok Market Adrese Teslim Başlamış.(Boykot Başladı!) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
10
Favori
26.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.AYAR

    Ekşi yapıyorsa kötüdür kardeşim.bu ülkede daha zor şartlarda çalışan pek çok meslek gurubu var ama nedense muhafazakar bi şirket bunu yapınca hemen yaygara koparıyorlar.ikiyüzlü,içten pazarlıklı insanlar çoğu.
    ekşi yapıyorsa doğrudur, senin gibiler eleştiriyorsa daha da doğrudur.
  • Instagram a yorum atmıştım silmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bedri baykamın boş çerçevesine 125 bin dolar veren adamdır Murat Ülker. Muhafazakar olması hak yemeyeceği veya çok ahlaklı birisi olduğu anlamına gelmiyor, ahan da yiyor işte. İşsizlik kol geziyor diye mecbur ediyor milleti köleliğe. Çok meraklıysan başvur sen de gir Şok'a, poşet taşı sabahtan akşama zaten işin yokmuş gibi.
  • ehiamico kullanıcısına yanıt
    ne kadar boş konuşuyorsun, bütün ülke ülkerin muhafazakar gurubuna sokar hatta bir dönem askeriyeye ürün sokması bile yasaktı ki sırf muhafazakar olduğu yada öyle göründüğü için. üyelik tarihinden bu günleri hatırlayacak yaşta olduğu görüyorum ha murat ülker ne kadar muhafazakardır,beni ilgilendirmez.

    gelelim asıl konuya,ülkede kağıt toplayıcılar,yürüyerek kargo dağıtan kargo elemanları, postacılar gibi gibi emekçiler niye kimsenin aklına gelmez, bunda art niyet ararım heleki bunun arkasında, vatan haini, pkk lı, fetöcü ne arasan, içinde barındaran bir platformu referans alınıyorsa ben yokum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sok calisani iyice mahalle bakkali ciragina cevirmis anlasilan. Yazik gunah 😞

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be konuya ilk kez girdem. Kullanmayi düşündüğüm sistemi kullanmayacağım. Teşekkürler. Bir süre de alışveriş yapmam buradan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllar torba torba ürün taşıdım, sepetim için Mercedes kullanır gibi kullanıyorsun diyen vardı. Ekşi Sözlük yazınca burada da var olan tepki artmış. Komik olmayın lütfen, bu siyasi ortamın oluşmasına sebep her devrin adamı olan Ekşi Sözlük yazarlarının aileleridir. Kara propaganda yapmaktalar, her şeyleri sahte...

    Tabii ki torba taşıyan kıza üzülünür, sepetle sokaklarda dolaşmak biraz dramatiktir ama hiçbir şey "Ekşi Sözlükçü"lerin aslında bu durumdan ölesiye zevk aldıkları kaidesini değiştirmez Azıcık durup düşünün, bunların yaptıkları edepsiz "parti"leri görseniz kusarsınız, daha AK olamadı o partiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 3 Nisan 2020; 14:59:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zamanında tonla para verip reklamda oynattıkları Seda Sayan'a taşıtsınlar elinde yürüyerek, üç kuruş asgari ücretle ekmek parası içiçn mecbur çalışan gariban vatandaşa değil. Bunu bilip buna rağmen umursamadan o garibana yük bindiren, sipariş verip bu zulme ortak olan kişiler de zalimdir, net.
  • Bu boykota karşı çıkanların bir kısmı malum parti trolü, bir kısmı harbiden bilgisiz insanlar.

    Trolleri Allah ıslah etsin. Bilgisiz insanlara sesleneyim.Arkadaşlar Migros, Macro Center gibi marketler arabayla ve servis personelleriyle evlere sipariş götürüyorlar. Servis personelleri sadece siparişleri eve taşıyor işleri bu.

    Şok markete gelirsek markette çalışan kasiyeri yaya olarak evlere siparişe yollatıyor.Biz buna karşıyız diğer marketler gibi alsın aracını personelini bu işi yapsın. Bunun partiyle, siyasetle alakası yok. Biz bu market grubunun personeline saygısız ve kötü muamelesine karşıyız.

    Bu kötü tutumlarından vazgeçsinler.Arabayla, servis personeliyle dağıtıma çıksınlar. O zaman istediğiniz kadar sipariş verirsin. Sen boykot yapmazsan bu köle zihniyeti devam eder. Bu haksızlıkta seninde katkın olur doğrudan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 3 Nisan 2020; 21:31:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boykot u destekliyorum. Emekçi kardeşlerimi selamlıyor, bu sömürüye dur diyorum.. Sipariş vermedim vermeyeceğim. Susma sustukça sıra sana gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün maalesef bahsi geçen durumu bilmeden denediğim uygulamadır.

    Her zaman gide gele aşina olduğumuz reyon görevlisi hanımefendi getirince gerçekten üzüldüm.Bu soğukta alışveriş sepetini mağazadan evimize sürerek getirmiş (yaklaşık 500 metre).Böyle olduğunu bilseydim kesinlikle sipariş vermezdim.

    Sipariş vermiş bulunduğum için kapıya gelen ürünleri aldım ve hatrı sayılır bir bahşiş verdim, en azından kabahat olduysa da faydamız olsun istedim.

    Şok markette çalışan bir arkadaş varsa ve bizi bilgilendirirse iyi olur eğer aynı ekonomik ve sosyal şartlarla bu işi yapmayı mecbur ettilerse çok yazık.Biz de Müşteri olarak sipariş vermemeliyiz.

    Ancak bu işi yapmaya istekli olan çalışanlara ilave ücret vb şartlarla yapılıyorsa da epey başarılı bir uygulama olur,keza şok market migros,careffourdan çok daha yaygın ve uygun fiyatlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 nisanda şok market servis aracını görünce sipariş verdim.
    Ürünlerin yarısı gelmedi fakat kredi kartından bütün ürünler gelmiş gibi parasını kesmişler.
    Ne mh telefonu açıyor ne de mesajlara cevap veriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 23 Nisan 2020; 16:45:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Hocam beklemekte fayda var iade sürecimiz 3-7 iş günü diyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARACABEYY

    Hocam beklemekte fayda var iade sürecimiz 3-7 iş günü diyor.
    Migros hesaba geçirirken düşürüp geçiriyor fiyatı.
    Bunlar tüm parayı çekmişler.
    5~10 tl birşey olsa boşver diyeceğimde verdiğim en pahalı ürünler gelmedi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Hocam benım de 12 TL alacağım kaldı bildirim geldi 3-7 gun ıcınde ıade edecegız bankanıza bıldırdık dıye sanırım bi kaç güne gelecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.