Şimdi Ara

Skechers Kullanan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
64.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Memory foam aldım çok rahat fakat ayak tabanım yanıyor gibi his var. Aynısını yaşayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen

    Rahatlik olarak kesinlikle cok iyi, ama hemen eskiyor, ozellikle ayakkabinin ustundeki ag kisimlari hemen yirtiliyor.

    Sirf rahat diye giyiyorum, eski gorunumden dolayi hanimla misafirlige falan gitsek hep kavga ediyoruz, yine mi sunlari giydin diye.

    2 ayda falan su hale geliyor: (bu ikinci cift ayakkabim, birincisi de 2 ayda ayni duruma geldi)


    Bu mesaja eklenen görseller:

     Skechers Kullanan?

    Citizen, Mesut bey seni insaattami gönderiyor o ayakkabının hali ne öyle 2 ayda




  • rahat ama merrell kadar sağlam değil asla
  • Ben uzun suredir kullaniyorum 2.5 3 yil once almistim ilk ciftini.kendime 3 cift kardesime 2 cift aldom bu zamana kadar.hala sapasaglam duruyorlar.siz nasil kullaniyorsunuz ayakkabilari bilmiyorum ama ben oldukca memnunum.
    Gerci ben aldigimda fazla bilinmiyordu ama simdi iphone olayina bagladi bizim insanimiz. ulan kici kirik ayakkabiyla neyin havasini atabilirsin ki?
  • Yahu arkadaşlar bende Skechers 51472 siyah modelini almayı düşünüyordum taki buradaki yorumları okuyana dek. Herkes rahatlığına eyvallah ama 6 ayda çöp olur demiş. Özellikle rahatlığı için alacaktım ama bilemedim şimdi. Parayıda çöpe atmak istemem. Yazdığım modeli kullanan varmı ne önerirsiniz?
  • 1 yıldır Skechers air infinity kullanıyorum amazon.com üzerinden almıştım Türkiye'de baya tuzlu fiyatları, ben çok memnunum ayakkabıdan deforme felanda olmadı fakat eve gelince kalıp koyuyorum bakımını yapıyorum onunda etkisi var elbette bozulmamasında.
  • bulaşmayın hocam, bu ayakkabılar amerikada 30 dolara satılıyor. Türkiyede 300-400 tl. 30 dolar verilir ancak 300 lira asla.. Rahtlık ve yumuşak taban arıyorsanız 150-200 liraya Adidas'ın galaxy modeli var Foam teknolojili tabanı var. Yarı fiyatına, 2 kat sağlamlık ve daha şık. Ben sketchers almaya gittim, iki ayakkabıyı da giydim adidas ı aldım çıktım..

    Dayanıklı olmayan spor ayakkabı mı olurmuş bi de 350 lira para vereceksin. Bizim millet de hala gider alır, müstahak..
  • Dün inceledim de nasıl telaffuz edeceğimi bilemedim
  • herkes sikayetci ama bir okadar da satilan marka ilginc
  • skechers men's flex advantage first team kullanıyorum 1 yıl oldu sanırım,



    Baya memnun kaldım rahat ayakkabı 1 sene içinde tabanı deforme oldu ama dışında olumsuz bir deforme olmadı ben tavsiye ederim....
  • Soldaki 6 ay filan.oldu alalı sağdaki 1.5 sene tavsiye ederim rahat

     Skechers Kullanan?
  • sağlamlık konusunda sınıfta kalmış olacak ki hep bu yönden eleştiriliyor

    200-400 lira gibi paralara satılan ayakkabı her şartta sağlamlığını korumalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 17 Temmuz 2017; 11:59:47 >
  • https://www.skechers.com.tr/flex-appeal-siyah

    annem için bu modeli düşünüyorum. dün dene çok rahat dedi. bende bir araştırmak istedim. memnun olanda var olmayanda. kararsız kaldım. annem kilolu. 100kg civarıdır. ayaklarıda kilosundan kaynaklı taraklı. 3 günde dağılırsa üzülürüm cidden.
  • Skechers outdoor ayakkabılarını görüntüsü yüzünden tercih etmeyen, fakat rahatlığında da aklı kalmış müşterilere günlük kullanım görüntüsü sunan ve aynı zamanda outdoor rahatlığına sahip fakat maalesef asla aynı sağlamlığa sahip olmayan ürünler markasıdır efem. İnat ve ısrarla hala gerçek bir outdoor ayakkabısı almamakta ısrar ediyorsanız evet tercih edebilirsiniz.

