Şimdi Ara

Şirketler AKK'yi nasıl değiştirdi? Son bilgiler! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • seçimler gelmeden ''refarandum öncesi ... sizce tesadüfmü ? , biz bunları yemeyiz '' dedik dedik inanmadınız bak ne oldu şimdi
  • böyle birşey olacağı belliydi zaten.btk 2019'a kadar zaman tanıdı niye kimse bu kadar uzun süre oldu diye sormadı ? internet sağlayıcılarda o zamana kadar kitledikleri kada kitlemeye devam edecekler.
  • gündemi dağıtmak için akp numarası olmasın bu?
  • gunhan G kullanıcısına yanıt
    saçmalama bu olayda SOLNet ne alaka zaten akk kaldırma v.s. bazı süprizler yaptı bile...
  • Evet suprizler 159 tl ye 50 mbit .şok surpriz.diger paketlerde 20 ila 40 tl arasi zam surprizi.sozlesme imzalayanlarin paket degisikliginde 40tl zam surprizi.daha sayayim mi surprizleri.ben kullanicisiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha mesala su son aciklayipta geribas yaptiklari kotali paket surprizi.btk ya akk kalkmasin basvurusu surprizi.tam festival surprizlerle dolu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunhan -- 30 Nisan 2017; 16:33:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunhan G kullanıcısına yanıt
    Sakın taahhüt vermeyin basın Türknete özür dilerler uygun fiyattan alırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Nitro kardesim sana katiliyorum turk net tek gecer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Akk kaldirma surpriz listesini yazayim sana dur resim ekleyim.simdi bu fotoda 25 mbit akksiz 89 tl ama 100 mbit 100gb akkli alirsan 89 tl zaten 100mbit 24 mbite dusecek.

    Şirketler AKK'yi nasıl değiştirdi? Son bilgiler!simdi surpriz iste burada anlayabildin mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde yani 89 tl ucuz mu arkadasim bence ucuz degil hani 59 tl olsa anlarim ama 89 pahali bir fiyat.ben 2 sene once sol dan 100 mbit 250 gb akk ve turkcell tv ve 100 dk telefon hizmetini 99 tl ye aliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi bizi yani halki dusunn kim 16 senede satmadik devlet kurumu kalmadi ama suc halkta bunlara boyun egen her dediklerine yapan bir halk var iki yol kopru yaptilar die allah oldular yol yaparlar araba uretmez hava alani avar ucak uretmez tabi vergilerle almak uretmrkten daha karli milyardolarlik ttnet tedas gibi devlet kurumlai peskes cekildi daha niceleri var tabi bize mustahak sonra internette kota diye aglariz ttnettede aynisi olursa ben iptal ettircem tepkimi koycam ortaya bimere ve btkya yazcam bu ulkede birlik beraberlik olmadigi surece hep surunmeye mahkumuz suryeli p...clere bizden daha iyi bakiyirlar benim vergimle onlara giden her para haram zehir zikkim olsun benim ulkemin vatandasinda fakir gariban issiz yokta bu vatansiz seref yoksunu insanlara bakiyirlar nezaman biz uyanirsak iste bu ulkede ozamn biseler olur.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elementry kullanıcısına yanıt
    Bizde sıkıntı yok hocam herşey yolunda ama böyle giderse çok uzun sürmeyecek gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu sunan İSS'ler fişlense de onları bir daha kullanmasak. Kârları düşermiş laflara bak...

    Sormak lazım, başka ülkelerde hem kota yok, hem sürekli altyapı yapılıyor ve internetleri bizden katbekat hızlı, hem de internet bu kadar pahalı olmamasına rağmen nasıl kâr ediyorlarmış? Yalancılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 30 Nisan 2017; 18:33:53 >
  • Yıllardır senin adamım benim adamım diye kayırmayla insanlar para kazandığı için, tatlı para kaynakları oluşturulup başına hep birileri oturduğu için, işini severek yapan, hizmet güden, işin zorluğunu çekerek hakkıyla para kazananlar hep kaybettiği dışlandığı için bu işler hep böyle sonuçlanıyor. Şu anda küçük bir kobiden büyük firmalara kadar ticaret, hizmet ve sanayi sektörü böyle oluşmuş durumda. ARGE kimse yapmıyor. Kalifiye elamana kimse yatırım yapmıyor. Sadece gerekli süre çalıştırıp istediğini elde ettiğinde düşük ücretlilerle o işi götürmeye çalışıyor. Elindeki pastayı kaptırmamak için de her türlü alavere dalavereyi yapıyor. Böyle oluşmuş bir piyasayı nasıl değiştirirsin. Kim buna cesaret edebilir. Bu çok büyük bir sorun.
  • Bu gune kadar yedikleri azmis gibi birde karlari duscekmis... Acip agzini yumcan gozunude sen suclusun iste sonra...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimere btk yı şikayet ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gencay76

    bimere btk yı şikayet ettim.


    it iti ısırmaz hocam... nafile
  • Kota eskisinden daha kotu.Eskiden yavas da olsa ne odedigimizi biliyoduk kota olursa 1gb a 2 tl mis bak bak.1 film izlesen 1gb asarsin zaten gunluk her halukarda asarsin film izlemesen bile.15 gunde kit kanaat doldurdun diyelim aknyi kalan 15 gun icin gunde 2 tlden 30 tl ekstra para odeyecez.Zaten 16mb internet icin 55lira oduyorum ben 6mbit hizi zor veriyolar.Simdide kalkip 55 in ustune 30 ekleyip en az 80 almaya mi baslayacaklar ? Bu turk milletini dolandirmaktir buna izin veren hukumet hukumet falan degildir devletin kurumlari milletin dolandirilmasina izin veremez.
  • türk telekom neyse de superonline ve kablo neyine güveniyor da böyle bir karar alabiliyor? fiber ve kablo olan her yerde adsl de var ama adsl olan her yerde bu ikisi yok. türk.net akk'siz tarife ya da 60tl'ye hattın desteklediği kadar hız verip btk kararını olduğu gibi uygulayacakken hangi salak gigabyte başına para öder ki?

    hadi diyelim ttnet ve türk.net de aynı kısıtlamaları getirdi. herkes en ucuzu neyse onu tercih eder. korkudan download yapamayacaksan altyapı fiber olsa ne olur bakır kablo olsa ne olur? bu iş hep ttnet'e ve onun altyapısını kullanan firmalara yarar.

    ttnet'ten de ses çıkmadı. garip.

    ek olarak taaa dial-up zamanlarında ilk kullandığım iss superonline'dı. sonra malum adsl ve kablo internete geçilince yok oldular gibi bir şey oldu. eve fiber geldiğinden beri yani 2011'den beri superonline'dayım ve memnundum haliyle iss değiştirmek gibi bir niyetim yoktu. böyle olursa direkt türk.net'e geçerim. hangi "akıllı" firma sadık müşterisini kaybetmek için bu kadar çaba sarf eder ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 1 Mayıs 2017; 1:0:43 >




  • taahhüt bittikten sonra her türlü turknet e geçmeyi düşünüyorum ama yine de dilekçe yazmayı unutmayalım boşa gitmesin. ttnet kota yerine fiyat artırması yapmış sanırım 16mbite kadar olan 89lira olmuş diye gördüm çok para zaten aldığım 9-10 mbit falan. turknet hem 50mbit internet alabilirsiniz yazıyor hem de fiyatları daha uygun. hazır bi dilekçe varsa yazacak başka arkadaşlara da kolaylık olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.