Şimdi Ara

Skechers Kullanan? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mokıta Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
64.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 farklı modelini kullanıyom efsane



    cabuk yırtılıyor diye markaya çamur atmaya çalışanlar ise mahalle maçı oynayan ergenler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senedir kullaniyorum.İç astari paramparça oldu ama dişinda hic bir şey yok hatta suan sporda kullaniyorum.Bekledigimden sağlam

    Çikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayınnnnnnnmm nike al adidas al bunu alma ucuz da olsa alma git nike air al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 çift Skechers ayakkabım var. İlkini 3-4 yıl önce almıştım, çok sık giydiğim bir ayakkabı değil. Ön kısmı baya bir aşındı, tabanında da siyah parçalar vardı onlar attı. O zaman diğer ayakkabılara göre çok pahalı değildi.

    Yaklaşık 8 ay önce bir çift daha aldım, fakat ayakkabılar gerçekten de çok ama çok rahat olduğu için çok sık giydim. Geçen ay tabanında hiç diş kalmadığı için dışarıda giyemez oldum. Topuk kısmında da aşınmalar oldu (bu da başka ayakkabılarda olmadı ama ben çok dikkatli kullanmadığım için bir şey diyemiyorum) fakat gerçekten ayakkabının altı dümdüz oldu. Fotoğrafını çekince editlerim.
    Rengini çok beğendiğim ve özel günlerde giyerim diye almıştım. Diğer ayakkabılara göre çok pahalıydı, rahatlığından dolayı almıştım.

    Memory Foam gerçekten güzel, çok rahat. Fakat artık diğer markalarda da var. Bir tane daha Skechers alayım diye alışverişe çıktığımda fark edip 80TL'den 3 tane Memory Foam'lı ayakkabı aldım. 2 tanesinin tabanı muhteşem değil (Skechers'ın %75i olur kalite bazında) fakat 1 tanesi Skechers'lar kadar rahat. 3 ayakkabının toplam fiyatı bir Skechers'dan az.

    Aldığım ayakkabılarla ilgili de çok büyük bir beklentim yok, zaten Skechers'lar 7 ayda giyilemeyecek duruma geldi.

    Bu arada Reebok'ın da 200TL altına Memory Foam ayakkabıları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrplt -- 4 Ekim 2018; 21:37:47 >




  • skechers alınır mı rahat mı çok ?
  • Skechers markalı Escape Plan 2.0 Woodrock model outdoor botunu, Water Repellent (Su itici) özellikleri ile 14.11.2023 tarihli fatura ve 1650113 sipariş numarası ile satın aldım. Ayakkabının sağ tekinin ön yan tarafındaki üst malzemesi, taban ile birleşim yerinden yırtılmıştır. Yırtılmayan yerlerde de çatlaklar mevcuttur. Bu ayakkabı karda, yağmurda, dağda giyilmedi. Toplamda en fazla iki ay kullanıldı ve farklı botlarım da olduğundan giyilme süresi oldukça azdır. On senelik Greyder botum hâlâ sağlamken, bu bot en fazla otuz gün dayanmıştır. Geçen sene aldığım Greyder bot da sapasağlamdır. Bu yırtılma sonucunda ayakkabıyı kullanamaz hale geldim ve meşguliyetimden dolayı iki ay sonra Skechers'a incelemeye gönderebildim.

    Sakarya'da şehir içinde ve ofislerde kullanıma rağmen, outdoor olarak satılan bir ayakkabının bu kadar kısa sürede yırtılması, üründe ciddi bir ayıp olduğunu göstermektedir. Farklı şikayetler de gözlemledim ve Skechers markasının defolu, gizli ayıplı ürünlerinin arkasında durmadığını düşünmekteyim. Ya Skechers malzeme ve üretim kalitesini bozmuştur ya da daha önceki pozitif deneyimlerime rağmen şimdi hayal kırıklığına uğratmıştır.

    Skechers Müşteri Hizmetleri'nden inceleme talebime "Üründe üretim kaynaklı bir kusur bulunamamıştır." şeklinde yanıt aldım. İlk defa bir talebim olmasına rağmen, Skechers markasının ürünün arkasında durmadığını öğrendim. Bu markadan alışveriş yaparken dikkatli olmanız için yaşadığım deneyimi paylaşıyorum. Ürün bedelini Skechers üyelik hesabıma bakiye olarak yükleyebilirlerdi.

    Şimdi avukatım ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Bilirkişi incelemesinin lehimize olacağından şüphem yok. Süreç biraz uzun olacak ama yasal sonucu buradan ve diğer platformlardan paylaşacağım. Umarım önümüzdeki kışa yetişir.

    Skechers Ayakkabıların, botların farklı bölgelerinde bulunan yırtılma ve açma sorunlarının görsellerini paylaşıyorum. Geniş fotoğraftan ayakkabının ne kadar yeni olduğunu da anlayabilirsiniz. Sağlıcakla kalın.

     Skechers Kullanan?


     Skechers Kullanan?


     Skechers Kullanan?


     Skechers Kullanan?


     Skechers Kullanan?


     Skechers Kullanan?


     Skechers Kullanan?




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.