Şimdi Ara

Sizce bu araç alınır mı acil cevap lazım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar lafı uzatmıcam 30 bin TL bütçem vardı sizce bu aracı almam uygun mu böyle minivan tarzı arabalar almak istiyorum sizce nasıl araba? Sordum soruşturdum 1 parça lokal boya var değişen yok araç içeriği linkte :)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-sahibinden-satilik-multispace-2009-berlingo-188020139/detay/



  • Bu tip arabalar sadece genistir. Kullanislidir. Onun disinda hicbir artisi yok. Ne konfor ne yol tutusu ne de guvenlik. Ruhsatta kamyonet gecmesi vergisi hiz siniri falanda cabasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yorumunuz için ancak ben Aydınlıyım ve Erzurumda yaşıyorum iş nedeniyle bu yüzden memlekete gittiğimde gelirken içine erzaktır eşyadır doldurup gelmek amacım bu yüzden geniş araba tercihim yoksa sedan almak her zaman daha iyi :)
  • Alınmaz, çünkü anladığım kadarıyla ticari amaçla kullanmayacaksınız. Bu araçların çoğu kamyonet(ticari) olarak geçmektedir ve her yıl vizeye girmek mecburidir.

    Hız sınırlaması, konfor, güvenlik vb. konulara girmiyorum bile çünkü bu bir otomobil değil KAMYONET'tir.

    Bunun yerine:

    Ford B-max, C-max;
    Renault Scenic gibi modeller daha akıllıca olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sw araç bakın bence o paralar hem geniş bagajı olur hem konforu yol tutuşu yüksek olur ticari araçlardan daha güvenli olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atkneskc09

    Teşekkürler yorumunuz için ancak ben Aydınlıyım ve Erzurumda yaşıyorum iş nedeniyle bu yüzden memlekete gittiğimde gelirken içine erzaktır eşyadır doldurup gelmek amacım bu yüzden geniş araba tercihim yoksa sedan almak her zaman daha iyi :)

    Rica ederim ustam. Arkadasin dedigi secenekler nasil olur? Tamam ucuz degiller ama daha iyi bir secenek olabilir? Ayrica bu tip araclar cokda az yakmiyor. Butce nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atkneskc09 A kullanıcısına yanıt
    Bu tarz araçlar ticari kullanım yapmayacaksanız başınıza fazladan masraf çıkarabilir, iyi düşünün. Bu aracın kardeşi olan Partner Tepee'yi 2 sene iş dolayısıyla kullandık 90 bg olanını.Motoru çok kuvvetliydi, araç yüksek ve geniş bir yaşam alanı vardı fakat üstteki üyelerinde bahsettiği gibi bir çok negatif yönü vardı tabii.

    Otomobil kategorisinde MPV türü araçlara bakabilirsiniz. Örneğin Opel Meriva , Citroen C4 Picasso gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 28 Şubat 2015; 15:35:25 >
  • Onları da bi değerlendireyim ben en iyisi baştan tekrar bi düşüneyim sw araçların piyasasına falan bakayım gerçekten çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler hepinize :)
  • Araç ticari . Yaşantınıza uygun ise neden alınmasın.
  • patron uzun yol gidiyosun.. aydından erzuruma.. 90la çekilmez o yol. station yada scenic tarzı bir araç daha uygun olur. vize falan derdide yok her sene vizeyle uğraşılmaz ya hu.
  • Sık sık uzunyol yapıyorsanız bence kia carnival bakın. Bu tarz ticari araçlarla Erzurumdan yola çıkınca daha Ankara'ya gelmeden bitkin düşmüş olursunuz. Ben 2 saatlik yolda bıktım ki yakıt dışında hiç durmadan 800 km kadar yol yapıyorum.

    Hatta hava almak için araçtan inince bir müddet yürüyemezsiniz :)

    http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-kia-carnival
  • Bende insanlardaki bu ticari araç olayını anlamıyorum. Bu araçlar yurt dışında hususi amaçla da kullanılıyor. Ayrıca ben piyasadaki çoğu ticari araçta ne gündüz farı gördüm ne de cam tavan. Hangi ticari amaçlı üretilen araca hangi mantık cam tavan koyar ? Sanıldığı kadar da konforsuz araçlar değiller ayrıca, beklentileri karşılar. Bu gibi araçlardan binek konforu beklemezseniz tabii... Biz daha 2 hafta önce 2012 model Berlingo aldık. Son derece memnunuz. Yakıtı, performansı, konforu vs. hiçte fena değil. En azından burada abartılan kadar kötü değil.

    Güvenlik falan diyorsunuz ona da anlam veremedim. Ralli falan yapmayacağız sonuçta biz bu araçlarla. Belirli bir hızdan sonra diğer araçlarda pek güvenlikli sayılmaz.

    Konu sahibine tavsiyem alacağı aracın içine binip test etmesi. Burada ne benim övmeme ne de başkasının bir aracı yermesine kanıpta kararlarınızı değiştirmeyin. Burada yazanlar sadece aklınızda bulunsun. Aracı test edin, konforunu vs. görün ondan sonra kararınızı verin.




  • atkneskc09 A kullanıcısına yanıt
    Bu arada aracı satan kişi ESP özelliğini işaretlemiş ancak bu araçta ESP yok, bilginiz olsun.
  • Geniş bir aileye sahip değilseniz, ticari ile işiniz yoksa alınmaz. Gerekli değil yani benim gözümde. 30 bin veripte sırf genişlik yüzünden konforu ve pratikliği bir kenara bırakmak yanlış bence. Ama cidden ticari bir araç tercih edecekseniz Ford lara bir göz atın, ilandaki araca 30 bin vermek yanlış olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önce arkadaşımda Fiat Fiorino vardı. Bu tarz arabaların kullanması bence çok zevkli ve rahat.
  • pejolarda zenith pack modeli var cam tavanlı, bende bunu beğeniyorum.
  • Dostum bu tarz düşünüyorsan tartışmasız buparaya alınıcak en iyi araba fiat doblo yeni kasa bak satıcam dediğin zaman çok rahat elden çıkarırsın bizde vardı çok rahat gidiyor 2.eli ama tarz konfor istiyorsan peugeot partner tepee öneririm 2.eli sıkıntılı ama satılıyor genede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atkneskc09

    Merhaba arkadaşlar lafı uzatmıcam 30 bin TL bütçem vardı sizce bu aracı almam uygun mu böyle minivan tarzı arabalar almak istiyorum sizce nasıl araba? Sordum soruşturdum 1 parça lokal boya var değişen yok araç içeriği linkte :)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-sahibinden-satilik-multispace-2009-berlingo-188020139/detay/

    sw neden almıyorsun ?




  • bizde broadway var dayımda 2001 partner var 1.9d 69 hp çekiş olarak turbo olmadığı için kötü
    şimdi broadway kötü bir araç ama partneri i sürmek daha zevkli daha konforlu ben uzun araba sürmeyi severim belkide ondandır geniş uzun yolda güzel oluyor ruhsatta otomobil olarak geçeni alırsanız uzun yolda 120 ile gidersiniz gayet de rahat olur bence alınır ama kamyonet olmasın
  • doblo bak bence, araçta güzel alınabilir içine sindiyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.