Şimdi Ara

Şirketler AKK'yi nasıl değiştirdi? Son bilgiler! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dün nöbetçi olan arkadaşımla görüştüğümde en son şunu söyledi.

    "Tepkiler gelmeye başladı internet üzerinden, ama yetersiz. Bize ne kadar tepki gelirse, o kadar etkili olur" Firmalar BTK'yı ikna etmişler. Buna "ara formül" diyorlarmış. Firmalar 2019'a kadar hazırlanmak istediklerini, bu yüzden bu gizli zammı yapmak zorunda olduklarını söylemişler. Eğer bunu yapmazlarsa yeterince kar edemeyecekleri için altyapı yatırımları yarım kalırmış. BTK da ikna olmuş. Bu yüzden dünden beri büyük büyük puntolarla AKK'yi kaldırdıklarını açıklıyorlar. Ama kota paketlerini koyduklarını ve fahiş zam yaptıklarını açıklamıyorlar.

    Örnek:

    Superonline Joker AKK

    100 GB fiyatı= 20 TL

    Superonline Kota Uygulaması

    100 GB Kota= 40 TL

    %100 zam!
    Şirketler AKK'yi nasıl değiştirdi? Son bilgiler!

    Şirketler AKK'yi nasıl değiştirdi? Son bilgiler!







    Üstelik Joker AKK bitince düşük hızdan para ödemeden yararlanabiliyorsunuz. Ama "Joker Kota" bitince her 1 GB için 1 TL ödemek zorundasınız ya da Joker kota satın almak zorundasınız.

    Şu anda 100 Mbit/100 GB kotalı paket = 89 TL

    Yeni kotalı pakette

    100 Mbit/100 GB kota = 89 TL Kotanız bitti. 100 GB daha alacaksanız 40 TL vereceksiniz. 89+40=129 TL Eğer 200 GB'dan fazla kullanımınız varsa yandınız. Çünkü katlanarak artıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElPoderoso -- 1 Mayıs 2017; 13:44:58 >




  • Dilekçe falan uğraşmaya gerek yok. Bimer'den herkes yazsın. Kotaya hayır grubu bi bimer şikayet etkinliği başlatsın. Hepimiz yüklenelim şikayete.
  • PHI kullanıcısına yanıt
    link + metni yazın... üyeler bakmakla kalmaz heralde...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    Dilekçe falan uğraşmaya gerek yok. Bimer'den herkes yazsın. Kotaya hayır grubu bi bimer şikayet etkinliği başlatsın. Hepimiz yüklenelim şikayete.

    Bence de en doğru yol bu. BİMER'den şikayet zaten otomatikman Ulaştırma Bakanlığına, oradan da BTK'ya iletilir. BİMER'den şikayet gayet basit üstelik.
  • Arkadaşlar bimere şikayet edin abanın buda benim şikayetim
    Yeni duzenlemeyle gelen internette akn duzenlemesinde iss firmalarının yaptığı yeni düzenleme olan kota uygulamasını tamamen cagdışı buluyorum ve bu değişikligini acilen BTK tarafindan değiştirilmesi ve isslerin uyarılmasını talep ediyorum hic bir dunya ulkesınde böyle bir uygulama yok bu yapılan halkı sömurmek aklıyla alay etmektir bu fırmaların gayesi cebimizdeki paraları almak değil makul fiyata bize iyi hizmet sunmaktır bizi paramızla rezil etmek değil gerekenin yapılmasını arz ederim
  • Konu mesajında "firmalar" ifadesini kullanıyorsun da bunu yapmayan Türk Telekom veya Türk.Net nasıl kâr ediyor veya 2 firma (SOL ve Uydunet) dışında kalan onlarca servis sağlayıcının talebini değil de bu 2 firmanın talebini mi kabul etti BTK?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.