    Fakat bu işin raconunda rahatlık ve sağlamlık kombinasyonunda son teknoloji iç ve dış tabanları ek olarak kumaşları kullanan markalardan iki üç tanesine örnek vermek isterim, Salomon, Merrel, Millet. 4 yıldır aynı ayakkabıyı giymekten sıkıldım ama o benden sıkılmadı... En zor şartlarda Malazgirt ovasında saatlerce toz, toprak, çamur, sıcak demeden benim birlikte olan Salomon Speedcros 3'ü severek kullanıyorum aynı zamanda şehir içinde de kullanıyorum rahat ve konforludur. Salomon Kaipo CS (4 yıllık ayakkabı bu Not: bottur) ne ayağımı üşütür, nede su sıkıntım olur millet yağmurlu veya karlı havalarda su bulunan yerlerden kaça kaça giderken ben suyu yara yara gidiyorum ayrı bir zevk anlayamazsınız... Hala yıpratamadım hala eskitemedim artık hayrına vereceğim yenisini alabileyim diye yoksa hiç niyeti yok evladıma kalacak. Merrell Waterpro Ultra modeli tam bir yazlık abidesidir. Hem delikli astarı ve genel yapısı sayesinde çok hava alır, trekking için uygun alt tabana sahiptir ve gayet güzel bir konfora sahiptir şehir içi kullanıma racon olarak da daha uygundur (SpeedCross serisine istinaden) tam bir kapri altı ayakkabısı.

    Neyse lafın özü odur ki, Skechers konforlu mudur, standart ayakkabılara göre evet konforludur fakat ekstra sağlam değildir standart sağlamdır. Bu paralara veya en fazla +100₺ daha koyarak siz aynı zamanda sağlamlığı da verdiğim markalardan temin edebilirsiniz. Tabi ki nihai karar sizlerindir ben naçizane tecrübelerimi aktardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 30 Ağustos 2017; 23:30:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen

    Rahatlik olarak kesinlikle cok iyi, ama hemen eskiyor, ozellikle ayakkabinin ustundeki ag kisimlari hemen yirtiliyor.

    Sirf rahat diye giyiyorum, eski gorunumden dolayi hanimla misafirlige falan gitsek hep kavga ediyoruz, yine mi sunlari giydin diye.

    2 ayda falan su hale geliyor: (bu ikinci cift ayakkabim, birincisi de 2 ayda ayni duruma geldi)


    Bu mesaja eklenen görseller:

     Skechers Kullanan?
    Çiti senin ayaklar enine fazlamı büyük acaba bananı öyle geldi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ø

    Çiti senin ayaklar enine fazlamı büyük acaba bananı öyle geldi.

    Alıntıları Göster
    Evet hocam normal kalıp ayakkabılar olmuyor o yüzden çok nadir oluyor
  • 1.5 yıldır memory foam kullanıyorum. 280 veya 240 liraya indirimli haliyle aldım. Ben normalde hayatta bu parayı vermezdim bir ayakkabıya ama yara çıkmıştı ayağımda o sinirle gittim aldım. Gözüm gibi baktığım için ayakkabıda bir sıkıntı yok çünkü ayakkabıyı sadece asfaltta kaldırımda yürümek için giydim, extrem koşullarda giymedim. Daha sonra kinetixinde memory foamını buldum o yüzden bir daha 240 280 lira bir daha skechers alcağımı düşünmüyorum teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen

    Evet hocam normal kalıp ayakkabılar olmuyor o yüzden çok nadir oluyor

    Alıntıları Göster
    Bende sorun çıkarmaz diye düşünüyorum o zaman Skechers'lar.
  • Acayip rahat ayakkabıları var. Dayanıklı değil diye çok yorum var aynı şekilde bana da çok dayanacak gibi gelmediler ama rahatlık ön plandaysa tercih edilir.
  • Hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı ama Tavsiye etmiyorum.
    Firma Capital sistemin tüm gerekçelerini yerine getiriyor. Daha önce NiKE VE Adidas ayakkabılarımı minimum 2-3 yıl giydim ve hala ayakkabılığımda duruyor ara sıra giyiyorum. Online mağazalarından indirim oluyor diye 3 tane birden aldım. 5-6 kere giymeye hepsi deforme oldu... Böyle bir şey yok yani Bu kadar dayanıksız ayakkabı mı olur? Daha garanti süresini başlatmadım faturalarını bulamadığım için ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum. haa bu arada indirimli hali bile 250TL olan ayakkabı yani indirim diyince 50TL ye aldık sanmayın!

    Ayakkabılar deforme olunca çok yol yapan biri gibi sanmayın, günlük 7-8 bin ortalama adım atıyorum. Her gün farklı bir ayakkabı giyiyorum. yani bu ayakabılara sıra haftada bir gün ancak geliyor yinede bu kadar deforme olması çok aptalca..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan kahya -- 5 Ağustos 2018; 9:12:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.