Şimdi Ara

Sizce bu araç alınır mı acil cevap lazım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj




  • atkneskc09 A kullanıcısına yanıt
    station wagon araba al ozaman
  • Arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için şimdi aracı test etmeye gidiyorum dediğiniz gibi ancak bende isterim öyle station wagon araç almak ancak onların da modelleri çok düşük oluyor ya da birçok parçası sorunlu oluyor ben yaşı küçük bir araç almak istiyorum ayrıca satmak değil amacım öldürene kadar binmek :) Teşekkürler ilginizden ve bilgilerinizi benimle paylaştığınızdan dolayı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

    Ticarinin her yıl vizesiyle 90km hız sınırıyla uğraşılmaz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-ford-focus-sw-1.6-dizel-110-bg-orjinal-kazasiz-hatasiz-202163534/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-temiz-altea-full-202678799/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-tertemiz-ford-cmax-201433487/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bakmadan-gecme-cok-temiz-orjinal-degisensiz-boyasiz-201212541/detay

    Her yıl vize dediğiniz nedir ? Senede yarım gün muayeneye gitmek çok mu zor ? Bu husus önemli bir husus ancak araç alma aşamasında dert edilecek bir şey değil bence.




  • 1.5 dci kangoo kullaniyorum hem ferah, hem az yakiyor, hem bana gore rahat. Yalitim az motor sesi cok aliyor, sert plastik aksamindan tikirtisi cok. 7 saat kullandim erzurum-nevsehir arasi hicte milletin anlattigi gibi bi durum olmadi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atkneskc09

    Merhaba arkadaşlar lafı uzatmıcam 30 bin TL bütçem vardı sizce bu aracı almam uygun mu böyle minivan tarzı arabalar almak istiyorum sizce nasıl araba? Sordum soruşturdum 1 parça lokal boya var değişen yok araç içeriği linkte :)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-sahibinden-satilik-multispace-2009-berlingo-188020139/detay/

    piyasadaki en konforlu ticari berlingodur. ayrıca motoru sayesinde neredeyse binek bir citroen kadar yakmaktadır. bir çok binekten de az yakmaktadır.

    buna rağmen ticari amaçlı kullanmayacaksınız almayın. her sene muayene, köprü geçişinde sınırlama, bineğe göre konfordan taviz, hızlı değer kaybı gibi konular yüzünden ticari araç almasanız daha iyi olur.




  • Ailemiz'den bir ehtiyarin kia sorento'su var . o an öyle gerekti hanımı ön koltuğa oturdu. dedi bizim arabadan geniş önü demişti .
    Doblo has oldunu düşünmüyorum ama. bu arabaların tavan ve ön kısımları gerçekten çok geniş oluyor . koltuk ve bazı şeyler bakımından konforları düşük olabilir ama. yaşam alanı olarak çok genişler.
  • şu arabayı şu km'de şu fiyata alsam; kahrımdan ölürdüm heralde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.