Şimdi Ara

Skagen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
19.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Skagen saatleri nasıldır, kullanan var mı acaba? Verilen paraya değer mi? İnce oluşu cezbediyor beni özellikle yaz zamanı bileği de terletmez sanki. Mavi renkli bir saati var hoş olabilir. Sade bir de.

    http://www.skagen.com/en-US/item/809XLTBN.fx
    http://www.skagen.com/en-US/item/233LTMN.fx



  • hocam bende bu saat hakkında arastırma yapıyorum.daha bugun gıttım denedım gercekten harıka bırsey ya.okadar hafıf kı yok sanırsın kolunda.ıncelıgıne bısey demeyeyım bıle.kesınlıkle kendını kalıtesını cok bellı eden bı saat.ama marka hakkında bır bılgım yok.fıyatıda ıyı olunca arastırmak ıstııyosun ama uzun surelı kullanan bırını bulamadım ben.ama sunu soyleyeyım eger kı ınce bıleklıysen kesınlıkle titanyum kordonlu alma bılege oturmuyor.gercı benım bılek baya bı ıncede.derı kordonluları tam oturdu ama.sonuc olarak parasını kalıte olarak hakedermı bende onu arastırıyorum.
  • hocam nerelerde satıldığını öğrenmem lazım, internet sitesi amerika dışına satış yapmıyormuş. sahibinden'de var bir sürü ama fiyatlar 300-400 lira civarı seyrediyor. gidip koluma takıp alma taraftarıyım yoksa takıp görüp denemeden almam.
    valla tipleri de hoşuma gidiyor, sade ve şık. hem sportif hem de gömlekle falan takılabilir. hocam saolasın yorumun için.
  • Skagen kullanan arkadaşlarım var. Saatleri inceleme fırsatım oldu. Şık ve gerçekten hafif saatleri var. Danimarka markası ve içerisinde Japon Miyota mekanizmaları var. Kalite açısından iyidir alınabilir tabiki fakat 300 tl den fazlasını hak edeceğini düşünmüyorum.
  • valla hocam denedıkten sonra kesın alacaksın ben soyleyeyım:)derı kordonlu bı saatı var ıcı mavı falan o saatın ozellıgı sadece 37gr olmasıymıs yok artık dedım kadın al dene dedı.denedım bıldıgın yok ya saat kolunda.ben gittigidiyorda yurtdısı olarak buldum 320 lıraya begendıgım modelı.sanalpazarda var 350ye falan.ıyıce bı arastır.ama mutlaka dene saatı tıtanyum kordonlu olan cok sık ve uzun omurlu olur derıye gore ama benım bılege olmadı:)
  • bugün ankara'da cepa ve kentparktaki saatçilere sordum. hiçbirinde yoktu.
    bir tanesi hatta ilk defa duyuyorum o ne dedi. google'a girip aratın dedi. ben sanki bilmiyorum aratmayı te allahım ya.

    benim beğendiğim model de bu;

    http://global.rakuten.com/en/store/bellfield/item/809xltbn/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlCaDrAs -- 2 Mayıs 2012; 15:47:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlCaDrAs

    bugün ankara'da cepa ve kentparktaki saatçilere sordum. hiçbirinde yoktu.
    bir tanesi hatta ilk defa duyuyorum o ne dedi. google'a girip aratın dedi. ben sanki bilmiyorum aratmayı te allahım ya.

    benim beğendiğim model de bu;

    http://global.rakuten.com/en/store/bellfield/item/809xltbn/


    Bu modelden emin değilim ama

    Panora en üst katta yemek alanına giderken köşedeki yerde bikaç tane var.

    En çok modeli 7. caddenin 6. cadde tarafına doğru Çalış Saatte (sanırım) gördüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 6 Mayıs 2012; 14:18:52 >




  • Cevap için çok teşekkür ederim. Uğrayacağım müsait olduğum bir gün.
  • Bugün Panora'ya gittim. Şu saat vardı benim önceden internetten bakıp beğendiğim.
    http://www.skagen.com/en-US/item/809XLTBN.fx

    Fiyat ise 717 lira. Şaka gibi.
  • Ben de bir ara ilgilenmistim.
    Hatta esime de almak istiyordum ama Turkiye fiyatini hakeden saatler degil benim fikrimce.
    700 TL ye gercek Swiss Certina gibi saatler almak mumkun.
    Kistas sadece hafiflik olmamali diye dusunuyorum.
  • Skagen saatler İstanbul'da Moj Mağazalarında satılıyor. Ben geçtiğimiz haftasonu Bakırköy Capacity AVM'de tesadüfen mağazaya girip denedim ve araştırırken forumdaki konuyu gördüm. Gerçekten çok zarif saatleri var.
  • bir süre araştırdıktan sonra özellikle camının ufak darbelerde bile kırılabildiğini görünce almaktan vazgeçmiştim
    üstelik ha deyince bulunacak bir parçada değil camı
  • Abd de cok ucuz fiyatlari. Ebayden alin alacaksaniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben amazondan aldım bı arkadas vasıtasıyla bana turkıyeye gelıssı arkadasın komısyonu dahıl 225tl oldu ındıımde yakalamıstım.bu arada ınce olan modellerden benımkısı. canavar gıbı saat buu arada ve cok sık. herkesın dıkkatını cekıyor.
  • Ben kullanıyorum arkadaşlar ykm'lerdeki so chic mağazalarından bulabilirsiniz 2 sene garantisi var. Ben çok memnunum. Çok zarif bir saat . Yanlız takım elbise ile çok şık duruyor spor kıyafetle biraz sırıtıyor.
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama tavsiye etmediğim bir saat makasıdır. İnceliğine ve şıklığına aldanarak bir modelini satın aldım. Üzerinde kocaman "Denmark" yazmasına karşın arka kapağında mikroskobik harflerle "made in prc" yazmaktadır, yani çin malıdır. İlk başta dert etmemiştim ama ikinci ayda 3atm su geçirmezlik olmasına karşın el yıkamamla su geçirdi. Tamire gidip geldiğinde ise su geçirmiyordu ama bu sefer de geri kalmaya başladı tekrar tamire gitti geldi. bu sefer de bir kaç ay sonra bir durup bir çalışmaya başladı ve tekrar tamire gitti geldi. Bu sefer 2-3 ayda bir 3-4 dakika geri kalmasını saymazsak bir buçuk yıl çalıştı. Son olarak geçen hafta pili bitti ve pilini değiştirttim tekrar kafasına göre durup çalışmaya başladı fakat bu sefer de garantisi bitti. Onunla beraber aldığım yaklaşık aynı fiyattaki Tissot saatim ise tıkır tıkır çalışıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu diyeyim. Saatte olmazsa olmazım sadelik ve kalite algısıdır ve bu markaya aşığım diyebilirim. Bilmiyorum arkadaşın dediği musibetler onu bulmuş olabilir çünkü gayet kalitesiyle öne çıkan bir markadır. Biraz bilgi vermek gerekirse saatlerini genel olarak titanyum malzemeden üretir bu yüzden çok hafiftir ve mineral cam kullanır. Çok dayanıklı değildir çizilme olsun camında kırılma olsun ama tarz konusunda da kusura bakmayın kimse söz hakkı düşmez.
  • https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/skagen/SKW6220/PD/

    arkadaşlar bu saati almayı düşünüyorum sizce nasıl ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.