Şimdi Ara

SLI Kartlarda Bios Güncellemesi Nasıl Yapılıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende bugün Gigabyte gtx 980 g1 biosunu güncelledim 84.04.31.00.B1 oldu bios. Güncelleme sebebim açılıştaki gereksiz fan devriydi fakat hiç bir değişiklik olmadı hala aynı hızda dönerek başlıyor bilgisayar sonra düzeliyor sebebi ne olabilir ?
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Bu normal hocam.Bilgisayar açılışında bütün bileşenler maksimum devrinde çalışır.Çekebilecekleri maksimum voltajları çekerler.Zaten overclockla işlemciye vs... aşırı voltaj veren arkadaşlar genelde pc açlışında yakarlar işlemcilerini...Herhangi bir problem yok yani.Normal bir durum...
  • Durum normal ama istemeyenide çok bu biosun bu durumu düzelttiğini yazmış herkes. Önceki kullandığım gigabyte gtx 770 gibi ekran kartlarında bu durum yoktu bundada olsun istemiyorum. Herkes bu bios updatede gelen en önemli özellik olarak ondan bahsetmiş ama bende bir değişim yok.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Gerçekten enteresanmış.Ekran kartınızın fanlarının sesinden rahatsız olduğunuza göre ya çok sessiz bir bilgisayara sahip olmalısınız ya da gerçekten hatrı sayılır bir ses olmalı.Umarım yeni bioslarla sorun çözülür.
  • Kasayı değiştim corsair rm 1000 falan aldım daha bunların montajını yapmadım sesi bitirmeye çalışıyorum bu ekran kartınıda yeni aldım sayılır. Haliyle pahalı şeyler o kadar para verince insan başlangıçta fan %100 hızdamı dönsün normal mi dönsün buna karar verebilmek istiyor :) İşten eve gelip bilgisayarı açtığımda o fan sesini duymak istemiyorum şahsen kısada olsa kötü geliyor :) Bakalım diğer arkadaşlarda bu sorun çözüldümü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.